Viv’s Eetoverzicht week 12/2018

Zo! Zondag alweer. We hebben een druk weekje achter de rug dus ik was weer blij met mijn eetplanning. Gewoon alles uit de koelkast trekken en lekker koken. Ik begon zondag met een lekkere lasagne, die nóg lekkerder bleek dan ik vooraf had verwacht en die goed in de smaak viel bij Tobias. Een heerlijk gerecht ook voor op de zondag omdat ik dan altijd de tijd neem voor het koken. Verder was het eigenlijk een week met gerechten die allemaal makkelijk te maken zijn (en ook erg lekker waren). Heeft toch vaak mijn voorkeur als ik rond 18u thuis kom van mijn werk, trek heb en nog een planning voor de avond heb (ik zou ook minder kunnen plannen voor in de avond, maar dit zit nu eenmaal in de aard van het beestje, herkenbaar Sab?). Lees mee!

Foto 18 03 18 18 45 52

Zondag

Goed, lasagne dus. Het werd een chorizo lasagne en de vulling vond ik onwijs goed gelukt. Ga ik vaker op deze manier maken.

Foto 19 03 18 18 18 05

Maandag

Pastinaak patat uit de oven, met rozemarijn en zeezout. Erbij een snelle salade van spinazie, komkommer, rucola, pecorino en beetje olijfolie.

Foto 20 03 18 18 46 53

Dinsdag

Ik had een late en flinke lunch op mijn werk en had eigenlijk geen honger meer toen ik thuis kwam. Toch schoof ik wat groenten en aardappelpartjes in de oven want ik wist dat ik een uur later wel trek zou krijgen.

Foto 21 03 18 18 24 57

Woensdag

Ik heb eigenlijk altijd tortilla’s in huis. En soms vergeet ik dat je daar zoveel lekkere dingen mee kunt maken. Deze keer maakte ik er quesadilla’s van met rode pesto, gebakken champignons, rucola en parmezaan. Stiekem heel lekker en makkelijk deze Mexicaanse tosti.

Foto 22 03 18 20 47 05

Donderdag

De oven was mijn grote vriend deze week. Ik knalde er weer wat aardappeltjes in (dunne partjes, worden ze lekker van op hoge temperatuur), bakte wat kipshoarma op en sneed wat komkommer en tomaatjes klein.

Foto 23 03 18 19 14 14

Vrijdag

Oef. Ik heb een zwak voor risotto. En ik maakte deze citroenrisotto voor het eerst nadat ik hem al een paar keer voorbij zag komen bij Sab. Zo weinig nodig en een heerlijk resultaat. Ik deed er een beetje verse basilicum bij.

Foto 24 03 18 19 42 44

Zaterdag

Eh ja. Gisteren ging het even allemaal anders. Omdat we gisteren online live zijn gegaan met de nieuwe sportclub van Tobias (en vriend Rody), had ik tot op het laatste moment aardig wat werk te verrichten. Website, foto’s, social media.. Op het moment van live gaan ontplofte onze telefoons zo ongeveer dus het eten? Tja, helemaal vergeten. En we moesten om half 8 door naar de verjaardag van vriendin Marthe in Woerden dus ik smeerde maar snel even een boterham. Marthe had gelukkig een overvloed aan hapjes en taart!

Vandaag moet ik nodig boodschappen doen. Maar vanwege een feestje vanmiddag en een bioscoopbezoek later op de dag gaat dat er vrees ik niet van komen. Dus we zien vanavond wel even wat het wordt.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close