Week van OMF #13-2018

ebHaaaaallooooo! Het zal mij benieuwen hoeveel mensen op tweede paasdag dit artikel lezen maar mocht je hier nu zijn: HOI, leuk dat je leest. Ik geniet vandaag even heel erg van deze extra ‘vrije’ dag, afgelopen week was namelijk best hectisch. Tim was de eerste dagen van de week in Parijs en hoewel ik alles tot in de puntjes had geregeld voor deze dagen, ging er letterlijk IEDERE dag iets fout waardoor alles in de soep liep – zó frustrerend. Ik was dus best wel een beetje gestresst afgelopen week, een heel irritant gevoel. Ik maakte dan ook niet bijzonder veel foto’s voor deze Week van OMF maar ik zal proberen je door mijn week heen te loodsen.

foto1

Maandag

Van maandag heb ik alleen deze foto en dat is wel de meest bijzondere van de hele week ook, haha! Ik had de unieke kans om Donna Hay te mogen interviewen, een once in a lifetime ervaring vind ik zelf er waren die dag namelijk maar vier interview met haar gepland waarvan drie print en één online, en ik was dus online BI-ZAR. Wat een toffe vrouw, ik moest mijn best doen om niet teveel te fangirlen, haha. Het uitgewerkte interview publiceer ik eind mei, dan komt namelijk ook haar nieuwe boek uit waar het interview (deels) over ging.

foto2

Dinsdag

Deze foto maakte ik voor Tim. Stad en land heb ik afgezocht naar de Chai Tea Latte van Dolce Gusto maar nergens kon ik hem echt in de winkel vinden. Uiteindelijk kwam ik hem tegen in de Albert Heijn vlakbij ons huis (ben ik nog niet zoveel geweest, haha). Man blij!

foto3

In de middag reed ik naar Rotterdam voor de kickoff van de nieuwe campagne met Becel die ik ook dit jaar weer ga doen. Voel me onwijs vereerd dat ze gewoon weer een samenwerking voor een jaar met me aan wilden gaan. Overigens ben ik blij met ieder excuus om naar Rotterdam te gaan, ik hou van die stad – haha.

foto6

Tijdens de meeting werden we getrakteerd op een (grotendeels plantaardige) lunch – vaker dit graag!

foto4

Ik ging op tijd weer richting huis omdat mijn schoonzusje, die zou op Vic passen aan het eind van de dag, ziek was. Om half 4 reed ik weg bij Unilever maar ik was pas om HALF ZEVEN thuis, zó irritant. Wel lag er foodpost op de mat: nieuwe theeën van Betjeman & Barton.

foto5

Smullen van een Ella’s Kitchen maaltje, haha.

foto12

En hoe tóf is dit chocolade-ei van Australian? Hij heeft Pasen (deels) overleefd, hoewel… we hebben nog een dag natuurlijk.

foto13

En ik kreeg paasmuesli van MyMuesli! Die kokers zijn altijd zo tof.

foto7

Woensdag

Woensdag, Tim was weer thuis uit Parijs en naar kantoor. Ik ben een beetje mijn Weight Watchers mojo verloren (zeer irritant), maar fabriceerde wel deze heerlijke WW-proof lunch. Salade met vanalles, altijd heerlijk als lunch.

foto8

En toen ik nét aan mijn salade begon kreeg ik van Beemster deze lunchbox, vol met ingrediënten voor een clubsandwich en de nieuwe Beemster Belegen Geitenkaas. Bummer, net te laat – haha.

foto14

’s Middags speelde ik met Vic. Mijn kind is toch te knap jongens? Zo gek op dit jongetje!

foto27

Aan het einde van de middag reed ik met mama naar Aro in Oene, ik wilde namelijk een nieuwe jas. Helaas schreeuwde Vic de héle winkel non-stop bij elkaar (hij heeft de laatste tijd een soort paniekaanvallen ofzo, heel ingewikkeld/sneu) en dus waren we zo weer weg. Ik scoorde wel deze fantástische sneakers van La Strada.

foto9

Donderdag

Donderdag was een productieve dag en niet alleen qua werk! Na een ochtendje werk reed ik naar de vuilstort, er moest weer hoognodig iets weg.

foto10

Direct door naar Action om wat props te halen, ik wilde namelijk aan de slag met het zelf maken van een backdrop voor fotografie.

