Week van OMF #7-2021

Zo jongens, dat was me het weekje wel weer! We hebben de sneeuw gedag gezwaaid, plots kunnen genieten van de lente en voor die laatste teken ik op dit moment hoor. Oohh wat heb ik toch weer zin om zonder jas naar buiten te kunnen, lekker in de tuin in de zon te kunnen zitten. Maar goed, zó ver zijn we ook nog niet. Ik heb een vrij drukke week achter de rug. Niet wat betreft afspraken want die waren er niet zoveel, maar ik stond wel veel in de keuken en was vrijwel iedere dag non-stop bezig. Mijn tweede studievak is vorige week maandag begonnen en dus besteedde ik ook even extra tijd daaraan, ik ben immers ook nog aan het leren voor mijn eerste examen. Op woensdag had ik een E-college waar ik bij moest zijn en verder stond ik wat betreft werk vooral véél voor de camera.

IMG 9971

Maandag

Ploeterend door de sneeuw die er nog lag kwam ik gelukkig gewoon aan op kantoor. Hier dook ik de keuken in om Reels te filmen, ter ondersteuning van recepten die binnenkort online komen. Leuk om te doen hoor, het is echt een hele andere manier van filmen (en editen).

IMG 9975

Ik nam een proefvideo voor paaseitjes op die richting Pasen online komt; deze pot werd verloot onder de Ohmyfoodness members. Nog geen member: meld je dan aan en krijg toegang tot een afgeschermde, reclamevrije omgeving vol extra’s!

IMG 9977

Als we buiten niet meer kunnen sleeën doen we dat binnen wel met de boodschappenkratjes, haha. P.s: er zit geen gel in Vics haar, vandaar het bloempot model – no worries!

IMG 9984

Hier baalde ik ECHT van. Ons halve kinderservies bestaat uit bamboe bordjes en bekers. Denk je goed bezig te zijn, krijg je dit. Heb dus nieuwe dingen besteld afgelopen week.

IMG 9987

Dinsdag

Naar aanleiding van een frituurfoto op Instagram vroeg iemand mij hoe ik het voor elkaar krijg om in een open pan te frituren, zónder het aanrecht vies te krijgen. Nou, niet zoals je ziet – haha!

IMG 9988

Maar de juiste schoonmaakmiddelen doen een heleboel!

IMG 9989

Van Universal kreeg ik een súper leuk pakketje toegestuurd met de nieuwste Trolls film inclusief goodies, o.a. om cupcakes te bakken. Ik hield alles gewoon in de doos zodat de jongens het ’s avonds konden uitpakken.

IMG 9998

En dat bleek een GROOT succes, ze vonden het allebei zó ongelofelijk leuk. En de troep, die was zo weer opgeruimd.

IMG 0004

Afgelopen week besteedde ik bijna iedere dag wel aandacht aan mijn studie. Het zijn een paar drukke weken dus (nog) beter plannen is dan echt een must.

IMG 0023

Woensdag

Ik bestel altijd brood via de (online) bakker en die komt het dan op woensdag brengen. In de webshop spotte ik room Haantje Pik en dat MOEST ik hebben. Haantje Pik is nostalgie voor mij, je kunt het ieder jaar richting Pasen krijgen in Barneveld (hier ben ik geboren) en vroeger at ik het dus ieder jaar. In Apeldoorn is het een stuk lastiger te krijgen, al eet ik ze alsnog wel ieder jaar. Deze versie was gevuld met room en OMG, het is de hemel op aarde. Mocht je dit te pakken kunnen krijgen: koop het! Haantje Pik heeft iets weg van Zeeuwse Bolussen maar de smaak is nét even iets anders.

IMG 0028

Woensdag is mijn mamadag dus ik speelde veel met de kindjes. We deden boodschappen met zijn drietjes, speelden buiten… Toen de jongens ’s middags rustig aan het keuvelen waren greep ik mijn kans en pakte ik even mijn studieboeken erbij.

IMG 0036

Om 15.00u zat ik klaar voor het E-college. Tim werkte thuis woensdag en kon gelukkig even een uurtje bij de kindjes blijven zodat ik in alle rust het college kon volgen. Zo handig! Ik zat op zijn hobbykamer dus mijn achtergrond was heel bijzonder, haha.

IMG 0041

Donderdag

Donderdag dook ik de keuken weer in, deze keer voor het filmen van YouTube-video’s.

IMG 0042

Om 12.00u gaf ik tijdens de lunchpauze van het bedrijf Upfield een korte kookworkshop via een livestream. Was súper leuk!

IMG 0046

Van Miss Susta kreeg ik een pakketje opgestuurd met daarin mixen voor plantaardig ‘vlees’. Door olie en water toe te voegen aan deze mixen maak je je eigen plantaardige kip of gehakt. Ik ben HEEL benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en ga het voor jullie testen.

IMG 0050

Vrijdag

Ik maakte maar één foto vrijdag en dat was deze. Ik was de hele dag aan het studeren!

IMG 0052

Weekend

Wat een heerlijk lenteweer was het afgelopen weekend hè? Hebben jullie ervan genoten? Wij zijn lekker veel buiten geweest. Cody vond het al een prima moment voor blote voeten, as usual haha.

IMG 0053

Ik stond zaterdag ook nog wel wat uurtjes in de keuken voor het avondeten. Zo maakte ik scallion pancakes, erg lekker.

IMG 0059

Gisteren hadden we met Ken, Annemie en de jongens afgesproken bij Cresent Park in Harderwijk. Verandering van omgeving laten we maar zeggen.

468e8c0e 1428 482d bef1 2273575b01ec

Was erg gezellig, de grote jongens (Vic en Nick, niet de papa’s) waren zeiknat en zaten onder de modder haha. Goede dag was het!

De planning van aankomende week was rond toen er nog lastminute veranderingen moesten worden doorgevoerd. Door alles kon een streep en een nieuwe planning moest worden gemaakt, haha! Dat heb je soms. Vandaag heb ik ieder geval opnames voor een héle toffe samenwerking waar ik hopelijk snel iets meer over kan zeggen. Dinsdag heb ik een meeting en de rest van de dagen zit ik achter de pc, sta ik in de keuken óf ben ik aan het studeren. Wederom een bomvolle week, maar ik heb er zin in.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close