Week van OMF #19-2021

Zo met Hemelvaart tussendoor was het weer een gekke week afgelopen week. Sowieso was het mijn laatste week thuis dus voelde iedere dag nog min of meer hetzelfde, maar als de kindjes de helft van de tijd dan ook nog thuis zijn is het helemaal gek. Hoe dan ook: we hebben op Hemelvaartsdag genoten van het mooie weer, ik heb veel gestudeerd, een beetje gewerkt en verder… gebeurde er niet veel noemenswaardig.

Maandag

Na een zondag met terrorkids was het heerlijk om weer even rust te hebben in huis haha! Ik ging aan het werk ‘s ochtends en studeerde de rest van de dag.

Twee vakken tegelijk volgen is een beste kluif maar hopelijk sluit ik aankomende vrijdag weer een vak af.

Voor de jongens had ik de HEMA even leeg gekocht want ze hadden geen t-shirts meer die pasten en er komen nu steeds meer dagen dat ze die kunnen dragen. Bovendien: de collectie was ZO LEUK.

Aan het eind van de dag heb ik achter mijn dreumes aan gerend om zijn plotselinge krullenbol vast te leggen, haha. Weet nog steeds niet hoe het komt dat hij zulke duidelijke krullen op zijn hoofd had ineens.

Dinsdag

Ik geloof niet dat dit me ooit eerder is gebeurd op school maar ik heb gewoon een collegeblok he-le-maal volgeschreven. Lang leve geschreven aantekeningen en samenvattingen!

Mijn favoriete lunch van afgelopen week: een sandwich met truffelmayo, rucola, ossenworst en ei. JUM.

Ik bestelde nieuwe geurkaarsen van FIK Kaarsen, een lokaal Apeldoorns bedrijfje van twee jongens die dit zijn gestart omdat ze niet genoeg werk meer hadden door Corona. Hoe tof en de geuren zijn ZO lekker.

Tim was dinsdag op kantoor en daar lag een pakje op mij te wachten van 5th Season. Die tas is zo zomers, heel leuk. En handcrème van The Body Shop als cadeautje erbij, HEEL FIJN.

Woensdag

Het was mooi weer woensdagochtend en aangezien ik alleen Cody thuis had, dook ik even met hem de stad in. Ik heb niet heel veel gekocht hoor, collecties in de winkel vind ik toch vaak een beetje lastig, maar het was fijn om er even tussenuit te zijn.

Een lekker borrel’plankje’ voor mij en de boys ‘s middags! De schaal is van Wibra en heeft ook een deksel, zo handig is ‘ie!

En de rest van de middag waren we zoveel mogelijk buiten. Zou toch fijn zijn als we binnenkort heel veel zonnebrandcrème nodig gaan hebben hè?

Hummusmonster!

Donderdag

Met Hemelvaart waren we natuurlijk lekker vrij. We besloten op de fiets te stappen en een ijsje te gaan halen. Dat viel goed in de smaak!

En het was zulk mooi lenteweer. Waar kon zat ik buiten in de zon terwijl de jongens lekker aan het keuvelen waren in de tuin.

‘s Avonds weer aan de hobby. TOP dag. Ik boekte met vriendinnetje Nanda een reis naar New York (op goed geluk) en ik reserveerde een tijdsvak voor de Apenheul later deze maand. Zo fijn als er vanaf aankomende woensdag weer wat meer mogelijk is.

Vrijdag

Vic was vrijdag thuis, Cody was naar de opvang. Gelukkig was Tim ook vrij dus we konden het spelen met Vic even afwisselen. Kon ik mooi de keuken in om sinds lange tijd weer eens cheesecake te bakken. Zaterdag was de surprise babyshower voor Vivian (die is alweer halverwege haar laatste trimester, wayoooo!) en ik bakte een cheesecake.

Ondertussen marineerde ik ook vast de tofu voor het avondeten.

Ik had deze snacks gekocht voor over de pokébowl maar ze waren zó lekker dat het bakje al leeg was voordat het over de pokébowl kon hahaha. Oeps.

Het was lekker zonnig in Apeldoorn en de bloesembomen ‘naast’ ons huis roken zo heerlijk.

Weekend

Zaterdagochtend was even aanpoten. Tim was er niet dus ik moest Senna en de kinderen doen, even stofzuigen en ook de cheesecake voor ‘s middags afmaken.

Toen Tim thuis kwam ging hij direct met Vic mee naar zijn eerste karateles. Hij was er nog niet helemaal over uit of het een succes was, maar wellicht moet hij even wennen haha.

Super lekkere lunch voor mezelf gemaakt voordat ik naar Wijhe reed voor de babyshower van Viv! Rijstwafels met avocado, rucola, gekookt ei en smoked Maldon sea salt. Yum.

Ik geloof dat de babyshower voor Viv een groot succes was zaterdagmiddag, haha. Er was in ieder geval heel veel lekker eten!

‘s Avonds ging ik lekker in bad en dook ik vroeg mijn bed in om het nieuwste deel van De Zeven Zussen uit te lezen. Wat een TOPPER weer.

De zondag begon met een ontbijtje maken voor ons vieren. Iedereen wilde wat anders dus dat was even een klusje haha.

De rest van de dag bleven we binnen want het was zulk slecht weer. We hebben alleen even boodschappen gedaan maar dat was het dan ook.

Vanaf vandaag ga ik weer gewoon aan het werk: terug in het normale ritme. Ik ga weer naar kantoor en moet dus echt weer geloven aan mijn normale schema van werken en studeren. Aankomende vrijdag staat er weer een examen op de planning dus ik ga nog even flink aan de bak deze week met leren. Mijn werkplanning is vrij rustig en omdat er voor de komende tijd nog content klaar staat, duik ik maar eens in zomerrecepten en plannen voor het najaar.

Fijne week! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close