Week van OMF #38-2017

Het is as we speak kwart voor 8 zondagavond en ik heb er een top dag opzitten. Geintje. Ik werd vanochtend beroerd wakker en uiteindelijk heb ik de hele dag met koorts in bed gelegen. Ik dacht dat ik mijn portie gezondheidsissues wel had gehad voor deze maand, maar iets of iemand denkt daar toch anders over. De laptop ligt al de hele middag naast me in bed maar nu pas heb ik me er toe kunnen zetten om deze Week van OMF te maken. Da’s altijd lastig met dit soort artikelen, die kun je niet al van te voren inplannen. Hoe dan ook, mocht dit weekoverzicht volstaan met warrige taal, dan weet je waar het vandaan komt. Gelukkig waren de andere dagen van afgelopen week een stuk beter. Het was een ietwat gekke week met ziekenhuisuitslagen, een man die ziek thuis zat en afspraken buiten de deur.

foto1 3

Vic lag lekker in bed maandagochtend en ik had zin om mijn haar eens te krullen met een steiltang. Vind ik er altijd heel leuk uitzien, beetje jammer dat krullen bij mij vrijwel nooit blijven zitten.

foto2 3

Even naar Decathlon voor een sportmatje!

foto3 3

’s Middags had ik een afspraak in Utrecht.

foto4 3

En ’s avonds besloot ik direct het sportmatje te testen door een thuisworkout te doen. Ik voelde me nog niet helemaal fit genoeg om CrossFit te doen en om niet alleen maar op m’n luie gat te zitten, ging ik thuis dus maar aan de slag.

foto5 3

Tim werd dinsdagochtend ziek wakker en bleef dus de hele dag in bed liggen. Normaal gesproken laat hij Senna ’s ochtends uit, nu deed ik het. Het was mistig en koud!

foto6 3

Daarna moest ik even naar het Medisch Centrum om bloed te laten prikken. Dat even duurde  bijna een uur en na zes prikpogingen was het nog niet gelukt. Of ik even in de wachtkamer kon gaan zitten met krijsende baby. Nou nee, ik kom een dag later wel terug.

foto7 3

Vic had niet heel veel zin om te slapen dinsdag overdag maar ALS het dan zover was, ging ik aan het werk.

foto8 3

Ondertussen maakte ik ook een nieuw hapje voor hem: paprika’s en courgette uit de oven. Hij vond het héérlijk.

foto9 3

Van mijn uitgeverij (Nieuw Amsterdam) kreeg ik deze bos bloemen als beterschapswens. Zo lief <3

foto10 3

Voordat ik Vic naar bed ging brengen mikte ik de groenten voor het avondeten in de oven. Zo lekker makkelijk altijd. Het recept van deze pasta ga ik nog met jullie delen.

foto11 3

Omdat het een vrij hectische (rot)dag was uiteindelijk, verzette ik mijn zinnen ’s avonds met yoga. Fijn, moet ik vaker doen!

foto12 3

Goedemorgen Medisch Centrum, daar zijn we weer. Ook nu was het lastig om bloed te prikken (mijn bloeddruk was nog steeds te laag na het gedoe van een week ervoor), maar na wat geduld en twee pogingen lukte het uiteindelijk. De uitslagen waren ok overigens.

foto13 3

Het lukte me zowaar om twee video’s op te nemen woensdag. Dat is ook een unicum als Vic thuis is!

foto14 3

Woensdagavond stond er weer een workout op het programma. Ook van thuis sporten ga je best wel flink zweten hoor. Ik had ook flinke spierpijn dus dat was een goed teken.

foto15 3

’s Avonds kroop ik lekker op de bank met een paar afleveringen Game of Thrones.

foto16 3

Donderdagochtend reed ik naar Amsterdam waar ik een afspraak had met RTL MCN. Het was een super korte afspraak met héél veel informatie, maar ik heb een bak aan tips gekregen om mijn YouTube-kanaal te verbeteren. Zo fijn.

foto17 4

Toen ik Vic ging ophalen bij de gastouder bleek dat hij geknutseld had (lees: vooral veertjes probeerde te eten): een pompoenmannetje! Zo schattig.

foto19 3

En toen dacht ik donderdagavond helemaal niets te doen, realiseerde ik me dat ik de keuken nog moest schrobben omdat er vrijdag tv-opnames gemaakt zouden worden. Shit. Aan de poets dan maar.

foto20 3

Een team van RTL Koffietijd kwam vrijdag van 09.00 – 16.30u vijf items filmen. We filmden diverse recepten uit het Reishonger Kookboek. Nieuwsgierig geworden? De korte kookvideo’s worden deze week iedere dag uitgezonden bij RTL Live in de middag. Zo tof!

foto21 3

We lunchten uiteraard met een aantal gerechten die ik maakte, maar er werden ook lekkere broodjes van SuriFoods gehaald. Heerlijk, dat was alweer even geleden.

foto22 3

Aan het einde van een dag tv-opnames zag de eettafel er zo uit. Wow, zo’n bende maak ik er zelf nooit van hoor ;)

foto23 3

Zaterdagochtend na een bezoekje aan de markt zette ik de slowcooker weer eens aan voor overheerlijke spareribs.

foto24 3

Omdat we er tijd voor hadden besloten Tim en ik het huishouden zaterdag al te doen. Een goede keuze achteraf, anders had Tim het gisteren helemaal alleen moeten doen.

foto25 3

In de middag dook ik met Nanda het terras op, even genieten van de mooie nazomerdag. Bij Central Park deelden we een portie nacho’s, ZO GOED.

foto26 3

Thuis lag er exotische foodpost op me te wachten van Urtekram. Ik moet zeggen dat ik het merk niet ken, maar ik ben heel benieuwd naar een aantal producten. Pearl Spelt bijvoorbeeld, geen idee wat je daarmee kan. En vanillepoeder, kende ik ook nog niet! Altijd heel leuk van die verrassende producten.

foto27 3

En gisteren was mijn uitzicht dus dit. De hele dag. Ik heb nooit koorts en heb ook nog nooit zoveel geslapen op een dag. Tot gisteren dus. Bah, minder leuke afsluiter van de week.

Het is even kijken hoe aankomende week eraan toegaat. Ik zou vanochtend eigenlijk live in de studio bij Koffietijd koken, maar helaas heb ik dit gisteren al moeten cancellen. ZO jammer. Morgen staat er een huisbezichtiging op de planning, donderdag moet ik naar een evenement van Albert Heijn en vrijdag ben ik geboekt voor een toffe foodfotografie klus bij restaurant Loïc in Den Haag. Super leuk! Ik hoop dat alles gewoon door kan gaan.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Sandra says:

  Balen zeg, beterschap!

 2. Margot says:

  Hopelijk voel je je snel weer beter!

 3. Daniëlle says:

  Ahh balen! Beterschap, hopelijk knap je snel op.

  Wat tof dat je iedere dag bij 5 uur live bent!

 4. Britt says:

  Jammer dat de week wat minder goed afliep, hopelijk knap je snel op! Die nacho’s zien er trouwens goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close