Sab’s Eetoverzicht week 30/2018

Zo jongens, leven jullie allemaal nog een beetje na die immense hittegolf van afgelopen week? Het was me wat hè, on-Hollands gewoon. Hopelijk hebben jullie iets gehad aan mijn last-minute inspiratie die ik donderdagmiddag met je deelde. Ik moet zeggen dat ik nog aardig gemotiveerd was om zelf te koken, wonder boven wonder. Ik heb vrij rustige weken nu Vic thuis is en de meeste (zakelijke) relaties op vakantie zijn, dus ik voel me ’s avonds nog meer dan ok om even de keuken in te duiken, desnoods in bikini. Neemt niet weg dat mijn hele eetplanning op de schop ging gedurende de week hoor. Last-minute mee-eter (klinkt vies maar ik bedoel iemand die echt mee kwam eten, haha), video’s die gefilmd moesten worden waar ik nog meer dan genoeg eten van over had… het was ietwat een rommeltje afgelopen week maar we hebben wél lekker gegeten.

pizza

Zondag

Vorige week zondag hadden we afgesproken met Tobi en Viv om gezellig te borrelen. We dronken iets bij Davo en voor het avondeten besloten we uiteindelijk maar een pizzaatje te gaan eten in de stad (Deventer). Ik koos, net als Viv – het zal ook eens niet, voor de pizza Caprese met verse basilicum. Lekker!

pasta met kip

Maandag

Ik wilde maandag eigenlijk een zomerstamppotje maken maar de aardappelen die ik nog in huis had bleken niet meer goed te zijn. De boodschappen zouden ook wat later kom en dus moest ik even roeien met de riemen die ik had. Ik maakte pasta, zoals vrijwel altijd als ik het moet doen met alles dat ik in huis heb, met gekruide kippendijen, geroosterde puntpaprika, tomaten, mozzarella en verse basilicum. Was wel heel erg lekker overigens, Tim schept er zelfs twee keer van op.

tonijnsalade

Dinsdag

Dinsdagmiddag ging ik met Tobias en Vic even de Apenheul in. We hebben allebei een seizoenskaart dus dan loop je soms gewoon even gauw tussen de aapjes door, heel gezellig. Omdat Tim om 18.00u ging trainen bij de Barbell Club en Tobias daar training moest geven, at hij even met ons mee. Ik maakte een snelle salade met tonijn, bladspinazie, ciabatta-croutons, mozzarella en verschillende groenten. Prima maaltje voor de workout.

pastasalade nachos

Woensdag

Woensdag nam ik video’s op voor het YouTube-kanaal en uiteindelijk bleek ik zoveel eten te hebben dat ik dit maar bewaarde voor het avondeten. Zonde om weg te gooien namelijk! De plannen werden dus weer gewijzigd en uiteindelijk aten we twee verschillende dingen (die ik echt niet opkreeg, véél te groot bord – haha): avocado pastasalade en bbq-chicken nacho’s. Beide recepten komen binnenkort op OMF.

gnocchi

Donderdag

Als Tim en ik allebei willen trainen ’s avonds eten we los van elkaar: een van ons met Vic terwijl de ander om 18.00u traint, de ander na de training. Ik ging als eerste sporten donderdag en dus warmde ik het eten dat ik had gemaakt op. Smaakte nog meer dan prima, deze gnocchi met cherrytomaatjes en chorizo uit de oven. Het recept hiervan ga ik nog met je delen.

udonnoodles

Vrijdag

Ook vrijdag at ik later dan mijn mannen in verband met sporten maar ik maakte udonnoodles met gekruide kip en wokgroenten. Super simpel maar wel ideaal om snel weer even in de pan op te warmen. En ik had zo’n trek na het trainen dat het hele bord leeg ging.

preistamppot

Zaterdag

Lagere temperaturen, stamppottenweer. Nee, geintje natuurlijk. Alhoewel we wel echt stamppot aten gisteren maar het was een zomerse variant. Met prei, boursin en lamsworstjes. Lekker makkelijk en vooral ook iets dat Vic naar binnen bunkert, ook ideaal.

Aankomende week wordt het gewoon weer warm he? Weliswaar 10 graden koeler dan afgelopen week maar hé, 25 graden is óók zomer. Ik moet nog maar even gaan kijken wat ik allemaal op tafel ga toveren aankomende week. Vanavond eten we in ieder geval makkelijk. We gaan vanochtend/vanmiddag met Vic en mijn ouders naar Wildlands en ik zal vast geen zin hebben om de keuken in te duiken vanavond. Dinsdag barbecuen we bij mijn ouders want dan is mijn moeder jarig en voor de rest zien we het nog wel even.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Eline says:

    Het ziet er weer heerlijk uit, bedankt voor de inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close