Viv’s Eetoverzicht week 32/2019

Ik ben afgelopen maandag met mijn nieuwe baan begonnen (jahaaaa) en dat zorgde voor een totale boel ongeregeld thuis. Niets ernstigs hoor, maar op de een of andere manier kwam ik er maar niet aan toe om boodschappen te doen. Of eigenlijk om überhaupt een planning te maken. Het was dus een beetje van dit en een beetje van dat de hele week, met hier en daar wat kleine boodschapjes en dat voelt voor de structuur die ik er normaal in heb zitten, nogal rommelig. Verder wel lekker gegeten, niet al te bijzonder maar wel weer wat meer groenten dan de afgelopen weken.

Eetoverzicht Week32 Vivian 1

Zondag

O, en we begonnen de week dus met sushi. We hadden eigenlijk bedacht om uit eten te gaan maar de dag verliep toch een beetje anders en we hadden er eigenlijk gewoon geen zin meer in. De sushi was lekker maar we bestelden de Chef’s Choice en dat zorgde er deze keer helaas wel voor dat we veel van hetzelfde kregen.

Eetoverzicht Week32 Vivian 2

Maandag

Tobias kookte maandag en hij had behoefte aan een gezonde hap. Hij maakte broccoli met kip in spek. Een gouwe ouwe bij ons.

Eetoverzicht Week32 Vivian 3

Dinsdag

Hier had ik al even zin in; een salade van rucola, feta, champignons en courgette met een mosterddressing. Maak ik ook wel eens vaker.

Eetoverzicht Week32 Vivian 3b

Woensdag

Ook hier kookte Tobias. Althans, hij mikte wat groenten in de oven en dat vinden we allebei erg lekker. Simpel maar goed!

Eetoverzicht Week32 Vivian 4

Donderdag

Even makkelijk; ik haalde Thaise zoete aardappelsoep uit de vriezer. Heb ik het afgelopen weekend gemaakt voor OMF, dus het recept komt over een tijdje online.

Eetoverzicht Week32 Vivian 5

Vrijdag

Ik vergat bijna te koken vrijdag maar ik deed het toch nog maar even. Kreeg wel trek namelijk. Ik maakte een flinke schaal couscous met gegrilde zoete aardappel en courgette, limoenrasp- en sap, kikkererwten en feta. Genoeg voor twee dagen.

Eetoverzicht Week32 Vivian 6

Zaterdag

En dus aten we er gisteren ook van. Ik deed boodschappen ’s middags en ik haalde er runderworstjes bij. Overigens lang niet alles opgekregen.

Voor de komende week, en dus ook vandaag, is de planning al rond. Ik heb de boodschappen al in huis dus we kunnen maken waar we zin in hebben.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close