Week van OMF #30-2021

Terwijl ik dit typ heb ik gewoon vakantie! Whuuutt? Ik kan het nog niet helemaal geloven dat ik vanaf nu drie weken niet hoef te werken hoor. Ok, de eerste week is nog even semi-vakantie want ik heb wel gewoon een meeting staan en ik beantwoord mijn mail deze week ook nog gewoon, maar ik hoef voorlopig even niet de keuken in, geen deadlines te halen etc. HEERLIJK. Afgelopen week was daardoor nog wel even buffelen, hoewel ik de week startte met een extra dagje vrij om met een vriendinnetje door te brengen. En… ik zat in een luchtballon!

IMG 2738

Maandag

Zoals ik al zei begon ik de week met een vrije dag. Al maanden stond er een date met vriendinnetje Nanda op de planning en we spendeerden de dag in Amsterdam. We begonnen op het terras Lokaal van de Stad voor de lunch. Het was naar mijn idee niet zo druk op het terras maar het wachten op drankjes en eten duurde tergend lang. Het wachten werd gelukkig wel beloond; deze wontonsoep met char siu en peking eend was héérlijk.

IMG 2739

We pakten de tram naar de Kalverstraat om wat te winkelen. Ik slaagde goed bij Lush en WE!

IMG 2740

Bij Het Koekemannetje scoorden we een lekkere koek. Ik nam de witte chocolade – macadamia, erg lekker.

IMG 2743

Aan het einde van de dag streken we neer op het terras van BAUT voor het avondeten. Nanda heeft een nieuwe baan en dat vierden we met een glaasje rosé bubbels en met lekker eten zoals je gisteren in mijn eetoverzicht hebt gezien.

IMG 2752

Dinsdag

Dinsdag moest ik gewoon weer aan de bak! Erg lag een waanzinnig mooi pakketje van OLA op mij te wachten met onder andere dit práchtige strandlaken van Magnum. Zó groot. Het lijkt een beetje een Afrikaanse doek met die kleuren zo. Deze gaat mee op vakantie.

IMG 2753

En er zat een lekkere doos met ijsjes bij. Daar waren vooral de kinderen heel blij mee, haha.

IMG 2756

Via Capture by Lucy had ik nieuwe ondergrondjes voor fotografie besteld en die werden afgelopen week bezorgd. Dit is er eentje van. Ik kan me helemaal voorstellen dat jullie hier niet wild van worden, maar ik vind het altijd heerlijk om met nieuwe ondergronden te mogen werken.

IMG 2760

De middag tikte ik weg achter de pc en tussendoor had ik een digitale meeting.

IMG 2763

Van Daawat, een nieuw rijstmerk in Nederland, kreeg ik een super luxe doos met twee pakken rijst opgestuurd.

e05db742 7c53 46c5 b6fc a5a7879fd651

Van mijn schoonzusje kreeg ik ondertussen deze foto opgestuurd. Vic logeerde aan het begin van de week in Zeeland en hij is drie dagen achter elkaar naar het strand geweest. Hij vond het gewéldig.

IMG 2768

Ik besloot mijn foodpost-kast uit te mesten. Er paste inmiddels niets meer bij en mijn bureau werd steeds voller. Dus ik maakte twee kratten vol mooie producten om te doneren. Ik voel me altijd vereerd dat ik zulke mooie spullen mag ontvangen, maar het is te veel om zelf op te maken.

IMG 2781

Woensdag

Mamadag! Het was heerlijk weer dus ik hopte met de jongens op de fiets om naar vliegveld Teuge te fietsen. Daar werd het springkussen natuurlijk even goed gebruikt.

IMG 2782

We besloten te blijven zitten voor de lunch. Het ziet er heel sereen uit zo, maar Cody werd op een gegeven moment écht hangry en gilde de boel bij elkaar. Dan breekt mij ook het zweet wel uit hoor. Zodra zijn tosti kwam was het gelukkig over.

IMG 2783

Terwijl Cody in bed lag en Vic aan het spelen was, begon ik in een nieuw boek die ik van Nanda mee kreeg.

IMG 2786

’s Avonds was het tijd voor de hobby! Ik wacht nog op de beoordeling van mijn Plan van Aanpak voor het onderzoek dat ik moet doen voor school, dus ik heb nauwelijks gestudeerd afgelopen week. Die pauze was ook wel even fijn moet ik zeggen.

