Week van OMF #37-2021

Zo dan, afgelopen week vlóóg echt voorbij. Zoals ik vorige week al zei was ik het grootste deel van de week onderweg. Maar liefst drie keer reed ik op en neer naar de Randstad. Eén keer voor een dagje uit met mijn moeder, ik had een fotoshoot en ik bezocht de Selfmade Summit. Ook stond ik voor het eerst in bijna 20 jaar weer op skeelers en werkte ik sinds lange tijd weer eens een avondje door.

IMG 3748

Maandag

Ik begon mijn week met een met-mamadag. Ik gaf haar een bezoekje aan het Anne Frank Museum cadeau en op maandag gingen we met z’n tweetjes richting Amsterdam. Ik vond het museum overigens mega indrukwekkend.

IMG 3749

Daarna streken we nog even op een terrasje voor de lunch. Ik nam een BLT clubsandwich en die was érg lekker.

IMG 3759

Hoewel ik me er even toe moest zetten, dook ik toch mijn studieboeken weer in maandagavond.

IMG 3765

Dinsdag

Mijn allerliefste kleuter ging voor het eerst op schoolreisje en natúúrlijk moesten we die even uitzwaaien.

IMG 3766

Daarna gauw door naar Amsterdam naar Studio Evoque voor een fotoshoot. Hou ik totaal niet van, maar er moesten wel leuke foto’s worden gemaakt voor bij mijn interview met Santé. Ik werd ontvangen met verse croissantjes.

IMG 3768

En mijn make-up werd gedaan – ideaal!

IMG 3773

Na twee dagen naar de andere kant van het land had ik het wel even gehad en dook ik op tijd het bed in. Met de televisie aan, héérlijk.

IMG 3774

Woensdag

Ik begon mijn mamadag met een gezellig ontbijt met mijn beste vrienden.

IMG 3777

Na het wegbrengen van Vic reed ik met Cody door naar kantoor waar ik wat spullen moest opruimen. De website besloot toen ook nog errors te geven en dat moest opgelost worden.

IMG 3780

Met de kleuter speelde ik ’s middags een spelletje…

IMG 3784

… en ’s avonds dook ik mijn studieboeken weer in.

IMG 3790

Donderdag

Voor de derde en laatste keer stapte ik donderdag in de auto op weg naar de Randstad. Ik bezocht The Selfmade Summit, een business evenement voor ambitieuze carrièrevrouwen. Erg leuk en interessant!

IMG 3794

Ik ging iets eerder richting huis ’s middags om de files voor te zijn. En ik besloot al mijn moed bij elkaar te rapen en mijn skeelers aan te trekken. Ik scheet duizend kleuren in mijn broek maar het is me gelukt hahaha. En zonder te vallen ook nog!

IMG 3800

Omdat ik zoveel onderweg was, werkte ik donderdagavond vanuit bed nog even door.

IMG 3801

Vrijdag

Een rondje foodpost op de vrijdagochtend! Allereerst kreeg ik een heerlijke fles rosé thuisgestuurd van Born Rosé.

IMG 3802

Dit kookboek van Niven met groenten in de hoofdrol kwam ook binnen. Daar ga ik eens even in duiken!

IMG 3804

En Duvel was zo lief om mij een nieuw Art Glass op te sturen nadat de vorige in duizend stukjes aankwam.

IMG 3806

Staat mooi in de kast!

IMG 3807

Mijn bestelling van Paula’s Choice kwam ook al snel binnen; een dag na bestellen! Heerlijk, eindelijk een fijne skin routine.

IMG 3810

En yaaaay, mijn onderzoek over moederlijke stress is beoordeeld met een 7.5!

IMG 3815

Weekend

We begonnen het weekend met een bezoekje aan de Apenheul. Die seizoenskaart hebben we er allang uitgehaald.

IMG 3820

De rest van de middag besteedde ik met Vic aan strijkkralen-creaties. Een helemaal nieuw ontdekte hobby van hem.

IMG 3822

Met de pikachu heb ik mompoints verdiend, dat snap je.

IMG 3825

Deze heerlijke parfum werd ook bezorgd! Het is een moleculaire parfum dus hij smelt samen met je huid, waanzinnig lekker. Alleen te bestellen via de website van Daily Aces Perfumes. Het is een parfum die volledig is ontwikkeld door één vrouw, zo tof.

IMG 3826

Tim was zaterdagavond niet thuis, dus ik dook op de bank met Netflix – daar had ik zo’n zin in! Ik keek deze film en wil ‘m je direct meegeven als tip. Echt een mega-aanrader.

IMG 3829

Ook gisteren besteedden we weer een groot deel van de dag aan strijkkralen, maar we gingen ook naar het verjaardagsfeestje van Nick, liepen een rondje buiten en probeerden zo goed en kwaad als het ging de dag door te komen met een tegendraadse kleuter en over-de-zeik-dreumes. *zucht*

Aankomende week rijd ik nog een keertje naar Amsterdam; deze keer voor een ontbijtevenement als kick-off voor een leuke samenwerking. Verder ben ik wel weer wat meer op kantoor gelukkig en lijkt het een vrij normale werkweek te worden.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close