Week van OMF #37-2021

Zo dan, afgelopen week vlóóg echt voorbij. Zoals ik vorige week al zei was ik het grootste deel van de week onderweg. Maar liefst drie keer reed ik op en neer naar de Randstad. Eén keer voor een dagje uit met mijn moeder, ik had een fotoshoot en ik bezocht de Selfmade Summit. Ook stond ik voor het eerst in bijna 20 jaar weer op skeelers en werkte ik sinds lange tijd weer eens een avondje door.

Maandag

Ik begon mijn week met een met-mamadag. Ik gaf haar een bezoekje aan het Anne Frank Museum cadeau en op maandag gingen we met z’n tweetjes richting Amsterdam. Ik vond het museum overigens mega indrukwekkend.

Daarna streken we nog even op een terrasje voor de lunch. Ik nam een BLT clubsandwich en die was érg lekker.

Hoewel ik me er even toe moest zetten, dook ik toch mijn studieboeken weer in maandagavond.

Dinsdag

Mijn allerliefste kleuter ging voor het eerst op schoolreisje en natúúrlijk moesten we die even uitzwaaien.

Daarna gauw door naar Amsterdam naar Studio Evoque voor een fotoshoot. Hou ik totaal niet van, maar er moesten wel leuke foto’s worden gemaakt voor bij mijn interview met Santé. Ik werd ontvangen met verse croissantjes.

En mijn make-up werd gedaan – ideaal!

Na twee dagen naar de andere kant van het land had ik het wel even gehad en dook ik op tijd het bed in. Met de televisie aan, héérlijk.

Woensdag

Ik begon mijn mamadag met een gezellig ontbijt met mijn beste vrienden.

Na het wegbrengen van Vic reed ik met Cody door naar kantoor waar ik wat spullen moest opruimen. De website besloot toen ook nog errors te geven en dat moest opgelost worden.

Met de kleuter speelde ik ’s middags een spelletje…

… en ’s avonds dook ik mijn studieboeken weer in.

Donderdag

Voor de derde en laatste keer stapte ik donderdag in de auto op weg naar de Randstad. Ik bezocht The Selfmade Summit, een business evenement voor ambitieuze carrièrevrouwen. Erg leuk en interessant!

Ik ging iets eerder richting huis ’s middags om de files voor te zijn. En ik besloot al mijn moed bij elkaar te rapen en mijn skeelers aan te trekken. Ik scheet duizend kleuren in mijn broek maar het is me gelukt hahaha. En zonder te vallen ook nog!

Omdat ik zoveel onderweg was, werkte ik donderdagavond vanuit bed nog even door.

Vrijdag

Een rondje foodpost op de vrijdagochtend! Allereerst kreeg ik een heerlijke fles rosé thuisgestuurd van Born Rosé.

Dit kookboek van Niven met groenten in de hoofdrol kwam ook binnen. Daar ga ik eens even in duiken!

En Duvel was zo lief om mij een nieuw Art Glass op te sturen nadat de vorige in duizend stukjes aankwam.

Staat mooi in de kast!

Mijn bestelling van Paula’s Choice kwam ook al snel binnen; een dag na bestellen! Heerlijk, eindelijk een fijne skin routine.

En yaaaay, mijn onderzoek over moederlijke stress is beoordeeld met een 7.5!

Weekend

We begonnen het weekend met een bezoekje aan de Apenheul. Die seizoenskaart hebben we er allang uitgehaald.

De rest van de middag besteedde ik met Vic aan strijkkralen-creaties. Een helemaal nieuw ontdekte hobby van hem.

Met de pikachu heb ik mompoints verdiend, dat snap je.

Deze heerlijke parfum werd ook bezorgd! Het is een moleculaire parfum dus hij smelt samen met je huid, waanzinnig lekker. Alleen te bestellen via de website van Daily Aces Perfumes. Het is een parfum die volledig is ontwikkeld door één vrouw, zo tof.

Tim was zaterdagavond niet thuis, dus ik dook op de bank met Netflix – daar had ik zo’n zin in! Ik keek deze film en wil ‘m je direct meegeven als tip. Echt een mega-aanrader.

Ook gisteren besteedden we weer een groot deel van de dag aan strijkkralen, maar we gingen ook naar het verjaardagsfeestje van Nick, liepen een rondje buiten en probeerden zo goed en kwaad als het ging de dag door te komen met een tegendraadse kleuter en over-de-zeik-dreumes. *zucht*

Aankomende week rijd ik nog een keertje naar Amsterdam; deze keer voor een ontbijtevenement als kick-off voor een leuke samenwerking. Verder ben ik wel weer wat meer op kantoor gelukkig en lijkt het een vrij normale werkweek te worden.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close