PLOG: Calvé Broodje Unox Saus feestje

Gesponsord – Een paar weken geleden deed ik op OMF een oproep waarin ik op zoek was naar de allergrootste fan van Calvé Broodje Unox Saus. Via OMF, maar ook via de Facebookpagina van Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet werd massaal gereageerd. Blijkbaar heeft bijna iedereen wel herinneringen aan Broodje Unox of aan de saus. Het was enorm lastig om de allergrootste fan te kiezen, maar uiteindelijk kozen we Alice van der Laan. Zij nomineerde haar vriendin Frederique de Zeeuw als ALLERgrootste fan. Vorige week verrasten Leonie, de Teletoeters, een heel team van Calvé en natuurlijk ikzelf Frederique in haar woonplaats Den Haag. Niet alleen overhandigden we haar de eerste fles Calvé Broodje Unox Saus maar gaven we ook een feestje en daar heb ik natuurlijk foto’s van gemaakt.

Van de honderden fans die reageerden vonden we Frederique (en dus eigenlijk ook Alice) de allergrootste:

Ik wil deze overheerlijke fles graag aanbevelen voor Frederique de Zeeuw. Niet alleen omdat wij samen een intense geschiedenis hebben met deze saus maar vooral omdat deze saus de start is geweest van onze vriendschap. Na schooltijd knakworsten halen en proberen de Unox Saus na te maken OMDAT DIE NIET IN DE WINKEL VERKRIJGBAAR WAS heeft ervoor gezorgd dat een vriendschap voor het leven is gestart. De saus is dus niet alleen heerlijk maar brengt mensen bij elkaar. Daarom verdient Frederique deze fles.

Een vriendschap die ontstaan is door Calvé’s Broodje Unox Saus, wauw.

foto1

Op vrijdag 26 februari reed ik in mijn OMF-mobiel naar Den Haag. Zo’n Calvé feestje moet natuurlijk op film gezet worden en daarom legden Leonie en ik voor camera nog een keer de actie uit. De film van deze dag zien jullie binnenkort voorbij komen op de social media kanalen van Calvé.

foto2

Frederique wist dat we langs zouden komen, want stel je voor dat ze er niet zou zijn… Maar wat ze niet wist was dat op het plein om de hoek van haar huis ook nog een feestje voor haar werd georganiseerd. De Calvé Broodje Unox (fiets)kar werd opgezet en alleen dat al zorgde voor een hoop bekijks in de buurt.

foto3

Geen feestje zonder ballonnen! Uiteraard in rood, wit, blauw.

foto4

Het draait natuurlijk allemaal om de Calvé Broodje Unox Saus en goed nieuws: vanaf deze week zijn de flessen ein-de-lijk verkrijgbaar in de supermarkt. Wij deelden in Den Haag alvast gratis flessen saus uit, dus als je erbij was: lucky you! Dan ben je echt een van de eersten geweest die een fles heeft kunnen bemachtigen. Overigens is bij mij thuis de fles al half leeg, oops. Ik geef Tim de schuld.

foto5

Frederique haar prijs: een jaar lang gratis Calvé Broodje Unox Saus inclusief een toffe serveerplank, een t-shirt, Unox worsten en lekkere broodjes.

foto6

SURPRISE! Leonie haalde Frederique bij haar huis op met uiteraard de allereerste fles Calvé Broodje Unox Saus.

foto7

Maar het echte feestje vond plaats op het plein.

foto9

Waar de Teletoeters, dé ‘Unox-band’ die ieder jaar ook de Nieuwjaarsduik voorziet van muziek, inmiddels al klaarstond om Frederique persoonlijk te verwelkomen. En die mannen maken er een showtje van hoor, compleet met een persoonlijk lied voor Frederique. De Teletoeters speelden de hele middag en lokten hierdoor ook veel mensen naar het plein. Zo leuk om te zien! Uiteindelijk stonden zowel kleine kinderen als volwassenen op hun muziek te dansen.

foto8

Op het plein deelden we ondertussen gratis Calvé Broodje Unox Saus flessen uit iedereen die wilde kon een gratis Broodje Unox krijgen. Die wilde ik zelf natuurlijk ook even proeven… Nu alweer zin in als ik de foto zie.

foto10

Na afloop van het feest kregen de kindjes uit de buurt de ballonnen mee naar huis, waar ze héél blij mee waren (de moeders denk ik iets minder), en namen we afscheid van Frederique.

foto11

Maar niet voordat we een selfie hadden genomen. Thanks Frederique voor de leuke foto!

Waaah, deze middag was zo, zó leuk! Mag elke campagne voorzien worden van een feestje alsjeblieft?

Zoals ik net al zei ligt Calvé Broodje Unox Saus in fles vanaf deze week in de supermarkt. Binnenkort volgt er nog een lekker recept met deze saus! Want heel eerlijk, sinds ik een fles heb, gebruiken we hem bijna overal bij… Vooral Tim dan. Ok en ik ook.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Calvé.

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 390344164 1
ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 390344164 1

Join the Conversation

 1. Kelly says:

  Leuke plog ! Ik ga de saus zeker halen!

 2. Cheese and Chinese says:

  Haha, super geinig! Ik ben erg benieuwd naar de saus – moet bekennen dat ik die nog nooit geproefd heb!

 3. Vivian {Stay Alive and Cooking} says:

  Lucky you! Ik ben ook helemaal gek op broodje unox – na het schaatsen smaakte het het lekkerst… Ga ‘m inderdaad ook halen haha!

 4. Yes! Eindelijk verkrijgbaar :)
  Zo zin in!

 5. Margot says:

  Dat ziet er gezellig uit!

 6. Nadia says:

  Wat grappig dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close