Sab’s Eetoverzicht #45-2023

Zo hè hè, dat was me het weekje wel! Aftrappen met Cody’s verjaardag en vervolgens vijf dagen buffelen in het nieuwe huis van mijn ouders. Zoals ik al voorspelde zou mijn eetweek daardoor heel rommelig verlopen. Het lukte niet om van tevoren een eetplanning te maken, maar achteraf gezien aten we alsnog wel lekker afgelopen week.

En als klap op de vuurpijl proefde ik op maandag ineens weer mijn eten. Wat een halleluja moment was dat! Ik heb nog nooit zó genoten van een bruin bolletje met kaas als die dag, haha.

IMG 0869

Zaterdag

Ik besloot zaterdag het koken maar over te slaan, aangezien ik nog niets van eten proefde. Gelukkig stond er in de koelkast nog een restje pasta met bloemkoolsaus en gerookte zalm, dus die warmde ik – vrij laat, want ik had aan het eind van de middag nog een kappersafspraak – nog op.

IMG 0871

Zondag

Cody was zondag jaren en met z’n alleen sloten we dag af met tafelfriet, dat was Cody’s wens. We mikten de hele zak op tafel en verdeelden de snacks. Gezellig zo, samen eten. Ik proefde helaas nog niets van het eten.

IMG 0872

Maandag

Ik moest maandag nog bedenken wat ik wilde eten de rest van de week en ik besloot even snel de supermarkt in te hupsen om ingrediënten voor Foe Yong Hai te halen. Dat is niet al te ongezond, snel klaar en ook de kinderen vinden het lekker. Prima maaltje na zo’n eerste klusdag.

IMG 0874

Dinsdag

Vorige week was het al mijn insteek om de crispy pasta met broccoli te maken, maar toen kreeg ik van AH ineens bloemkool geleverd. Deze week ging ik dus in de herhaling. Ik gebruikte als pasta de pot met ‘restjes pasta’ die altijd in mijn voorraadkast staat. Verder ging er dus broccoli door en lekker veel knoflook en Parmezaanse kaas.

IMG 0888

Woensdag

Voor de woensdagavond zette ik een grote pan met roerbakmie op tafel. Dat is lekker snel klaar en aangezien we op woensdag altijd met meer eten, vind ik zulke gerechten echt top. De pan ging helemaal leeg, dus blijkbaar viel het goed in de smaak.

IMG 0889

Donderdag

Donderdag maakten we een lange dag met klussen en mijn ouders vonden het een goed idee om het eten te laten bezorgen die dag. We zaten uiteindelijk met onze pizzadozen op schoot, op klapstoelen in onze kluskleding, in een bijna leeg huis. Heeft ook wel zo zijn charmes, toch?

img 0895 1

Vrijdag

Vrijdag kwamen de jongens weer thuis en voor het eten besloot ik lekker simpel te doen: kip cordon bleus met rösti balletjes uit de Airfryer en gegrilde groenten erbij.

Over een rommelige eetweek gesproken… aankomende week doe ik er nog een schepje bovenop! Woensdag en donderdag vinden de Slowcookerdiners plaats bij Mangiare in Rotterdam. Van dinsdag t/m vrijdag ben ik in de stad en hoe het die dagen qua eten gaat verlopen, ik heb geen idee.

Dinsdag eet ik sowieso met het team bij Mangiare, maar de andere dagen zal het vooral late lunches worden denk ik? Aangezien er ’s avonds voor mijzelf geen tijd zal zijn om te eten.

Ik heb er in ieder geval ONWIJS veel zin in.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close