Sab’s Eetoverzicht #3-2022

Ik val maar direct even met de deur in huis: er valt bar weinig te zeggen over onze eetplanning van afgelopen week, die was namelijk heel normaal – haha. In tegenstelling tot vorige week stond ik deze keer wel iedere avond in de keuken om te koken. Ik had namelijk geen kookdagen op kantoor gepland, dus er was niets om mee naar huis te warmen. En stiekem vond ik dat niet zo erg, vers is eten vaak toch het allerlekkerst.

zondag 2

Zondag

Mijn schoonzusje bleef hangen voor het eten zondag en aangezien Tim ziek was en de kindjes geen idee hadden wat te eten, mocht zij kiezen. Het werd een vegetarische, witte lasagne naar een oud recept van Hellofresh. Lekker met een vers stokbroodje erbij.

maandag 3

Maandag

In het weekend deed ik al boodschappen voor het avondeten van maandag; ik maakte die avond kapsalon maar dan met gekruide aardappeltjes en kipshoarma in plaats van friet en kebab. Lekker met een berg verse sla erop en uiteraard kaas en knoflooksaus.

dinsdag 3

Dinsdag

Van alle gerechten ziet die van dinsdag er het minst appetijtelijk uit maar stiekem vonden we die wel het lekkerst van de week, haha. Het was Manti met daarbovenop een schep Heinz Tomato Frito en lekkere knoflookyoghurt. Erbij had ik courgette, aubergine en paprika in de oven gemikt met flink veel knoflook (dat was Cody zijn bijdrage). Na het maken van de foto mixte ik alles door elkaar, zo lekker.

woensdag 3

Woensdag

Een stamppotje in het midden van de week. Als ik inspiratieloos ben scroll ik vaak door oude eetoverzichten en/of recepten van OMF en ik kwam dit recept tegen voor spinaziestamppot met doperwtjes en mosterd. Daar had ik zin in, dus die toverde ik woensdagavond lekker op tafel.

donderdag 3

Donderdag

Het was de bedoeling om donderdag een kookdag te hebben op kantoor en vanuit daar het avondeten van donderdag en vrijdag mee te nemen, maar helaas werd ik gevloerd door fikse buikpijn en spendeerde ik de hele dag met laptop op de bank. Wel dook ik even tien minuutjes de keuken in om soep te maken, het lekkerst als je je niet ok voelt vind ik. De mannen hadden er stokbrood met smeerseltjes bij.

vrijdag 2

Vrijdag

Er stonden kliekjes op tafel vrijdag, aangezien we er daar nog voldoende van in de koelkast hadden staan. Maar mijn buik was nog steeds prut dus ik deed heel voorzichtig: een schep stamppot en twee stukjes kibbeling.

zaterdag 3

Zaterdag

Ik had het met Tim van de week over de grote loempia’s van de Chinees; het was echt een eeuwigheid dat we die hadden gegeten. Gisteren gingen Cody en ik ze halen, zó lekker.

Omdat ik donderdag mij kookdag heb gemist, moet ik die deze week even inhalen. En dat betekent drie dagen koken en fotograferen en ongetwijfeld eten mee naar huis nemen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close