Viv’s Eetoverzicht week 44/2019

Voor mij is de winter wel begonnen hoor! Of nouja, de herfst dan natuurlijk. Maar het was behoorlijk koud de afgelopen week en met die donkere dagen die nu officieel begonnen zijn, wordt het er niet beter op ;-) Tijd voor winterse maaltijden, dat wel. Al moet ik daar nog een beetje inkomen want de afgelopen week was daar nog niet veel van terug te zien. We aten van alles wat en redelijk volgens de planning die ik gemaakt had. Donderdag kookte ik onverwachts erg veel dus daar hebben we twee dagen van kunnen eten en gisteravond sloten we onze eetweek af met een lekkere pasta. Zoals wel vaker in het weekend, kleine favoriet!

Eetoverzicht Vivian 1

Zondag

We hadden nog een heleboel wokgroenten in huis en die zakjes moesten op. Koop ik wel vaker en dan eigenlijk voor Tobias want die bakt dat graag op met wat smaakmakers erdoor. Ik maakte er nasi mee, met satésaus, gebakken ui en kroepoek.

Eetoverzicht Vivian 2

Maandag

Courgette, zoete aardappel (wat zijn die klein en dun de laatste tijd) en paprika met kruiden uit de oven. Makkelijk en lekker, ik maak het wel vaker doordeweeks.

Eetoverzicht Vivian 3

Dinsdag

Deze stond eigenlijk al eerder op het menu maar het kwam er niet van. Ik maakte een pokébowl met mango, avocado, wortel en komkommer.

Eetoverzicht Vivian 4

Woensdag

Och dit is zó’n fijne voor doordeweeks. En het is snel klaar, en het is een lichte maaltijd én hartstikke lekker. Deze pizza uit de pan belegde ik met tomatenpassata, cherrytomaatjes, tomatenpeso en paprika. Bakken tot het randje bruin is. Ik at er anderhalf.

Eetoverzicht Vivian 5

Donderdag

Ik maakte donderdag een stoofpotje met chorizo en daar maakte ik rijst bij. Genoeg voor twee dagen dus vrijdag hoefde ik niet te koken. Kwam wel lekker uit eigenlijk.

Eetoverzicht Vivian 6

Vrijdag

En zie hier, nog een keer het stoofpotje maar dan door elkaar gehusseld.

Eetoverzicht Vivian 7

Zaterdag

Ik heb in het weekend vaak zin in een lekkere pasta dus die maakte ik gisteren weer eens. Zoals je ziet allerlei pastasoorten door elkaar, ik heb op een gegeven moment alle losse zakjes bij elkaar in een grote weckpot gegooid en zo is het vaak een mix wat we eten. Prima, proef je niks van ;-)

Voor de komende week heb ik al een deel van de planning klaar omdat ik producten in mijn handen had (thuis of in de winkel) waarvan ik dacht; kan ik ook wel eens wat mee maken. Dus nog een kleine boodschap deze week en dan zijn we er wel weer.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Een vraagje van een groot “eetoverzicht fan”, nu Sabine haar eetoverzicht niet geplaatst wordt, zou jou overzicht dan niet wat eerder op de website kunnen verschijnen? :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close