Week van OMF #20-2023

Ik was deze week wat minder online (lees: op Instagram) te vinden dan normaal gesproken en dit resulteerde direct in het maken van minder foto’s. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat dit niet alleen komt door een vol weekschema, maar ook omdat ik even niet zoveel zin had om van ieder random ding foto’s te maken.

Ik leg mijn telefoon steeds vaker gewoon aan de kant en dat bevalt me meer dan prima.

Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik alsnog genoeg gedaan heb afgelopen week!

IMG 7263

Maandag & Dinsdag

Maandag en dinsdag had ik maanden geleden al geblokt want die dagen hielp ik mijn ouders verhuizen naar hun tijdelijke woning. Drie paar handen krijgen immers meer gedaan dan twee paar en stiekem vind ik dit soort dingen ook gewoon heel leuk. Ze wonen de komende maanden in een omgeving als deze. Zou er bijna jaloers op worden – haha!

IMG 7268

Vanwege de tijdelijke verhuizing aan mij ook de taak om op papa’s bloempotten te passen. Geen ramp, mijn eigen tuin is nu nog meer een groene oase. Héérlijk.

IMG 7275

Dinsdagavond heeft Vic altijd karateles en Cody wilde deze keer graag meedoen. Gelukkig mocht dat. Smeltende mama aan de zijlijn!

IMG 7283

Woensdag

We hebben echt ultiem genoten van het mooie weer deze week. Vic had juffendag op school en natuurlijk wilde Cody dan ook verkleed. Prima, kleine brandweerman.

IMG 7289

In de middag gingen we op de fiets naar de kinderboerderij/speeltuin. Uiteraard konden we daar niet weg zonder de kippen te voeren.

De kindjes gingen ’s avonds weer naar hun papa, ik deed boodschappen en voorbereidend werk voor mijn werkdag donderdag.

IMG 7301

Donderdag

Omdat ik maandag t/m woensdag niet heb kunnen werken, lastte ik op Hemelvaartsdag gewoon een werkdag in. Ik knalde er een behoorlijk aantal recepten uit en had daardoor een heerlijke lunch.

IMG 7302

De recepten komen allemaal de komende weken online. Heerlijk om weer in de keuken te staan hoor!

Tussendoor ging ik padellen en ’s avonds plofte ik lekker op de bank met de laatste afleveringen van Firefly Lane.

IMG 7307

Vrijdag

De vrijdag was een soort herhaling van donderdag. Ik begon de ochtend in de keuken met het maken van recepten. Mijn ‘pauze’ besteedde ik goed door met Cass naar het bos te gaan en de rest van de middag plantte ik mezelf met laptop in de zon om verder te werken. Prima situatie zo hoor. Ik hoop dat er nog veel werkdagen in de tuin gaan volgen.

IMG 7319

Dit is toch genieeeeeeten. Ik merkte het ook aan alle mensen op straat; iedereen lijkt vrolijker.

IMG 7329

Vrijdagavond plofte ik op de bank, ik had een behoorlijk vol weekend voor de boeg namelijk. Ik genoot ook nog even van mijn gezellige tuin.

IMG 7332

Weekend

Zoals ik al zei: het weekend was VOL. Het begon zaterdagochtend met een rondje markt.

IMG 7333

’s Middags ging ik naar de verjaardag van een van mijn vriendinnen.

IMG 7338

En daar fietste ik eind van de middag weer weg om me thuis nog even op te frissen voor het &The Table diner ’s avonds. Dat was reuze gezellig. We begonnen om 18.30u en om 00.00u was ik weer thuis. Zegt genoeg hè?

IMG 7342

Helaas ging gisterochtend de wekker vrij vroeg. Of nouja, ik was vroeg wakker. En vrij brak dus ik was blij dat ik met m’n moeder had afgesproken om te wandelen. Even een frisse neus halen.

IMG 7343

Daarna reed ik direct door naar Utrecht waar ik de rest van de dag een vriendin heb geholpen met klussen in haar huis. Ik had al mijn gereedschap meegesleept en we deden ZO ongelofelijk veel (muur verven, lampen ophangen, gordijnen ophangen, planken en lijsten ophangen, schoonmaken…). Ik kwam tamelijk gesloopt thuis van dit weekend en heb de rest van de avond alleen nog m’n boek gelezen.

En toen was de week alweer voorbij, foei wat ging dat snel!

Aankomende week is weer iets meer normaal. Ik werk gewoon vier dagen, heb woensdag mijn mamadag met ’s avonds een diner en verder weinig gekke plannen. Ik hoop naar kantoor te gaan want dat is door de vakantie en de gekke afgelopen week nog niet weer gelukt. En daarnaast duik ik ook de keuken weer in want de voorbereidingen voor de zomervakantie komen eraan. Dat betekent: vooruit werken!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close