Sab’s Eetoverzicht week 3-2023

Het grootste deel van de week bracht ik voor mijn gevoel in de keuken door. Ik kookte voor het slowcookerboek en ontwikkelde veel recepten voor Ohmyfoodness. Alles was als avondeten kon dienen werd ook avondeten.

De avonden dat ik alleen at waren vooral heel eenvoudig. Deels omdat ik dingen uit de vriezer wilde opmaken en deels omdat ik op die dag laat lunchte.

IMG 4658

Zondag

Van No Fairytales kreeg ik vorige week hun Burrito en wrap uit de vriezer toegestuurd. Die besloot ik zondag te proberen. Lekker wel hoor! De Burrito was gevuld met tomatensaus en veel groenten, de wrap met falafel. Prima maaltje zo voor mij alleen.

IMG 4678

Maandag

Ik stond maandag overdag in de keuken om te koken voor OMF en maakte onder andere deze lekkere ovenschotel met orzo, tonijn en halloumi. Uiteraard ging ‘ie ’s avond op tafel. Mega lekker. Het recept komt in februari online.

IMG 4694

Dinsdag

Gelukkig hoefde er dinsdag alleen eten opgewarmd te worden want pffrt, het was rennen en vliegen met de kinderen. Het eten ziet er zo op het bord niet uit, maar lekker was het zeker. Gnocchi met truffel en Parmezaan en daarbij at ik garnalen in knoflookolie.

IMG 4701

Woensdag

De rijst was echt het lekkerste van het hele bord. Pilav is het en ook daarvan komt het recept binnenkort. Erbij hadden we vega burgers van Beyond Meat, komkommer en tomaatjes. Super simpel maar lekker. En een succes bij de kinderen, da’s ook fijn.

Donderdag

Ik lunchte donderdag zéér laat, dat zie je op de eerste foto. Leek me wel handig om die erbij te laten zien want het avondeten was ontzettend simpel en snel. Puur omdat ik nog iets moest eten omdat ik nog ging sporten ’s avonds. De lunch waren Turkse eieren (recept komt op Pinterest), het ‘avondeten’ parathas met kaas en sjalotolie.

IMG 4744

Vrijdag

De planning werd vrijdagavond op het laatste moment aangepast en in plaats van alleen te eten aten we uiteindelijk met z’n vieren. Friet werd het.

IMG 4758

Zaterdag

Ik zette gisteren de slowcooker aan om nog een gerecht op de foto te kunnen zetten. Dit aten we direct maar als avondeten. Jambalaya was het, lekker! Ziet er alleen niet meer uit als je het opwarmt, maar de smaak was goed.

Vergeleken met afgelopen week sta ik iets minder in de keuken om recepten te ontwikkelen. Voor het slowcookerboek moet echter nog gekookt worden en omdat dit een boek wordt vol gerechten voor het avondeten, hoef ik qua eetplanning weinig meer te bedenken. Easypeasy.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

 1. Petra says:

  Hoi Sabine,
  Ik kijk uit naar de recepten van de gerechten die ik hier voorbij zie komen, heerlijk! Ik wilde je daarnaast nog sterkte wensen met jullie nieuwe gezinssituatie. Lijkt me erg pittig, maar ik lees met bewondering wat je er over schrijft; volgens mij doen jullie het mega goed met elkaar!!
  Groetjes Petra

  1. Sabine Author says:

   Dankje, we doen ons best! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close