Week van OMF #42-2018

Harrow?! Sorry, dit grapje snappen jullie natuurlijk niet – haha. Mijn kleine dreumes van 1,5 begint steeds meer te praten en heeft door hoe een telefoon werkt. Als in: hij houdt iets tegen zijn oor aan en roept dan ‘harrow?!’. Het grappige is: hij doet dit niet alleen met telefoons maar ook met zijn drinkbeker, de afstandsbediening van de televisie, een fles douchegel… Zie je hem al zitten met een fles douchegel tegen zijn oor? Hi-larisch. Maar goed, over tot de orde van de dag want hoewel Tim en ik momenteel in het vliegtuig vanuit Rome naar huis zitten, hebben we een hele leuke week en nóg leukere dagen achter de rug. Ik had een handvol toffe afspraken tijdens mijn werkdagen en stond ook regelmatig in de keuken. Wat een fijne week!

foto1 2

Maandag

Ik begon mijn week met dit leuke beeld. Zoveel van jullie waren vorig weekend de keuken ingedoken om aan de slag te gaan met CHEESECAKE. Blijft magisch om te zien hoor, went echt nooit.

foto2 2

Ik reed die ochtend helemaal naar Eindhoven, da’s voor mij een behoorlijk eindje tuffen, voor een afspraak bij Vacansoleil. Wat een topplek voor zo’n organisatie om direct naast het vliegveld te zitten, haha.

foto3 2

Eindelijk, EINDELIJK sinds lange tijd trok ik mijn sportkleding aan en ging ik daadwerkelijk sporten. Dat heb ik geweten, wat.een.spierpijn.

foto4 2

Dinsdag

Zag deze voorbij komen op Twitter. Mooi!

foto5 2

Vic was dinsdag naar de gastouder in plaats van vrijdag, dus ik kon lekker aan het werk. Ik had een computerdagje, dat was lang geleden. Ik had vorige week 6 video’s gefilmd dus die moesten nu allemaal ge-edit worden.

foto17 2

Liefste <3 Dit is overigens een screenshot uit de weekvlog van afgelopen week. Ik zit niet zo debielig een foto te maken als ik mijn kind een kus geef, haha.

foto6 2

Foodpost van Tony’s! Hun nieuwe estafettereep, die echt veel te snel op was, een chocoladeschaaf en het Tony’s kwartet. Zo grappig.

foto7 2

Bergje groenten in de pan voor het avondeten.

foto8 2

Woensdag

Dagje met mijn kleine meneer!

foto9 2

Zo’n ondeugend gezicht heeft Vic, niet normaal.

foto10 2

Ik dook de keuken in om drie cheesecakes te bakken voor een meeting op donderdag.

foto11 2

Daarna stapte ik met Vic op de fiets naar de speeltuin waar hij zich heel prima vermaakte op de schommel en met de glijbaan. Favorietjes.

foto12 2

Onderweg stopten we bij de visboer voor verse kibbeling. We kregen ZOveel dat ook de hond en katten mee aten, haha. Tim was jaloers zoals je begrijpt.

foto13 2

Foooodpost! Een heel pakket van Magioni met daarin hun nieuwe (mini) bloemkoolbodems. We zijn gek op Magioni en nu ligt de hele koelkast vol met bodems. Niet goed, niet goed.

foto14 2

Halloooo taartjes.

foto15 2

Donderdag

Weinig foto’s op donderdag, ik had een dag vol met meetings namelijk. Ik reed eerst naar Edam en vervolgens door naar Schiphol waar ik even ging werken voorafgaand en na de afspraak…

foto16 2

… En lunchte met een broodje tonijnsalade bij Crossroads. Smaakte prima!

foto23 2

’s Avonds werden Vic en Senna opgehaald voor dit weekend (niks an, zo’n stil huis) en plofte ik op de bank om onze mini vakantie in te luiden.

foto22 2

Vrijdag

Goedemorgen Eindhoven Airport! Op naar Rome met z’n tweetjes.

