Week van OMF #3-2023

En toen zat week 3 van het jaar er alweer op. Time flies, we gaan alweer richting het einde van de maand joh!

Afgelopen week stond ik voornamelijk véél in de keuken. De planning werd een beetje omgegooid en stiekem kwam dat bijzonder goed uit. Met name donderdag was een knetter volle dag maar aan het einde van zo’n dag voel ik me wel altijd zeer productief. En dat is fijn!

Buiten werk werd er uiteraard veel met de jongens en Cass geknuffeld, stond ik op de padel baan en sjouwde ik behoorlijk wat dienbladen naar zolder om daar te fotograferen.

Maandag

Na de ochtendspits met de jongens begon ik de dag heel even achter de laptop om de komende dag door te nemen. Met kopje koffie uiteraard.

Ik dook de keuken in voor twee recepten voor OMF, één recept voor de nieuwsbrief en een recept voor een klant. Genoeg te doen! Nu ik mijn foto ‘studio’ boven heb sjouw ik veel met dienbladen eten naar boven. Voelt een beetje alsof ik een zieke in huis die ik eten ga brengen, haha. Maar het werkte fantastisch.

Héérlijke plek en ik merk dat ik zoveel creatiever fotografeer doordat ik alles weer voor het grijpen heb.

Ik kwam er ook achter dat de nieuwe kleur op de muur lekker werkt op sommige foto’s.

In de nieuwsbrief van februari komen deze waanzinnige lekkere dumplings te staan. Meld je nu nog aan (scroll helemaal naar beneden op deze pagina) als je hem op 1 februari wilt ontvangen!

Lekker op de bank in de avond met Cass. Cass keek tv, ik keek naar de achterkant van zijn hoofd – haha!

Dinsdag

Of ik dinsdag mijn dag begon met Parmezaan-truffel gnocchi (om 10.00u)? Eehh, misschien! Het recept komt in ieder geval binnenkort online.

Eindelijk was het wat droger afgelopen week. Dus ik liep tussen de bedrijven door veel met Cass.

Dinsdagavond was rennen en vliegen. In je eentje met twee jongens, karateles van Vic, Cass uitlaten etc. Maar het is gelukt!

Woensdag

Er kwam foodpost binnen van Tony’s Chocolonely. In samenwerking met Ben & Jerry’s hebben ze twee smaken verwerkt in hun chocoladerepen. Lekker wel hoor.

Het slechtste idee van de woensdag: met twee jongens op de fiets (waarvan er een nog niet kan fietsen) en de hond een stuk gaan lopen. De frisse neus die we eraan overhielden was fijn, laten we daar maar op focussen.

God wat heeft die hond toch een slecht leven tegenwoordig.

Donderdag

Het was een vooooolle dag donderdag met een enórme to do lijst. Ik filmde onder andere twee ontbijtfilmpjes voor een klant, had een call voor het slowcookerboek, moest aanpassingen doen in een campagne en een shoot doen met een klant.

Tussendoor wel rondje hondje want hij moet er natuurlijk sowieso uit en voor mezelf is het fijn om even een frisse neus te halen.

Ik liep weer met aardig wat dienbladen naar boven donderdag.

Om 15.00u bedacht ik me dat ik nog niets had gegeten die dag, zó slecht) en dus ontbeet/lunchte ik met het gerecht dat ik maakte voor een klant.

‘s Avonds even een restantje energie kwijt op de padelbaan. Fijn.

Vrijdag

De vrijdag verliep een beetje rommelig en van werk kwam iets minder terecht dan ik had gehoopt. Daarbuiten was het wel een fijne dag! Ik had eerst hondencursus met Cass. Dit volg ik vier weken lang bij AW Trainingsschool in Apeldoorn. Vind het ontzettend fijn.

Om 12.00u haalde ik Vic uit school. Hij mocht kiezen: pannenkoeken of tosti voor de lunch. Zoals je kunt zien kon hij niet kiezen en werd het allebei, haha! De rest van de dag deden we klusjes, boodschappen etc. Werken met een kleuter in huis is niet voor mij weggelegd.

Weekend

Ik besloot The Pink Stuff te proberen, zo’n mega gehyped schoonmaakproduct. En ok ok, ik ben overtuigd.

Links zijn mijn ovendeurtjes, rechts na. Wat geniaal he! Ik kocht een pot bij Action, maar het is ook te koop bij Wibra en Big Bazaar.

Zaterdagmiddag gingen we bij een zaalhockeywedstrijd kijken en ‘s avonds hing ik lekker op de bank met afleveringen van Baptiste via Netflix.

De dag begon gisteren rustig en halverwege de ochtend gingen we langs mijn ouders. ‘s Middags keken we Madagascar en speelden we spelletjes.

Ik moet op het moment dat ik dit schrijf de planning voor aankomende week nog maken, maar het wordt een drukke week. Ik breng ongetwijfeld weer een paar uur in de keuken door maar heb ook veel sociale dingen in mijn agenda. Een lunch op donderdag, een diner op vrijdag, avondje bioscoop in het weekend.

Volgens mij wordt het een fijne week. Hopelijk die van jou ook!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Lisanne says:

    Oeh die dumplings zien er goed uit, nog even wachten haha.
    Jaa pink stuff is top spul! Ik had bij wibra ook van die grappige scrub daddy sponsjes erbij gekocht.

    1. Jaaa, die moet ik ook nog even halen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close