Week van OMF #26-2019 | Weer aan het werk!

Ah, wat is zo’n eerste werkweek na de vakantie altijd heerlijk. Voor veel mensen is het een grote nachtmerrie maar ik vind het altijd lekker om weer met een schone lei te beginnen. De eerste werkdag ben ik altijd bezig met ‘opruimen’: mailbox leeg, jullie vragen beantwoorden, planning maken voor de komende tijd.. dat soort dingen. Ik had behoorlijk wat baby-gerelateerde afspraken afgelopen week maar qua werk was het rustig. Ik had nog niet echt de motivatie om weer keihard te beuken en dus deed ik rustig aan en werkte ik vooral achter de computer. Fijn zulke weken en nog fijner dat het gewoon kan.

foto16

Maandag

Fijn om weer terug te zijn op het thuishonk en het normale ritme weer op te pakken. Het fijne is dat ik na onze vakantie geen grote dingen meer in het verschiet heb, op het voorbereiden van mijn zwangerschapsverlof na. Dat geeft een hoop rust in mijn hoofd!

foto15

Zoals ik al zei begin ik na de vakantie altijd met opruimen. Deze keer nam ik het heel letterlijk en mestte ik mijn ingrediëntenkast even uit. Spullen weer op de juiste plek, orde in de chaos, dat soort dingen.

foto14

Ook had en nam ik eindelijk de tijd om met Pinterest aan de slag te gaan. Pinterest is de perfecte manier om recepten overzichtelijk op te slaan, zeker omdat onze foto’s jullie dan direct doorverwijzen naar het juiste recept.

citroen panna cotta taart

Vanaf nu wordt ieder artikel dan ook voorzien van een foto als hierboven; deze kun je heel makkelijk vanaf OMF op een van jouw borden bewaren.

foto13

Dinsdag

Dinsdag was ik met Vic thuis maar ik wilde wel graag wat werk verzetten. Aangezien het snikhete weer zette ik voor Vic de tv aan, het is bij ons binnen lekker koel, en ging ik zelf met de laptop op schoot een beetje aan de slag.

foto12

Kijk hoe fijn dit eruit zien! Al onze laatste pins. Super herkenbaar ook, ik word er blij van.

foto11

Drie van deze fantastische posters bestelde ik bij AlieXpress voor de babykamer. Ik vind ze zó lief, ben heel benieuwd hoe ze er in het echt uitzien.

foto10

Vic had afgelopen week heel veel moeite met loslaten, vooral ’s avonds als hij moest gaan slapen. Regelmatig had ik mom duty: wachten naast zijn bed tot hij in slaap viel. Ze blijven wispelturig, die peuters.

foto9

Woensdag

Hoera voor mezelf, ik loste afgelopen week in een keer mijn rest-studieschuld af. YES! Lekker gevoel is dat hoor, ook al viel het restant echt reuze mee. Scheelt toch weer in de maand.

foto8

Een mini moodboard voor de babykamer. Onder is de situatie nu, alle aankleding ontbreekt nog – haha. Ik bestelde dus al die dierenposters en de ladeknoppen rechtsboven komen op de commode. De knoppen bestelde ik via Etsy. In mijn hoofd ziet de kamer er straks geweldig uit, in het echt hopelijk ook haha.

foto7

Aan het eind van de dag moesten Tim en ik in het ziekenhuis zijn voor de 20-weken echo van onze baby. Gelukkig waren er geen bijzonderheden te zien en was de baby lekker actief, zo leuk! Kijk hoe schattig de voetjes op de kiek staan <3

foto6

Ook mooi om te zien is hoeveel broertje op Vic lijkt op de echo! Boven is Vic, onder is broertje. Net zo’n rond hoofd allebei, haha!

foto5

Donderdag

Donderdagochtend bracht ik Vic naar de gastouder en daarna wipte ik even langs Jumbo. Ik had mijn bakmixen nog niet in het wild gespot en dat werd de hoogste tijd. Kijk ze shinen in het bakmixenschap. Ik ben zo blij dat we voor zo’n opvallende verpakking hebben gekozen, steekt lekker af tussen al die snoepige kleurtjes.

