Week van OMF #7-2020

Eeeen weer een week voorbij, time flies when you’re having fun! Hoewel ik niet heel veel lol had afgelopen week want ik voelde me knap beroerd. Het ging van echt beroerd zijn op maandag naar oh, eigenlijk gaat het wel weer, naar weer compleet van de kaart zijn op vrijdag. Het liefst was ik in bed blijven liggen afgelopen week, maar duty called en soms moet je gewoon even doorbuffelen op zulke momenten. Neemt niet weg dat ik het redelijk rustig aan heb gedaan hoor. Zo ging ik iedere avond in bad, cancelde ik de shoot die ik zou hebben met Viv op vrijdag en besloot ik het filmen van video’s ook even te laten voor wat het is.

foto2 2

Maandag

Gewapend met mijn overlevingspakketje aan neusspray en pillen ging ik maandag richting kantoor. Ik had twee telefonische afspraken. Eigenlijk zou ik voor één van de afspraken naar Edam moeten, maar vanwege de nasleep van de storm was dat niet te doen. Gelukkig konden we even bellen.

foto3 2

Daarna even de stad in want ik moest wat dingen halen voor een recept. Na lang (maar echt maanden!) zoeken kwam ik eindelijk dit bekende krokodilletje tegen. Vic vindt dit soort old school spelletjes helemaal te gek, maar ik weiger simpelweg om ruim €20 voor de originele te betalen. Deze kleinere variant kwam ik tegen voor €5 en ging vast mee voor zijn verjaardag in maart.

foto4 2

Mijn kant-en-klaar eetweek begon ook op maandag en ik heb geprobeerd om ook zoveel mogelijk te lunchen met kant-en-klaarmaaltijden.

foto5 2

Dinsdag

Ik werkte een hele to dolijst af op dinsdag. Zo maakte ik voor ieder recept dat we gaan schieten voor de OMF Agenda vast een moodboard als houvast tijdens het stylen.

foto6 2

En eindelijk na een jaar zonder werd er op kantoor een vaatwasser geïnstalleerd. Een kleintje maar hoor, maar het is beter dan niets. Ik vind afwassen echt geen probleem maar het kost me zóveel tijd, zeker op kookdagen. Zo’n vaatwasser is dan wel erg handig en gelukkig had ik er de ruimte voor.

foto7 2

Nadat de monteur weg was pakte ik mijn spullen en ging ik even langs de kringloop. De komende maanden moeten er zóveel recepten op de foto dat ik graag wat meer afwisseling wilde in foodprops.

foto8 2

Gevonden! Deze buit kostte bij elkaar precies €11.

foto9 2

Ik nam direct van de gelegenheid gebruik om mijn propskasten even te ordenen.

foto10 2

Toen ik ’s middags weg wilde gaan was de uitgang van een parkeerterrein geblokt door een aso die het nodig vond zijn auto onmogelijk neer te zetten. Ik moest bij 5 deuren aanbellen voordat ik erachter kwam van wie de auto was. Snap dit echt niet, denk toch eens een beetje aan je medemens.

foto11 2

Enfin, eenmaal bevrijd reed ik naar CameraNU om de sensor van mijn camera schoon te laten maken, daar zaten wat vlekjes op.

foto12 2

’s Avonds ging ik bad, dook ik in mijn financiën en toen ik naar bed wilde gaan gaf Cody er de brui aan en had ik plotseling mom duty. Tim was niet thuis dus ik was de bok om een poosje bij hem naast z’n bedje te zitten.

foto13 2

Woensdag

Mamadag! Lekker naar buiten want eindelijk scheen de zon even. Dat meerijdplankje van de Joolz bevalt enorm goed.

foto14 2

Ik was compleet in de veronderstelling dat ik een grijze broek had aangetrokken ’s ochtends, in het donker ben ik echt kleurenblind, maar dat was toch even wat anders haha. Heb mezelf wel even uitgelachen ja.

foto15 2

Onderweg van speeltuin 1 naar speeltuin 2 was er eentje héél druk bezig met het verzamelen van alle stokken die we tegenkwamen. En dat waren er nogal wat na de storm.

foto1 2

Handig man, zo’n boodschappenmand.

foto16 2

Na het buitenspelen gingen we binnen nog even verder. Cody onder zijn babygym…

foto17 2

En Vic met de treinbaan. Het was een heerlijke dag!

foto18 2

Toen de jongens op bed lagen vouwde ik de was op die boven lag.

foto19 2

En ik verzamelde alle te klein geworden babykleertjes en -spullen zodat ik deze kon doneren aan Stichting Babyspullen.

foto20 2

Kiekeboe! <3

foto21 2

Donderdag

Het was nog geen 08.00u en ik had al zwaardgevochten en met de auto’s gespeeld, haha. Vic staat vanaf het moment dat hij wakker wordt ’s ochtends direct aan.

foto22 2

Kijk deze twee nou lief spelen samen. ‘Kijk Cody, dit is een appel, vooooogeeeel en een uuuuuil’. Hier kun je alleen maar van dromen als ouder wanneer er een tweede op komst is hoor.

foto23 2

Mijn schoonzusje kwam om op de jongens te passen, ik vertrok met Senna naar kantoor. Na ruim een jaar heeft ze eindelijk door waar het kussen voor dient, haha.

foto24 2

Ik dook lekker de keuken in om te koken en maakte onder andere een feestelijke taart waarvan het recept online komt op Vic zijn verjaardag (17 maart).

foto25 1

Stiekem had ik van de week ook nog wat nieuwe foodprops besteld en die kwamen donderdag binnen. Stúk duurder dan mijn kringloopvondsten maar wel echt prachtig vind ik.

Vrijdag

Ik werkte vrijdag de hele dag op kantoor. Ging onder andere aan de slag voor een campagne en wachtte voor nop op de ZIGGO monteur. Nu al spijt van dat ik een abonnement bij ze heb afgesloten…

foto27 1

Manlief kwam thuis met 1/2 kilo bonbons van Villa Chocola (samen met Leonidas mijn favoriet!) voor Valentijnsdag <3

foto26 1

Weekend

Tim ging met Vic op pad zaterdagochtend zodat ik een beetje kon uitzieken met Cody thuis. Op deze foto kon hij nog lachen maar eigenlijk was Cody het hele weekend een beetje van de leg. Denk dat hij last had van zijn buik. ’s Middags gingen we lekker met zijn allen naar de speeltuin – het was best ok weer!

foto28 1

Gisteren was écht een pyjamadag dus we kleedden ons geen van allen om ’s ochtends haha. We deden het huishouden en spendeerden de rest van de dag lekker op de bank.

Ik moest echt even in mijn agenda kijken om te zien wat aankomende week me gaat brengen, maar het belooft een leuke week te worden! Ik ben eigenlijk alle vier mijn werkdagen op kantoor: maandag achter de pc, dinsdag ben ik aan het filmen en donderdag en vrijdag sta ik vooral te koken. Vrijdag gaan we namelijk de eerste recepten voor de Ohmyfoodness Agenda 2021 op de foto zetten. ZO LEUK.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close