Week van OMF #28-2020

Zo jongens, dat was me het weekje wel. Het was een gekke week omdat ik relatief weinig werkuren te besteden had maar alsnog was het vermoeiend. Met het vermoeide gevoel kamp ik al een paar weken en ik heb ergens het vermoeden dat er iets in mijn lijf niet helemaal lekker zit. Samen met de huisarts ben ik aan het uitzoeken nu waar het vandaan komt, maar het zou fijn zijn als daar gauw een beetje duidelijkheid in komt. Werken, twee kleine kinderen en dan een energieniveau van beneden nul hebben is echt geen goede combinatie. Maar goed, het leven gaat gewoon door natuurlijk! Ik bracht twee dagen met de jongens thuis door en reed aan het einde van de week naar Amsterdam voor een Harry Potter marathon met vriendinnetje Nanda. Compleet in HP outfit uiteraard.

IMG 6167

Maandag

Ik begon de week weer met een vroege workout! Om 05.30u stond ik beneden om via Blogilates weer een workout te doen.

IMG 6168

Tijdens het uitlaten van Senna naderhand had ik me wel even verkeken op de temperatuur. Met 10 graden liep ik op mijn teenslippertjes, best fris wel. Maar HALLO, het is zomer ja. Ik wil zon en slippertjes en zomerjurken.

IMG 6169

Eenmaal op kantoor dook ik de keuken weer in, er moesten twee cheesecakes gemaakt worden. Hoe vrolijk ziet dit eruit!

IMG 6172

Ik ging ook aan de slag met het recept voor een baklava cheesecake. Deze staat al op mijn lijstje om te maken sinds mijn Cheesecakeboek uit is en nu moest het er toch écht een keer van komen.

5742dad2 997c 46f6 babd 53b523163d43

Rond lunchtijd reed ik naar Arnhem, daar mocht ik namelijk samen met Santa Maria in hun foodtruck het SEH personeel van Rijnstate ziekenhuis verrassen! Ik deelde laatst het recept voor Taquito’s met romige kip en zwarte bonen; deze maakte ik klaar in de foodtruck en werd uitgedeeld tijdens de lunch. Het was zó leuk!

a79470d3 09ac 4dfb 9945 3620e3411c77

En volgens mij viel het allemaal enorm in de smaak.

IMG 6180

Hoe goed ziet dit eruit! Ik was, al zeg ik het zelf – haha, echt onder de indruk van mijn baklava cheesecake. Het recept komt morgen online.

IMG 6184

Lol met Cody en een stukje piepschuim haha.

IMG 6186

Dinsdag

Dinsdag mocht de baklava cheesecake op de foto. Op de terugweg naar huis bracht ik direct een paar stukken bij vriendinnetje Kevser langs.

benodigdheden cheesecake workshop

Aankomende donderdag geef ik via Instagram LIVE een cheesecakeworkshop. Je kunt met me meekoken die avond; dit is de boodschappenlijst! Mocht je voor gemak willen gaan dan kun je ook de NY Style Cheesecake bakmix in huis halen, incl. de ingrediënten die op de verpakking staan. Tijdens de workshop leg ik tegelijkertijd uit hoe je de cheesecake maakt met de bakmix.

IMG 6196

Zoals ik al zei was mijn energieniveau beneden nul deze week. Dinsdag ging ik dan ook vroeg naar bed.

IMG 6205

Woensdag

Mamadag! En dat begon al goed met een complete chaos. Gelukkig is het aan het einde van de dag allemaal weer opgeruimd.

IMG 6206

Onze nieuwe schoenen kwamen binnen. Zowel Vic als ik hadden echt nieuwe sneakers nodig en voor Vic kwamen we deze stoere Nike’s tegen. Hij vond ze zelf ook súper cool, vooral omdat hij er zo hard op kon rennen – haha.

IMG 6207

En dit zijn de mijne!

IMG 6217

Donderdag

Mijn schoonzusje past normaal gesproken op donderdag op de kinderen, maar ze is lekker op vakantie. Ik had dus een thuiswerkdag. Totaal niet handig en ook zeker geen favoriete dag van me, maar soms moet je wat! Tussen de kinderbedrijven door zat ik dus af en toe met mijn laptop op de bank.

