Week van OMF #3-2023

En toen zat week 3 van het jaar er alweer op. Time flies, we gaan alweer richting het einde van de maand joh!

Afgelopen week stond ik voornamelijk véél in de keuken. De planning werd een beetje omgegooid en stiekem kwam dat bijzonder goed uit. Met name donderdag was een knetter volle dag maar aan het einde van zo’n dag voel ik me wel altijd zeer productief. En dat is fijn!

Buiten werk werd er uiteraard veel met de jongens en Cass geknuffeld, stond ik op de padel baan en sjouwde ik behoorlijk wat dienbladen naar zolder om daar te fotograferen.

IMG 4662

Maandag

Na de ochtendspits met de jongens begon ik de dag heel even achter de laptop om de komende dag door te nemen. Met kopje koffie uiteraard.

IMG 4665

Ik dook de keuken in voor twee recepten voor OMF, één recept voor de nieuwsbrief en een recept voor een klant. Genoeg te doen! Nu ik mijn foto ‘studio’ boven heb sjouw ik veel met dienbladen eten naar boven. Voelt een beetje alsof ik een zieke in huis die ik eten ga brengen, haha. Maar het werkte fantastisch.

IMG 4666

Héérlijke plek en ik merk dat ik zoveel creatiever fotografeer doordat ik alles weer voor het grijpen heb.

IMG 4667

Ik kwam er ook achter dat de nieuwe kleur op de muur lekker werkt op sommige foto’s.

IMG 4668

In de nieuwsbrief van februari komen deze waanzinnige lekkere dumplings te staan. Meld je nu nog aan (scroll helemaal naar beneden op deze pagina) als je hem op 1 februari wilt ontvangen!

IMG 4680

Lekker op de bank in de avond met Cass. Cass keek tv, ik keek naar de achterkant van zijn hoofd – haha!

IMG 4682

Dinsdag

Of ik dinsdag mijn dag begon met Parmezaan-truffel gnocchi (om 10.00u)? Eehh, misschien! Het recept komt in ieder geval binnenkort online.

IMG 4690

Eindelijk was het wat droger afgelopen week. Dus ik liep tussen de bedrijven door veel met Cass.

IMG 4669

Dinsdagavond was rennen en vliegen. In je eentje met twee jongens, karateles van Vic, Cass uitlaten etc. Maar het is gelukt!

IMG 4698

Woensdag

Er kwam foodpost binnen van Tony’s Chocolonely. In samenwerking met Ben & Jerry’s hebben ze twee smaken verwerkt in hun chocoladerepen. Lekker wel hoor.

IMG 4700

Het slechtste idee van de woensdag: met twee jongens op de fiets (waarvan er een nog niet kan fietsen) en de hond een stuk gaan lopen. De frisse neus die we eraan overhielden was fijn, laten we daar maar op focussen.

IMG 4704

God wat heeft die hond toch een slecht leven tegenwoordig.

IMG 4712

Donderdag

Het was een vooooolle dag donderdag met een enórme to do lijst. Ik filmde onder andere twee ontbijtfilmpjes voor een klant, had een call voor het slowcookerboek, moest aanpassingen doen in een campagne en een shoot doen met een klant.

IMG 4716

Tussendoor wel rondje hondje want hij moet er natuurlijk sowieso uit en voor mezelf is het fijn om even een frisse neus te halen.

IMG 4717

Ik liep weer met aardig wat dienbladen naar boven donderdag.

IMG 4721

Om 15.00u bedacht ik me dat ik nog niets had gegeten die dag, zó slecht) en dus ontbeet/lunchte ik met het gerecht dat ik maakte voor een klant.

IMG 4730

’s Avonds even een restantje energie kwijt op de padelbaan. Fijn.

e1982db4 b9a4 4b36 a575 45f8054887fe

Vrijdag

De vrijdag verliep een beetje rommelig en van werk kwam iets minder terecht dan ik had gehoopt. Daarbuiten was het wel een fijne dag! Ik had eerst hondencursus met Cass. Dit volg ik vier weken lang bij AW Trainingsschool in Apeldoorn. Vind het ontzettend fijn.

IMG 4742

Om 12.00u haalde ik Vic uit school. Hij mocht kiezen: pannenkoeken of tosti voor de lunch. Zoals je kunt zien kon hij niet kiezen en werd het allebei, haha! De rest van de dag deden we klusjes, boodschappen etc. Werken met een kleuter in huis is niet voor mij weggelegd.

IMG 4746

Weekend

Ik besloot The Pink Stuff te proberen, zo’n mega gehyped schoonmaakproduct. En ok ok, ik ben overtuigd.

Links zijn mijn ovendeurtjes, rechts na. Wat geniaal he! Ik kocht een pot bij Action, maar het is ook te koop bij Wibra en Big Bazaar.

IMG 4757

Zaterdagmiddag gingen we bij een zaalhockeywedstrijd kijken en ’s avonds hing ik lekker op de bank met afleveringen van Baptiste via Netflix.

IMG 4761

De dag begon gisteren rustig en halverwege de ochtend gingen we langs mijn ouders. ’s Middags keken we Madagascar en speelden we spelletjes.

Ik moet op het moment dat ik dit schrijf de planning voor aankomende week nog maken, maar het wordt een drukke week. Ik breng ongetwijfeld weer een paar uur in de keuken door maar heb ook veel sociale dingen in mijn agenda. Een lunch op donderdag, een diner op vrijdag, avondje bioscoop in het weekend.

Volgens mij wordt het een fijne week. Hopelijk die van jou ook!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Lisanne says:

    Oeh die dumplings zien er goed uit, nog even wachten haha.
    Jaa pink stuff is top spul! Ik had bij wibra ook van die grappige scrub daddy sponsjes erbij gekocht.

    1. Sabine Author says:

      Jaaa, die moet ik ook nog even halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close