Week van OMF #42-2020

Na een paar weekjes ‘aanmodderen’ (lees: vakantie, dag vrij, draaidagen) had ik eindelijk weer eens een normale werkweek. Ik was vier dagen op kantoor, had een digitale meeting, een shootdag met Fatima en een meeting met Viv. Nu 1 november, lanceringsdatum van hetgeen waar we achter de schermen razend druk mee zijn, steeds dichterbij komt zijn mijn dagen enorm gevuld en moet er veel geregeld worden. Dat is allemaal heel leuk hoor, maar het zorgt er wel voor dat de dagen voorbij vliegen en ik soms pas om 16.00u voor het eerst op de klok kijk. Door de drukte heb ik geloof ik niet heel veel foto’s gemaakt deze week, maar 10 foto’s van mijn pc worden anders ook zo saai.

IMG 7925

Maandag

Direct goed aan de slag op maandag: koken maar! Er stonden 6 gerechten op de planning om te maken, hier had ik alle boodschappen vast gegroepeerd per recept.

IMG 7926

Een omgekeerde wereld: één van de collega’s van Tim – die normaal gesproken al mijn gerechten krijgen voor de lunch – kwam zelfgemaakte saoto soep brengen. Súper lekker.

IMG 7929

Mijn grootste hobby is nog altijd diamond painting en iedere dag probeer ik wel iets te doen. Vind het zo heerlijk ontspannend! Je kunt updates volgen op mijn speciale Instagramaccount @ohmydiamondsnl 

IMG 7937

Dinsdag

Twee gerechten die ik maandag maakte moesten dinsdag nog worden afgemaakt en gefotografeerd. Ik maakte onder andere deze súper lekkere kwarkbroodjes. Recept komt uiteraard online binnenkort.

IMG 7939

Dinsdag was natuurlijk ook de dag van de persconferentie. Ik denk dat er al genoeg over is geschreven en gezegd, maar ik hoop dat we er met de feestdagen een stuk gezelliger bij zitten dan ik hier alleen met een dekentje op de bank. Overigens kijk ik hier Designated Survivor op Netflix, aanrader die serie!

IMG 7945

Woensdag

Zoals iedere week was het woensdag weer mamadag! Het was een mega productieve en actieve dag. Soms blijven we de hele woensdag thuis omdat de jongetjes best wel moe zijn van de kinderopvang, maar soms willen ze graag naar buiten. We begonnen de dag in ieder geval met LEGO. Vic is mega LEGO fan en sjouwt eigenlijk de hele dag wel met LEGO poppetjes rond.

IMG 7948

Maar we gingen ook even naar buiten, boodschappen doen en lekker naar het bos met Senna. Het was de bedoeling om kastanjes te zoeken, maar we kwamen uiteindelijk geen boom tegen – haha. Gelukkig was het verder wel lekker in het bos.

IMG 7949

’s Middags dook ik, voordat ik naar Decathlon reed om wandelschoenen te scoren, vast de keuken in om de lasagnesaus te maken voor ’s avonds. Tip van de dag: gooi een stuk Parmezaan-korst bij de saus in terwijl deze pruttelt voor extra smaak. Ik doe het ook vaak bij risotto of in de soep, super lekker.

IMG 7955

Donderdag

Shootdag met Fatima maar niet voordat ik een pakketje van HomeMade uitpakte. Hun nieuwe winterbakmixen liggen nu in de supermarkt! De feestkoekjes ga ik sowieso maken met Vic.

IMG 7957

En daarna: shooten maar. We lunchen altijd gruwelijk lekker op zo’n dag en er gaat ook altijd veel lekkers mee naar huis. Waaronder dit.

IMG 7959

En Vic mocht ’s avonds een toetje eten na het avondeten, we eten nooit toetjes maar nu had ik ze dus mee. “Nom nom nom – ZO LEKKER MAMA!” haha. En kijk: LEGO poppetje op zijn placemat, want die ‘moet ook mee eten mama’.

IMG 7970

Vrijdag

De vrijdag begon met een meeting met Viv. Enorm productief en de rest van het jaar is nu gepland – hoera.

IMG 7971

De rest van de dag werkte ik achter de pc. Ik editte foto’s voor Fatima haar boek, zette alle socials klaar voor deze week en werkte verder nog veel dingen uit.

IMG 7980

Weekend

Een van de dingen die ik zaterdag deed was alle te klein geworden kleertjes van Cody uitzoeken: een vuilniszak VOL voor Stichting babyspullen.

IMG 7981

Er kwam foodpost binnen van Farm Brothers: lekkere koekjes.

IMG 7994

Zondagochtend <3

IMG 7995

Ik testte mijn nieuwe wandelschoenen die ik van de week bij Decathlon kocht. Voor mijn Nike’s is het nu toch echt te koud en nat aan het worden.

IMG 7997

Wat een traktatie: 6 reetjes in het open veld <3

Aankomende week is de gastouder twee dagen vrij dus ik werk een van die dagen thuis, voor zover dat gaat met twee kindjes om me heen. Tim heeft gelukkig vandaag een dag vrij genomen waardoor ik naar kantoor kan. Donderdag duik ik weer de keuken in om te filmen en vrijdag staat de allerlaatste shootdag gepland met Fatima, dan hebben we alle beelden geschoten. Genoeg te doen weer!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close