foto4

Ik ben geen goede plantenmoeder, zeker niet op kantoor. Thuis houd ik ze allemaal prima in leven maar op kantoor is het drama. En daarom bestelde ik wat nepplanten via EasyPlants. Vind hem hartstikke tof!

foto3

Ook maakte ik de volledige videoplanning voor mijn zwangerschapsverlof. Ik weet nu precies wat ik moet maken, nu de recepten nog uitschrijven en alles filmen. En dan natuurlijk nog het editen, fotograferen, uitwerken etc.

foto2

Tim vroeg of ik voor het afscheid van zijn vrouwelijke collega een cadeaupakket wilde samenstellen. Sure, ik maakte een zomerpakket bij Casa. Ziet er gezellig uit toch?

foto1

Van Tim zelf kreeg ik een nieuw huisdier, haha. Vind hem zo tof! We waren afgelopen donderdag 13 jaar samen en het compléét vergeten. Bij Casa zocht ik deze giraffe zelf uit nadat ook Tim hem super tof bleek te vinden.

foto17

Vrijdag

Ik werkte vrijdagochtend de hele ochtend op kantoor; halverwege de middag kwam Marije en samen reden we naar Amsterdam voor de lancering van het nieuwe boek van Lisette Jonkman: Verknocht. Kijk nou wat een feestje deze muur.

foto18

Na afloop besloten we met z’n tweeën nog even een hapje te eten.

foto19

Weekend

De vijver in onze tuin heeft zulke mooie waterlelies, ieder jaar komen ze weer terug.

foto22

Zaterdag was klusjesdag, voor een deel. We hingen wat dingen in de babykamer op en eindelijk een kinderkapstok in de gang. Ziet er zo schattig uit, haha.

foto21

Tobias kwam langs (en bleef slapen) en terwijl hij met Tim een nieuwe hobby aan het uitoefenen was, bladerde ik in dit boek. Ik kreeg het nieuwste boek van Matt Preston thuisgestuurd. Hij is een van mijn favoriete auteurs en ook dit boek is weer geweldig. Aankomende week staan er twee gerechten op onze eetplanning – haha! Binnenkort schrijf ik er ook nog wat over op OMF.

foto20

Wat een warmte afgelopen dagen he? Onze beestjes hadden het er maar moeilijk mee. Dino besloot maar half naast zijn kussen te gaan liggen.

Gisteravond schoven we aan bij onze buurtjes voor een gezellige barbecue. Hier maakte ik alleen een foto van het eten van, die zie je zondag in mijn eetoverzicht!

Aankomende week is in mijn agenda heel rustig en dat vind ik súper fijn. Ik heb twee filmdagen gepland staan zodat ik weer wat in het vooruit kan werken, de reserves zijn na de vakantie altijd een beetje op. Inmiddels is de videoplanning voor mijn zwangerschapsverlof ook rond en moet ik even gaan bekijken wanneer ik tijd kan maken om die video’s te filmen. Ik wil dat vanaf nu erbij gaan pakken zodat de werkdruk een beetje verdeeld wordt, het zijn toch 36 video’s die ‘even’ extra moeten worden gefilmd voor half oktober. Enfin, komt vast goed. Naast werk wip ik vanavond even bij vriendinnetje Kevser langs en zaterdagavond hebben Tim en ik datenight in Amsterdam. Ik heb zin in aankomende week!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Elseline says:

    Super leuk&handig die foto’s voor Pinterest!
    Het viel mij alleen op dat je nu soms 3x bijna dezelfde foto onder elkaar hebt staan: eerst de header, daarna de ‘gewone’ foto en daarna de pinterest foto. Mss dat jullie daar iets aan kunnen doen? Ik zou zelf mss de ‘gewone’ foto er tussenuit halen…
    (Kijk bv maar eens bij de overheerlijke panna cotta taart)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close