foto21 2

We boekten een particulier appartement dat op nog geen 100 meter van het Colosseum en Forum Romanum zat. Ideale uitvalsbasis en dit uitzicht zodra we de hoek om liepen, mooi hoor.

foto19 2

Voor de middag had ik tickets geboekt voor het Vaticaan. Daar liepen we dus heen. We hebben behoorlijk wat kilometers gemaakt de afgelopen dagen.

foto20 2

En dat was echt zo geen straf met het prachtige weer dat we hadden. 25 graden en een stralende zon iedere dag.

foto18 2

Zoveel pracht en praal in Rome. En overal leuke terrasjes.

foto31 2

We wipten even het Pantheon binnen op onze ’terugweg’.

foto24 2

Ondertussen kreeg ik appjes dat Vic zich prima vermaakte bij mijn schoonmoeder en schoonzusje. Gelukkig maar. We hebben ons kleintje wel gemist!

foto30 2

Zaterdag

Zaterdag stond het Forum Romanum op de planning. Ook weer zo fantastisch mooi.

foto29 2

Dit uitzicht!!

foto28 2

Het Colosseum bekeken we natuurlijk ook even van binnen. Maar goed dat we van tevoren tickets hadden geboekt voor alles, dat heeft ons een hoop wachttijd bespaard.

foto27 2

Ik heb zo vaak ‘wauw’ gezegd de afgelopen dagen, haha. Rome is echt zo dik en dwars de moeite waard.

foto26 2

We waren echte toeristen afgelopen weekend en dus bezochten we de Trevi fontein…

foto25 2

… en namen we een kijkje bij de Spaanse trappen.

foto37

Ok, nog een keer wauw. Prachtige luchten tijdens onze wandeling naar Trastevere om te eten.

foto36

Na 35km in twee dagen waren mijn voeten echt zo kapot. Ik wipte Sephora binnen voor een voetenmasker. Ziet er zo lekker charmant uit, haha.

foto35

Zondag

Deze foto lijkt wel nep maar dit was toch echt ons uitzicht vanaf ons ontbijttafeltje om de hoek.

foto34

We liepen richting Piazza del Popolo over de grootste winkelstraat van Rome en hadden ineens dit mooie uitzicht op de Spaanse trappen. Tof hoor.

foto33

Werkelijk práchtig plein ook dit.

foto32 1

Omdat we alle bezienswaardigheden wel hadden gezien, doken we vooral leuke eet- en drinktentjes in gisteren. Ook niet verkeerd!

Zo dan, hopelijk vonden jullie het leuk om met ons mee te gaan naar Rome? Ik deel binnenkort nog wat meer op OMF hoor. De nodige dosis foodinspiratie uiteraard maar ook wat leuke plekjes in deze stad.

Maar nu gaan we weer over op het normale leven. Vandaag zijn we nog vrij maar de rest van de week ben ik weer gewoon aan het werk. Ik heb een vrij lege agenda dus hopelijk kan ik gaan brainstormen voor de decembermaand! Zou leuk zijn.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Angela says:

  Ik zou graag eens naar Rome willen, je hebt zo vaak ‘wauw’ en ‘prachtig’ geschreven!

 2. Dorien says:

  Wauw die beelden van Rome! Nu wil ik er ook heen ;)
  Komt er ook een city guide van Rome met tips en trics? Of worden het twee “gewone” artikelen (ben nu al benieuwd naar die doodtips ;) )

  1. Sabine Author says:

   Ik ga zeker een CITY GUIDE maken maar er komt ook een Foodie in Rome aan aankomende week ;)

 3. Priscilla says:

  Ooooh als ik je laatste foto zie loopt me het water alweer in de mond

  Wij hebben daar 2 jaar geleden zo lekker gegeten/geborreld

  Op een gegeven moment stond er zelfs een dikke rij te wachten tot er eindelijk weer plek was want er konden denk ik maar 10 mensen ofzo binnen eten en buiten was ook maar 1 tafel en daar zaten wij met vrienden

 4. Ik heb op t hoofdkantoor van vacansoleil gewerkt. Super leuk om te zien dat jij daar nu ook bent geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close