Viv’s Eetoverzicht week 42/2019

Zo, ik ben er weer! Vorig weekend zat ik met drie vriendinnen in Madrid en heb ik het eetoverzicht even overgeslagen. Is toch wat onhandig als je alleen je telefoon bij je hebt en uiteindelijk is het veel leuker om te delen wat ik allemaal in Madrid heb gegeten dus er komt binnenkort een ‘Foodie in Madrid’ online. En het is veel kan ik je vertellen, we zijn zo ongeveer van terras naar terras gehopt en met de Spaanse specialiteiten ’tapas en pinxos’, staat er gewoon heel makkelijk wat op tafel ;-)

De afgelopen week was weer normaal, met gezonde happen en makkelijke maaltijden die snel op tafel te toveren zijn. Heeft toch de voorkeur na een dag werken en meestal nog een avondprogram.

Eetoverzicht week 42 1

Zondag

Zondagavond zat ik nog in het vliegtuig en omdat we met KLM vlogen konden we rekenen op nog een snack of maaltijd. Het was in dit geval een Hollands potje; aardappelpuree met spinazie/prei en jus. Wel oké, niet fantastisch, beetje zoutig.

Eetoverzicht week 42 2

Maandag

Ik maakte maandag een hele smakelijke buddha bowl, met onder andere zoete aardappel, courgette, tomaat en feta.

Eetoverzicht week 42 3

Dinsdag

Ik besloot dinsdag even bij mijn moeder op ziekenbezoek te gaan en omdat mijn moeder niet om de hoek woont, wilde ik heel snel wat eten en daarna gelijk in de auto stappen. Dus ik liep even naar de Dirk van den Broek bij ons (wel) om de hoek en haalde deze salade. Een lunchsalade inderdaad want dat was de enige die me lekker leek. Ik ben niet zo’n fan van de Dirk van den Broek bij ons in de stad want het aanbod is niet geweldig, zo ook niet van de maaltijdsalade’s.

Eetoverzicht week 42 4

Woensdag

Ik maakte woensdag een lekker stamppotje van zoete aardappel, broccoli, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes. Ik mikte alles in een grote schaal en ben gaan stampen, nogal een smeuïg resultaat zoals je ziet.

Eetoverzicht week 42 5

Eetoverzicht week 42 6

Eetoverzicht week 42 7

Donderdag

Ik was donderdagavond voor mijn werk in Amsterdam en met een groepje gingen we uit eten bij Geisha. Ik had er eerder die week al gereserveerd en was erg benieuwd of het wat zou zijn. Rondom de Zeedijk waar we die middag waren zitten veel Aziatische restaurants dus het aanbod is er groot. Maar het was erg lekker, aanrader wel!

Eetoverzicht week 42 8

Vrijdag

Ik maakte vrijdag een lekker gerecht van Ottolenghi; met bulgur, veel kastanjechapignons, kruiden en feta. Favorietje bij ons.

Eetoverzicht week 42 9

Zaterdag

Misschien herken je het tafelkleed al wel, maar ik at gisteren bij mijn ouders. Ik maakte een flinke pan nasi voor ons. Met satésaus en gebakken uitjes.

Voor vandaag heb ik werkelijk nog geen idee. Voor de rest van de week eigenlijk ook nog niet. Ik rijd zo weer terug vanuit Brabant naar Deventer dus ik kan er die anderhalf uur mooi over nadenken ;-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close