Sab’s Eetoverzicht week 32/2019

Je zult het morgen aan Week van OMF wel zien, we hadden simpelweg een doodnormale week. Een week zoals de meesten van jullie misschien wel. Geen spannende afspraken, geen latertjes op doordeweekse dagen… De week bestond uit de standaard huis-tuin-keuken activiteiten. Ook een niet heel spannend eetoverzicht dus!

zondag 1

Zondag

We trapten de week af bij restaurant de Hangar in Teuge. Oma was jarig en nam ons en de rest van de familie gezellig mee uit eten. De Hangar is altijd hit of mis en dan heb ik het met name over de service. Er wordt gewoon niet zo snel en professioneel gewerkt ofzo, ik weet niet precies wat het is. Ook nu moesten we weer lang wachten op ons eten en drinken, werden gerechten bij de verkeerde persoon neergezet en/of kregen we de verkeerde drankjes. Toch jammer en zo onnodig. Het eten was gelukkig wel lekker. Ik deelde een voorgerechtje met Tim en nam als hoofdgerecht Noordzeetong.

maandag 1

Maandag

Curry, het is simpelweg niet aantrekkelijk op de foto te krijgen maar lekkers was het gelukkig wel! Ik maakte gele curry met tomaat, broccoli, peultjes en bloemkool en mikte daar ook nog wat leftover gehaktballetjes van het weekend in. Was heerlijk!

dinsdag 1

Dinsdag

Op dinsdag had ik een video-dag op kantoor en op deze dagen lunchen we beide uitgebreid waardoor we ’s avonds niet zoveel trek meer hebben. Ik wilde een soepje op tafel zetten met deze toast met chorizo en kikkererwten, maar ik vermoedde dat dit teveel zou zijn en bovendien hadden we nog wat dipjes en broodbeleg van het weekend in de koelkast staan. In plaats van de toast dus maar soep met brood en smeerseltjes. Prima!

woensdag 1

Woensdag

Een AGV’tje op woensdag, dat was al een hele poos geleden! Ik kookte ’s middags de aardappelen vast voor en maakte daar lekkere gebakken aardappeltjes van ’s avonds. Kabeljauw erbij, wat doperwtjes… Zo op zijn tijd vind ik dit echt heel erg lekker. Zolang het maar niet elke week hoeft, haha.

donderdag 1

Donderdag

Ziet er zo lullig uit op een bordje maar de pita pizza’s met hummus, shoarma en geroosterde paprika waren heerlijk donderdag. Ook donderdag was een filmdag op kantoor waardoor we ’s avonds eigenlijk geen trek hadden, dus deze makkelijke maaltijd was meer dan genoeg.

vrijdag 1

Vrijdag

De eetplanning van afgelopen week gooide ik gedurende de week steeds iets om waardoor deze zoetzure wokschotel die ik eigenlijk voor de maandag had ingepland pas op vrijdag op tafel stond, maar lekker was het alsnog! Het fijne aan wokschotels vind ik echt dat ze zo snel klaar zijn. En dat is hartstikke welkom op dagen dat ik thuiswerk. Of eigenlijk stiekem op iedere dag…

zaterdag 1

Zaterdag

Pasta op de zaterdagavond! We hadden nog een restje Pecorino in de koelkast liggen, evenals wat chorizo en daarmee maakte ik een soort Cacio e Pepe maar dan met ui, chorizo en een ander soort pasta. Was heerlijk!

Aankomende week gaat er een beetje uitzien als afgelopen week verwacht ik. Er staan weer twee video-dagen op de planning en gelukkig maak ik op die dagen vooral dingen voor het avondeten dus ik neem op beide dagen wat mee naar huis. Scheelt me ’s avonds weer koken, ideaal. Verder hebben we geen spannende plannen! Tim bakt vanavond pannenkoeken en zaterdag krijgen we eters maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Wat een normaal leven hè!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close