Video: Eén week NYC

Alweer een aantal weekjes geleden, de week voor Kerst, was ik samen met Tim in New York. Sinds ik drie jaar geleden voor het eerst in deze stad ben geweest mistte ik het eigenlijk iedere dag. Ik kan niet zo goed omschrijven waarom ik zo verliefd ben op de stad, maar ik zou er rustig kunnen wonen zonder me een moment te vervelen. Halverwege dit jaar boekte ik een weekje vakantie en aangezien we drie jaar geleden hebben gevlogd, leek het ons leuk dit nu weer te doen. Dit keer niet 6 aparte vlogs, we hadden immers vakantie, maar wel een weekvlog die alsnog lekker lang is geworden. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat leuk om te zien, nu wil ik ook weer naar NY!

 2. Cheese and Chinese says:

  Wat ontzettend leuk! Lijkt me heerlijk om een keer naar NY te gaan en lekker (veel) te eten!

 3. reiny says:

  Leuke vlog!
  Heb nu ook zin om naar new york :-)

 4. Wendy says:

  Leuke vlog! Bijna zin om ook naar New York te gaan. Maar ik wacht nog een jaar of 5, tot het nieuwe station klaar is. Dat gebouw waar jij niet van wist wat het was… Ontworpen door Calatrava, ik ben er fan van! https://en.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Center_(PATH_station)#World_Trade_Center_Transportation_Hub

 5. Laura - Dagelijkse hap says:

  Super leuke vlog :D NY trekt me eigenlijk niet zo, maar als ik dit zo zie wil ik er stiekem toch wel eens heen :)

 6. in welk hotel zat je? en beviel dat hotel goed? ben zelf druk aan het rond zoeken voor goede hotels ;)

  1. Sabine Author says:

   Wij verbleven deze keer in het Night Hotel Theater District. Beviel enorm goed. Lekker centraal en veel is lopend te doen.

 7. Corinne says:

  Super gaaf!! Wij hebben nu ook onze tickets geboekt dus ik ben super excited! Hoe vond je stand-up comedianshow uiteindelijk nog?

  1. Sabine Author says:

   Oh wat tof, veel plezier alvast!

   Comedyshow was uiteindelijk (erg) leuk. Tenminste, ik vond het wel vermakelijk voor een keer en heb best kunnen lachen, Tim vond het te gek. Na 2+ uur had ik het wel gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close