Week van OMF #21-2022

Na laaaaang wachten was het afgelopen week eindelijk zo ver: ons bezoekje aan Disneyland Parijs! Via Albert Heijn kon je begin dit jaar met mega korting een leuk arrangement boeken en dat hadden we gedaan. Van dinsdag t/m donderdag waren we in het park en slapen deden we op de Davy Crockett Ranch. De week vloog echt voorbij en wauw, wat hebben we het enorm leuk gehad. We hadden van tevoren enige twijfels of onze kinderen wel groot genoeg waren, met name Cody met zijn 2,5 jaar, maar ook voor hem was er meer dan genoeg te doen. Zij en wij daardoor dus ook hebben echt een mega leuke tijd gehad daar. De rest van de week was ik vrij hoewel die vrije dag vooral in het teken stonden van dingen afronden, klusjes doen en tóch nog wat lastminute dingen regelen. Story of my life: nooit écht een hele dag vrij – haha.

IMG 9336

Maandag

Hoewel het de bedoeling was om maandag vrij te zijn zodat ik alle spullen kon inpakken voor Disneyland, lukte dat op het laatste moment toch niet. Ik had een fotoshoot voor een interview in Modulair, het magazine van de Open Universiteit. De fotograaf kwam naar Apeldoorn en volgens mij zijn er héle toffe beelden gemaakt. De locatie was het Zwitsalterrein hier in Apeldoorn en de shoot duurde uiteindelijk van 11:00 – 15:00u, pffrt. Ik dacht in een half uur klaar te zijn, hahaha.

IMG 9339

Tijdens het inpakken van de spullen kwam er een pakketje binnen van Pringles met daarin de nieuwe FLAME smaken. Precies op tijd, daarvan konden we er een paar meenemen.

IMG 9340

Vic pikte de hoed en zonnebril direct in, hahaha.

IMG 9343

Dinsdag

De wekker ging al lekker op tijd dinsdagochtend: 05.00u om precies te zijn. Auto vol en op naar Disneyland!

IMG 9348

Vic en Cody zijn gelukkig heel makkelijk in de auto. Het was voor ons 6 uur rijden naar de Davy Crockett Ranch en dat ging geheel zonder zeuren en klagen (wel met regelmatig de zijn we er al bijna-vraag uiteraard!).

IMG 9349

Jaaaa, daar zijn we! Rond 13.00u waren we in het park.

IMG 9351

Vorige week bestelde ik nog even snel een bolderkar via de webshop van Lidl en wow, dat is de beste aankoop ooit geweest. De jongens hebben er zó veel samen in gezeten als ze moe waren van het lopen.

IMG 9360

Als de lolly groter is dan je hoofd… haha!

IMG 9364

Disney bestaat dit jaar 30 jaar en ter ere daarvan was er een paar keer per dag een leuke parade. Tot GROOT plezier van Vic & Cody.

IMG 9370

Woensdag

Omdat we in een Disney accommodatie verbleven hadden we vroeger toegang tot het park, dus daar maakten we woensdag even gebruik van. Het was nog vrij rustig en de zon scheen zo heerlijk!

IMG 9371

Terwijl Vic met Tim, mijn schoonzusje en haar vriend in de achtbaan ging, genoot ik met Cody even in het zonnetje. Tijdens de rit konden we naar ze zwaaien vanaf deze plek.

IMG 9377

Cody mocht trouwens in héél veel attracties. Hij vond uiteindelijk Pirates of the Caribbean het allerleukst. “Wooooowww mama, piraten!”

In de middag gingen mijn schoonzusje en ik naar Val d’Europe om boodschappen te doen en ’s avonds gingen we weer terug naar het park. Om 21:00u gingen we na het eten met Cody naar huis terwijl de mannen nog even teruggingen voor een attractie.

IMG 9395

Donderdag

Onze dag begon donderdag met een bezoekje aan het nieuwe Marvel hotel. Was mooi om te zien maar als bezoeker stelde het vrij weinig voor moet ik zeggen. Vic vond het wel tof om de pakken van Iron Man etc. te zien, maar verder was het niet heel veel aan.

IMG 9398

Cody’s gezicht spreekt boekdelen hier: zó leuk vonden ze het in Disney – haha.

IMG 9414

Rond 15.00u stapten we weer in de auto om naar huis te rijden. Ik ging bij Cody achterin zitten want die voelde zich niet heel fit.

IMG 9418

Tot groot genoegen van Vic, die vermaakte zich prima op de bijrijderstoel, haha.

IMG 9419

Vrijdag

Bij thuiskomst pakten we donderdagavond alle spullen al uit, dus vrijdag was echt klusjesdag. Boodschappen doen, wasjes draaien etc. Ik kocht bij de kaasboer de eerste Weydeland graskaas van het jaar. Zoooo lekker.

IMG 9421

’s Middags kroop ik heel even achter de laptop om een werkplanning te maken voor komende week. Dan is die informatie maar vast uit mijn hoofd.

IMG 9423

Ter ere van world Verdejo day kreeg ik van Rueda hun heerlijke Verdejo toegestuurd. Yum!

IMG 9446

Weekend

Ons weekend was vrij rustig; we moesten allemaal even bijkomen van de drukke Disneyland dagen, haha. Zaterdagmiddag was de surpriseparty van Tobias (vriend van Viv!) en gisterochtend ging ik weer met mijn moeder wandelen. De rest van de tijd deden we rustig aan. Het was ook echt binnenblijf-weer en Cody was niet zo fit, dus buiten het reinigen van de koffiemachine en het wassen van de auto’s gebeurde er vrij weinig.

Aankomende week is weer even normaal! Ik heb niet zoveel afspraken staan en benut die tijd om de keuken in te duiken. Ik had al verder willen zijn met recepten koken dan nu het geval is, maar het is er simpelweg niet van gekomen. We sluiten in ieder geval de week af met de verjaardag van Tim. Een feestweekend dus!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Susanne says:

    Hoi Sabine
    Altijd leuk om de weekoverzichten te lezen. Disney is altijd leuk. Fijn dat de jongens zo hebben genoten. Kan je mij vertellen welke agenda je gebruikt. Ben nog op zoek naar zo’n soort agenda.

    1. Sabine Author says:

      Ik gebruik de ongedateerde Structuurjunkie planner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close