Viv’s Eetoverzicht week 13/2018

Goedemiddag! We hebben weer een lekker eetweekje achter de rug met hier en daar wat nieuwe recepten die ik heb uitgeprobeerd. Ik kan wel zeggen dat alles in de smaak viel en voor herhaling vatbaar is. Mooi, want mijn lijstje met favoriete recepten blijf ik maar al te graag aanvullen. Gisteravond sloot ik mijn eetweek af zonder te koken want dat deden een paar vriendinnen. Ik zorgde voor het toetje. Althans, eigenlijk deed vriendin Naomi dat en nam ik vanille-ijs en opgeklopte slagroom mee. Lekker makkelijk. Lees mee met weer een nieuw eetoverzicht!

Foto 25 03 18 20 30 34

Zondag

Ik zie dat de foto een beetje wazig is maar het moge duidelijk zijn dat hier een poké bowl op tafel staat. Lang leve mijn favoriete avondmaaltijd.

Foto 26 03 18 19 59 43

Maandag

Ik maakte hier een lauwwarm gerecht van bruine basmatirijst met zalmblokjes, broccoli en groene aspergepunten.

Foto 27 03 18 22 14 22

Dinsdag

Ik maakte nasi en gebruikte wat basis ingrediënten voor de smaak. Gember en knoflook onder andere en het was heerlijk.

Foto 28 03 18 18 55 30

Woensdag

Ik maakte woensdag een gehaktschotel met een laag zoete aardappel en oude kaas bovenop. Heeft 3 kwartier in de oven gestaan en ook dit was een succes. We hadden zoveel dat we er de volgende dag ook nog van aten.

Foto 28 03 18 18 57 25

Donderdag

Nog een keer die gehaktschotel dus. Kwam goed uit want ik had die avond helemaal geen tijd om te koken dus ik warmde dit even op in de oven. De volgende dag stiekem nog lekkerder dit.

Foto 30 03 18 19 54 10

Vrijdag

Oeps. Ik vergat vooraf een foto te maken van mijn bordje. En het zag er dus echt lekker uit. Hierboven is het een klein slagveld. Maar goed, ik maakte een kerriesoep met bloemkool, gegrilde aubergine en kip. Met wat naambrood en humus.

Foto 31 03 18 19 06 31 Foto 31 03 18 19 56 39

Zaterdag

Zoals gezegd sloot ik gisteren mijn eetweek af met een aantal vriendinnen en aten we stamppot met gyros (ja, deze!) en na appel kruimel met vanille-ijs en slagroom. Bommetje vol zat ik, maar heerlijk gegeten.

Voor vandaag heb ik óf iets nieuws op het menu staan, óf een pasta met aubergine en pecorino. Even kijken waar we zin in hebben. Voor de rest van de week moet ik het nog bedenken, al heb al wel een paar ideeën.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. De gehaktschotel met zoete aardappel en kaas ziet er heerlijk uit, kunnen jullie daarvan het recept delen? Fijne Pasen!

  2. Charonee says:

    Ziet er allemaal lekker uit! Vooral de gehaktschotel met zoete aardappel en de kerriesoep met bloemkool. Zou je misschien van beide het recept willen delen? Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close