Sab’s Eetoverzicht week 46/2018

Zo jongens, terwijl jullie dit lezen slaap ik nog en terwijl ik dit typ slapen jullie wellicht al bijna. Ik zit momenteel op mijn New Yorkse hotelbed, klaar voor een avondje niets doen. Ik ben donderdagavond op pad geweest, vrijdagavond op pad en vandaag (zaterdag) de hele dag – ik heb zin om even helemaal niets te doen. En dat is het fijne aan alleen op reis zijn: niemand heeft er last van! Snapshots, en dat zijn er véééél, deel ik morgen natuurlijk allemaal in Week van OMF; vandaag is het nog even tijd voor het eetoverzicht. En die is tweeledig: in het begin van de week was ik natuurlijk nog thuis, de laatste paar dagen zie je mijn maaltjes in New York. En ik héb me toch lekker gegeten, nom nom.

Zondag

Ik moest een heel stuk terug scrollen in mijn foto’s om te kijken wat we vorige week zondag aten. Met al het New York-geweld tussendoor was het behoorlijk weggezakt. Maar ik zie dat ons eten erg lekker was, haha. We aten Mexicaanse Kapsalon, die maakte ik voor een samenwerking. Het recept komt hiervan zeer snel online!

boeuf bourguignon

Maandag

Zondagmiddag dook ik al even de keuken in om de Boeuf Bourguignon van Francesca te maken. Een heerlijk recept wat het huis ook heerlijk doet geuren. Maandag hoefde ik er alleen nog aardappelpuree bij te maken en tadaaa winters maaltje!

pasta carbonara

Dinsdag

Pasta-tijd! Ik maakte onze favoriete pasta van de camping in Italië: carbonara. Zo lekker, echt comfort food. Hoef er ook niet meer woorden aan vuil te maken.

sushi 1

Woensdag

Hoewel er een pokébowl op de planning stond had ik ineens niet zoveel zin meer om rommel te maken in de keuken vlak voordat ik weg moest, ik vetrok woensdagavond namelijk al naar Schiphol. Mijn schoonzusje at mee en toen Tim belde dat hij op de terugweg was van zijn afspraak besloten we sushi te bestellen. Geen straf zo midden in de week, haha.

shake shack

Donderdag

Het grappige is dat het avondeten op donderdag in Nederlandse tijd eigenlijk véél later plaatsvond dan normaal. Het tijdsverschil met Nederland is 6 uur; ik at deze Chicken Shack om 18.00u New Yorkse tijd, midden in de nacht voor jullie dus. Er zat dan ook behóórlijk wat tijd tussen mijn diner op woensdag en dat op donderdag. Ik had echter vrij laat geluncht en had niet zo heel erg veel trek. Om 19.00u was de aanvang van Broadway Show Frozen en dus liep ik even Shake Shack binnen. Ik nam de kipburger met curly fries.

ramen

Vrijdag

Normaal gesproken zijn de citytrips die ik doe overladen met eten, maar deze keer valt dat eigenlijk wel mee. Ik ontbijt zwáár met de hot pastrami sandwich van Katz’s om 08.00u ’s ochtends en pas rond 17.00u in de middag had ik weer een beetje trek. Ik wipte binnen bij Ivan Ramen en bestelde daar een noedelsoepje. Heerlijk.

lombardis

Zaterdag

Mijn diner gisteren was een mixje van lunch en diner. Vrij vroeg wel, om 16.30u namelijk maar sinds mijn ontbijt om 08.30u had ik wederom niets gegeten. Ik had enorme trek in pizza en wipte binnen bij Lombardi’s waar Tim en ik 6 jaar geleden een pizzaatje aten. De pizza’s zijn nog net zo goed als toen, heerlijk hoor.

Aankomende week moet ik toch echt weer zelf aan de bak en ik heb best wel zin in wat lichte maaltjes. Hoewel dat er denk ik niet helemaal van komt… Morgen zal ik wel weinig zin hebben om te koken gezien het feit dat ik net een nachtvlucht heb gehad. Donderdag moet ik op pad voor Gelderse Streken, vrijdag hosten we een Friendsgiving diner bij ons thuis en zaterdag gaan we uit eten met opa en oma. Duussss… alles bij elkaar opgeteld ben ik alleen dinsdag en woensdag verantwoordelijk voor het eten. Makkie!

Oja en P.S.: ik update binnenkort onze NEW YORK CITY GUIDE en voeg daar alle nieuwe kennis en hotspots aan toe!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close