foto11

’s Middag met Senna naar de dierenarts, zij krijgt aankomende donderdag een gebitsbehandeling en afgelopen week was de voorcontrole omdat we bij een nieuwe dierenarts zitten nu.

foto15

Op aanraden van Francesca bestelde ik bij de webshop Hip & Hap een NUK Magic Cup, een drinkbeker waarmee Vic normaal kan leren drinken maar die niet lekt. Er zit een soort van siliconen drinkrand aan de bovenkant die alleen opengaat als hij eraan zuigt. Ideaal! Ik schiet niet in de stress als hij die beker de hele kamer door gooit (zou er sowieso niet in de stress van raken hoor maar die rommel jongens, foei) en hij leert normaal uit een beker drinken – TOP.

foto16

Het was al 19.00u en ik zat gewoon nog in de zon, wat een záligheid.

foto21

Vrijdag

Vrijdag filmdag, ik filmde in de ochtend vier kookvideo’s.

foto17

En dit was de lunch! Ik probeer het altijd zo uit te dokteren dat ik lunch en avondeten maak tijdens het filmen, haha. Lukt niet altijd maar vrijdag toevallig wel.

foto18

Het was vrijdag zulk mooi weer dat ik ’s middags de tuin in ging om met de backdrop aan de gang te gaan. Ik neem hier binnenkort een video over op denk ik, het is namelijk echt heel leuk om te doen en helemaal niet zo moeilijk!

foto19

Van een houten plaat naar dit… Stap 1 is gezet!

’s Avonds had ik datenight met Tim, hier maakte ik geen foto’s van.

foto20

Zaterdag

Na járen zoeken en alles in de gaten houden tikte ik via Marktplaats eindelijk een oude, zinken bakplaat op de kop. Drie eigenlijk maar die andere twee worden nog geleverd. Ze zijn fantástisch voor fotografie, zo mooi als ondergrond.

foto26

Ik maakte zaterdag ook mijn eigen backdrop af. Tof toch? Hier moest er alleen nog matte vernis overheen, nu glimt ‘ie helemaal niet meer.

foto22

Verder kookte ik het allereerste kerstrecept voor dit jaar (meer uit noodzaak hoor, ik had vlees over haha) en besloot daarvoor direct de nieuwe oude bakplaat te gebruiken. Hoe tof staat dit serieus? Geeft direct sfeer aan een foto!

foto23

’s Middags ging Vic met papa gamen.

foto24

En verzoop ik inmiddels in één van mijn favoriete hoodies. Geluk bij ongeluk altijd met afvallen, haha.

foto25

’s Avonds kwam Tobias langs om te gamen met Tim, ik kroop achter de laptop om een avondje flink te werken.

foto28

Zondag

Eerste paasdag! Nadat ik dit ei een paar weken geleden braaf in een kast verstopte mocht hij gisteren eindelijk worden uitgepakt en op tafel worden gezet – waanzinnig mooi niet? Hij is van Godiva en ik heb hem onlangs gekregen.

foto29

Jummm, het huis ruikt zó lekker als er bacon wordt geroosterd in de oven.

foto30

Ken, Annemie en kleine Nick kwamen gezellig voor de paasbrunch. Ik bouwde de tafel vol en verder was het een heerlijk rustige zondag met z’n zessen.

Dat was ‘m weer voor deze week! Toch nog een aardig overzichtje geworden zo toch? Aankomende week wordt ook weer lekker druk, er staan veel deadlines in mijn agenda dus ik heb voornamelijk een OMF week. Donderdag moet Senna naar de dierenarts, vrijdag heb ik een afspraak in Amsterdam en zondag gaan we naar Delft voor een leuk barbecue-evenement. Hopelijk is het mooi weer die dag! De week duurt natuurlijk een dag korter in verband met tweede paasdag, zulke weken lijken dan altijd nóg sneller te gaan dan normaal. Fingers crossed dat mijn to-dolijstje afkomt…

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Anzji says:

    Hoi Sabine,

    Zijn jullie tevreden over Dolce Gusto? Ik wil al eventjes een koffiezet aanschaffen, maar Senseo lust ik niet graag en Nespresso is zo duur en .. :) Dolce Gusto heeft een interessante prijs, maar is de smaak ook lekker? Groetjes!

    1. Sabine Author says:

      Ja, daar zijn we zeker tevreden over! Alle bijzondere smaakjes gebruiken we niet echt hoor, maar de cappuccino, normale koffie (Lungo) en chai tea latte zijn favoriet bij ons in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close