IMG 2787

Donderdag

Er stond een computerdag op de planning, zó fijn vind ik dat! Dit soort dagen voelen altijd het meest productief. Ik plande alle artikelen en Instagramposts in voor de hele maand augustus. Met een gerust hart kan ik vakantie vieren dus.

IMG 2789

Donderdagmiddag bracht ik deze spullen allemaal naar Ik ga met honger naar bed. Een lokaal initiatief (in Apeldoorn) waar mensen terecht kunnen die nét teveel verdienen om aanspraak te kunnen maken op de Voedselbank, maar het eigenlijk wel nodig hebben. Vind het heel fijn om op deze manier iets bij te kunnen dragen!

IMG 2796

Donderdagavond stond er een ballonvaart op de planning – omg! Twee jaar geleden organiseerde ik in samenwerking met Licor43 een winactie waarbij een van jullie een ballonvaart kon winnen. Door corona heeft het allemaal enorme vertraging opgelopen, maar donderdag was het dan eindelijk zover! Tim mocht gezellig met me mee.

IMG 2805

Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Vond het toch ergens wel een beetje spannend, gezonde spanning zeg maar en ik had geen flauw idee wat ik moest verwachten. Maar het was GEWELDIG. Zo mooi, zo sereen, zo rustig, zo stabiel ook. Echt WAUW. We voeren over de Utrechtse Heuvelrug en het was echt heel bijzonder om het land vanuit een luchtballon te zien.

IMG 2832

Cocktails met Licor43 in een luchtballon. Wat wil een mens nog meer. Dit is toch ultieme verwennerij?

IMG 2833

Ik heb mezelf meerdere malen even geknepen hoor. Het was een hele heldere avond en overal om ons heen zagen we andere luchtballonnen opstijgen. Echt magisch.

IMG 2841

IMG 2853

Golden hour in de luchtballon. #goals.

IMG 2857

Een ballonvaart wordt altijd afgesloten met een glaasje champagne en het overhandigen van een certificaat. Wat een mágische avond was dit.

IMG 2860

Vrijdag

Vrijdagochtend moest ik even langs de tandarts voor controle en thuis dook ik achter mijn laptop om nog wat werkdingetjes te doen.

IMG 2862

Bij MyJewellery kocht ik een extra kettinkje, degene met het sterretjes. Vind drie kettinkjes net even iets leuker staan dan twee.

IMG 2874

Weekend

Het weekend was vrij rustig! Er kwamen wel twee mooie en lekkere pakketjes binnen zaterdag. Van FIK Kaarsen kreeg ik een bedankje toegestuurd: hun twee nieuwe geuren. Zo lief! Ik kocht een tijdje terug geurkaarsen bij ze en deelde dit op Instagram. Blijkbaar hebben ze daar wat bestellingen aan overgehouden. Dikke tip deze geurkaarsen overigens.

IMG 2875

Van Humble & Crumble Cookies kreeg ik hun allernieuwste Disney-box toegestuurd: vier nieuwe koeken, gebaseerd op Disney sprookjes. Met name de kindjes waren laaiend enthousiast, haha. Met de code SABINE10 krijg je 10% korting op je bestelling, dus mocht je er over nadenken om te bestellen; doe er je voordeel mee.

IMG 2879

Na JAREN van zoeken heb ik eindelijk een vervanging voor mijn FAB espadrilles gevonden. Die waren, zoals je kunt zien haha, heel erg aan vervanging toe. Degene met de citroentjes kocht ik in de sale. Top vondst.

IMG 2889

Voor zaterdagavond hadden we kaartjes voor de Zomeravond van Apenheul geboekt. Dat stelde niet héél veel voor maar de speeltuin en draaimolen zijn altijd een succes haha.

IMG 2892

Gisteren hadden we geen plannen. Het weer was mooier dan verwacht dus in de middag zat ik een poosje met Koekie (= koosnaam voor Cody) buiten terwijl Tim met Vic de hort op was.

En nu heb ik dus een weekje vrij. Waar nodig werk ik vanuit huis, Cody en Vic zijn de hele week gezellig thuis! Er staat weinig in de agenda en dat vind ik me toch even een partijtje lekker. Hopelijk werkt het weer een beetje mee deze week en kunnen we leuke dingen doen. Vrijdag moet ik in ieder geval voor mijn tweede vaccinatie en verder staat de week waarschijnlijk in het teken van onze vakantie. Als alles goed blijft gaan, gaan we volgende week naar Italië. Fingers crossed want daar zijn we zó aan toe.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close