Sab’s Eetoverzicht #37-2021

Kon ik vorige week de hele week eten meenemen vanaf kantoor, was dat afgelopen week wel anders. Ik ben welgeteld twee uurtjes op kantoor geweest en de rest van de week was ik veel op pad. Ik maakte dus een makkelijke eetplanning met gerechten die snel op tafel konden staan, zodat ik me daar niet druk over hoefde te maken.

zondag 2

Zondag

We begonnen de week met patatjes! We hadden het al op de planning staan om eten te bestellen, maar we hadden geen van allen ergens specifiek zin in. Vaak resulteert dat dan in friet.

maandag 2

Maandag

Een AGV’tje die we al op de planning hadden staan: Hollandse aardappelschotel met kip cordon bleu en doperwtjes. Ideaal, ik kwam maandag namelijk uit Amsterdam en Tim ging ’s avonds trainen dus het moest vooral allemaal snel op tafel staan.

dinsdag 2

Dinsdag

Ook dinsdag kwam ik vanuit Amsterdam en Vic kwam terug van schoolreisje. Wederom een drukke avondspits thuis! Ik maakte dit eenpansgerecht en topte het geheel af met truffelburrata; een van de lekkerste dingen die er bestaan – YUHUM.

woensdag 2

Woensdag

Sinds lange tijd besloot ik de slowcooker weer eens aan te zetten. Die moest ik ’s ochtends alleen nog wel even ophalen van kantoor, haha. Ik maakte Boeuf Stroganoff, zo lekker.

donderdag 2

Donderdag

Super makkelijke maaltijd drie van deze week waren deze romige pindanoedels. Iedereen in ons huis vindt dat lekker en aangezien het hele gerecht in één pan te maken is; is het de perfecte maaltijd voor een doordeweekse dag.

vrijdag 2

Vrijdag

Ik zou eigenlijk met vriendinnetje Annemie uit eten gaan vrijdag, maar helaas ging dat vrij lastminute niet door. Gelukkig hadden we gedurende de week zat restjes in de koelkast verzameld, dus het werd een kliekjesdiner. Altijd goed!

zaterdag 2

Zaterdag

Voor gisteren hadden we eigenlijk nog niets gepland en Tim kwam, hoe kán het ook anders, met het idee om spareribs te eten. We hadden geen zin om dat te bestellen en dus stopte ik zelf Iberico spareribs in de marinade en vervolgens in de oven. Erbij hadden we smileys uit de Airfryer en doperwtjes met worteltjes.

Aankomende week wordt een beetje rommelig met eten, met name richting het einde van de week. Tim heeft voor zijn werk een beurs en is dus of heel laat thuis of komt helemaal niet thuis. Ik ga er dus maar vanuit dat ik donderdag en vrijdag alleen eet met de jongens. Daarbij wil ik ook weer een kookdag inplannen, dus wellicht neem ik ook nog het een en ander mee naar huis vanaf kantoor. Ik moet de boodschappen in ieder geval nog bestellen, dus ik ga er NU over nadenken.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close