Viv’s Eetoverzicht #37-2021

Goedemiddag! Wederom is de week weer voorbij gevlógen en toverden we iedere avond weer iets lekkers op tafel. We aten de afgelopen week een paar nieuwe dingen, een gerecht wat ik al lange tijd niet meer gemaakt had maar wat altijd een groot succes is bij ons, en ik kookte de afgelopen twee dagen niet. Vrijdag was dat niet helemaal de planning maar het liep allemaal even anders waardoor het goed uitkwam dat ik net iets in huis had gehaald wat vrijwel direct gegeten kon worden. En gisteravond was ik EINDELIJK weer eens op een feestje. Een mini-festivalletje was het eigenlijk en daar was volgens mij veel lekker eten maar ik had enkel oog voor een zak friet. Bleke frietjes, dat wel. Maarja. Het was feest en dan maakt het allemaal niet zoveel uit.

Hoe dan ook, dit aten we deze week!

Eetoverzicht Vivian week37 1

Zondag & Maandag

Ik maakte zondag een lasagne. Lekker comfort food en wat mij betreft uitstekend voor een zondag. Ik maakte weer eens een nieuwe variant, met veel courgette erin, ricotta en zoals je bovenop ziet; cherrytomaatjes. Een flink gevulde bak en daar aten we twee dagen van. Ideaal wel, om op een maandagavond alleen wat op te hoeven warmen. En vaak vind ik dat met een lasagne nog lekkerder, de dag erna.

Eetoverzicht Vivian week37 2

Dinsdag

We maakten dinsdag een lekker orzo gerecht met tomaten, kippendijen en tzatziki. Heel erg lekker vind ik, en niet ingewikkeld om te maken. Het doet een beetje denken aan Griekse smaken, met de kruiden waarmee je de kip marineert. Recept staat hier.

Eetoverzicht Vivian week37 3

Woensdag

Ik maak de laatste tijd wel vaker gerechten met tonijn in combinatie met pesto en Parmezaan of Pecorino. Ik vind dat echt een heerlijke combinatie van smaken en verwerkte het nu eens in een risotto. Óók goed te doen hoor! Gaan we vaker maken.

Donderdag

De koelkast stond vol met verschillende restjes dus die maakten we eerst op. Ik moet zeggen dat ik wel wilde koken maar dat Tobias me er dan aan herinnert dat we echt nog wat op te maken hebben. En dus deden we dat. Prima plan.

Eetoverzicht Vivian week37 4

Vrijdag

Ik hopte vrijdag van afspraak naar afspraak en met Louie waren we in de ochtend bij het consultatiebureau. Hij kreeg daar zijn eerste twee vaccinaties en daar was hij einde dag een beetje ziek van. Letterlijk dus, met wat koorts. Ik besloot even makkelijk te doen en schoof een pizza in de oven en ben daarna lekker met hem gaan knuffelen. De geplande taco’s eten we dus waarschijnlijk vanavond.

Eetoverzicht Vivian week37 5

Zaterdag

Gisteren eindelijk dus weer eens een gezellig feestje. Ik was daar vanaf het einde van de middag en dus moest er ook wat gegeten worden. En friet, dat is altijd een goed idee.

Onze boodschappen zijn al in huis, die deed ik vrijdagmiddag. Dus voor de komende week weten we ook al wat er ongeveer gegeten gaat worden. Vanavond halen we denk ik eerst even het gemiste avondeten van vrijdagavond in.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close