IMG 6223

Maar momduty voerde wel de boventoon natuurlijk. “Mama, samen puzzelen?”

IMG 6224

Vic heeft het puzzelen ineens helemaal ontdekt en trekt elke dag zijn puzzel(s) uit de kast. Hij kan het nog niet zo goed, maar vindt het wel heel leuk om samen te doen.

IMG 6230

Vrijdag

Vanaf vrijdagmiddag had ik afgesproken met Nanda, maar ’s ochtends ging ik nog even naar kantoor om te werken – er stonden nog aardig wat to do’s op mijn lijst en die wilde ik wel afronden voor het weekend. Er lag in ieder geval foodpost op me te wachten, een waanzinnig leuk borrelpakket van Martini. Nieuw is namelijk Martini Non-Alcoholic, een alcohol vrij aperitiefje dat je idealiter 50/50 met tonic drinkt. TOP dit! Mijn darmen kunnen niet (goed) tegen alcohol en dus ben ik steeds meer op zoek naar lekkere, alcoholvrije alternatieven. Dit gaan we dus even proeven.

IMG 6233

Tot een aantal jaar geleden kreeg je bij perspakketten altijd een USB-stick met daarop alle informatie over de betreffende producten. Ik heb ze allemaal bewaard…

IMG 6232

… en soms zaten er echt hele leuke tussen haha!

IMG 6234

Foodpost thuis: uitdeelzakken van Tony’s Chocolonely. Zo gevaarlijk! Vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn.

IMG 6235

Ook kwam mijn nieuwe yogamat binnen van Popflex. Zooooo mooi en hij voelt zo fijn en zacht aan.

IMG 6237

In de middag reed ik naar Nanda, we hadden afgesproken voor een Harry Potter filmmarathon. We keken vrijdagavond drie films en zaterdagochtend nog een. Uiteraard in Harry Potter pyjamabroek.

IMG 6239

Weekend

Zaterdagochtend gingen we vrolijk nog even verder. Rond half twaalf vertrok ik naar huis, ik deed er uiteindelijk ruim twee uur over vanwege een massale file op de A1, bohhh.

IMG 6243

Tim had zaterdagavond een vriend langs, ik dook lekker op de bank met boek en chippies.

IMG 6246

Gisteren was een hele productieve dag thuis. We deden wat huishouden, mijn ouders wipten even langs voor koffie en we ontdeden de hele tuin (voor en achter) van onkruid. Het zwembad stond nog en eindelijk was het droog genoeg om deze op te ruimen en schoon te maken. Heerlijk voldaan aan het einde van de dag.

Vandaag gaat de Cheesecakeweek van start, de hele week staat in het teken van CHEESECAKE! In verschillende vormen overigens. Hierbij deel ik vast de weekplanning met je, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten:

  • VANDAAG – Ik neem de Instagram van HomeMade over vandaag. Ik neem je via hun stories mee in mijn werkdag als foodblogger en geef antwoord op al je prangende cheesecakevragen.
  • Dinsdag – We delen een schandalig lekkere cheesecake op de blog: Baklava cheesecake! Het is de meest zoete en meest guilty cheesecake die je hebt gegeten denk ik.
  • Woensdag – Win, win, win! Vanaf woensdag maak je kans op een cheesecakepakket vol goodies, een exemplaar van mijn Cheesecakeboek én het hele assortiment cheesecake bakmixen.
  • Donderdag – Het is zomer en daarom deel ik donderdag een recept met je voor zelfgemaakt cheesecake-ijs. Súper makkelijk om te doen, je hebt er geen ijsmachine voor nodig!, en ook nog eens hartstikke lekker.
  • Vrijdag – Fastfood Friday laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan en ook op deze dag kun je een nieuw recept verwachten. Ik maakte een No bake Birthday cheesecake met je en die smaakt naar… een softijsje met discodip – YUM
  • Zaterdag – We sluiten de Cheesecakeweek af met een BANG. De afgelopen weken heb ik namelijk hard gewerkt aan een gratis E-Book met daarin 10 nieuwe, exclusieve cheesecakerecepten. Vanaf zaterdag kun je hem via de blog gratis downloaden.

Zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Vervelend dat je je zo moe lamlendig voelt.
    Misschien trage schildklier, B12 tekort, Vitamine D , ijzer te kort? Hoop dat je er snel achter komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close