Viv’s Eetoverzicht #21-2022

Als ik zo de foto’s van afgelopen week terugzie, dan kan ik wel concluderen dat het niet een hele lichte eetweek is geweest ;-) Zo begon ik de week met een ovenschotel en deed ik dat vervolgens nog een keer. Er kwam een keer pasta voorbij, nog een keer pasta en op vrijdag een guilty pleasure die niet heel fout is of zo, maar wel lekker in het rijtje past. Gisteravond liep het avondeten een beetje gek maar daar vertel ik bij de laatste foto meer over. Wat wél heel fijn was; alle boodschappen had ik zo ongeveer nog in huis en op Hemelvaartsdag ben ik voor een flinke lading boodschappen voor de komende week naar de supermarkt gegaan. Dus die planning is tot en met aanstaande donderdag lekker op orde. Hatsa, hebben we dat weer geregeld!

Eetoverzicht Vivian week21 1

Zondag & Maandag

Zo af en toe maak ik een flinke ovenschaal met Moussaka. Ik vind het een heerlijk ovengerecht en aangezien Tobias überhaupt gek is op zo ongeveer alle gerechten uit de oven, wist ik dat hij hier ook wel zin in zou hebben. Ik wist van tevoren niet hoeveel het ongeveer zou worden maar toen ik de ovenschaal vulde zag ik al dat het genoeg zou zijn voor twee dagen. En dat was inderdaad zo. Zondag aten we precies de helft, maandag de tweede helft.

Eetoverzicht Vivian week21 6

Dinsdag

Wederom een ovenschotel. We hebben veel aardappelen in huis (mijn moeder kwam met 5 kilo van de boer aan), dus ik had daar mijn planning een beetje op gebaseerd. En hoewel een AVG-tje ook prima had gekund; ik had zin om iets anders te doen. Uiteindelijk was dit een aardig Hollandse ovenschotel met bloemkool, kerrie, aardappel en veel kaas. Tobias vond het heerlijk, ik was er iets minder fan van.

 

Eetoverzicht Vivian week21 2

Woensdag

Er was niet veel meer in huis. Maar gelukkig bedacht ik me dat ik nog een aantal zakken zelfgemaakte bolognesesaus in de vriezer heb liggen dus we kookten spaghetti en warmden de saus op. Ideaal, ik moet zoiets vaker doen. De saus is die van Miljushka.

Eetoverzicht Vivian week21 3

Donderdag

Spaghetti. Goed idee. Ik bedacht er nog een gerecht mee. Ik deed donderdagmiddag namelijk boodschappen en had hier wel zin in. Spaghetti met pesto en Parmezaan. Erbij wat tomaat en mozzarella met balsamico.

Eetoverzicht Vivian week21 4

Vrijdag

Dit is een MEGA favoriet van ons. De zoete aardappel kapsalon met kipshoarma van Culy. Ik maakte twee van deze schaaltjes maar het was helaas véél te veel voor mij. Ik kreeg de helft maar op. Maar lékker!!

Eetoverzicht Vivian week21 5

Zaterdag

Het was gisteren feest. Tobias wordt aanstaande dinsdag 40 jaar en dat vond ik een klein feestje waard dus ik organiseerde stiekem iets voor hem. Dat avondeten liep dus even in de soep. En met een klein jongetje dat niet wilde slapen was ik druk genoeg dus at ik tussendoor dit lekkere bladerdeegbroodje met schapenkaas. Van een toko bij ons om de hoek waar Tobias even een kapsalon voor zichzelf haalde (ik had daar geen zin in).

Komend weekend zitten we in Parijs! De eetplanning is gelukkig al rond voor de hele week, tot vrijdag. Want vanaf dan zitten we natuurlijk aan de croissants en stokbroden. Oui!

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close