Week van OMF #31-2018

Ik gaf het gisteren in mijn eetoverzicht al even aan maar op een of andere manier had ik mijn week niet zo afgelopen week. Ik kan er niet precies een vinger opleggen maar ik had bijzonder weinig motivatie om te werken en totaal geen inspiratie. Ik had gewoon even geen in om veel online te zijn dus ik maakte ook een stuk minder foto’s dan gebruikelijk. Sorry! Zulke weken zitten er ook wel eens tussen #reallife.

foto4

Maandag

Ik begon de week wel fijn, met een tripje naar de Turkse supermarkt. Daar sloeg ik mega veel lekker fruit in voor €12,-. Wat een koopje he.

foto2

Terwijl Vic overdag zijn slaapjes deed ging ik verder met het nakijken en corrigeren van de proefdruk van CHEESECAKE. Zo tof om het boek ‘af’ te zien. Ik kan niet wachten om hem echt in mijn handen te hebben.

foto6

De rest van de dag was ik lekker aan het spelen met Vic in de tuin. Die vond het vooral heerlijk om zand uit de zandbak over zichzelf heen te gooien, haha.

foto1

’s Avonds weer lekker trainen bij de Barbell Club. Tweede week op rij dat ik vier keer ben geweest, ik durf voorzichtig te zeggen dat ik weer in een lekkere flow zit.

foto7

Dinsdag

Dinsdag kondigde ik het nieuws aan over het Pop-up Cheesecakecafé en mijn inbox ontplófte echt – zoveel toffe reacties, bizar. Ik krijg er wel een beetje plankenkoorts van, haha.

foto3

Met mijn schoonzusje ging ik even naar Prénatal om wat (kraam)cadeautjes te halen. Voor Vic scoorde ik deze slippertjes.

In de middag ging ik naar mijn ouders, mijn lieve mama was namelijk jarig. We bleven er barbecuen en ik fietste met Vic zo rond 19.00u weer naar huis.

foto8

Woensdag

De hele week liep ik al vroeg met Senna buiten, zo fijn als het nog niet zo warm is!

foto9

Trainen, woohoo.

foto10

We (of Vic in dit geval) ontvingen foodpost van Ella’s Kitchen. De Maize puffs vallen enorm in de smaak.

foto12

Onze bakker gaat met vakantie dus ik bestelde even wat extra brood bij hem deze week. Kon mooi de vriezer in.

foto13

De rest van de dag was ik zo goed en zo kwaad als het ging aan het werk. Ik kreeg, als ik me er dan al toe kon zetten, zó weinig uit mijn handen – blegh.

foto11

Vic en ik keken een deel van de Crossfit Games! Deze vonden vanaf woensdag t/m gisteren plaats. Vind het heerlijk om te kijken altijd.

foto14

Tim wilde gehaktballen eten en dus stond ik in de middag gehaktballen te draaien en te braden.

foto15

Wooohooo!

foto18

Onder het genot van een schaaltje mango, jum.

foto16

Donderdag

Vic is enórm fan van Vaiana en wil iedere dag het liedje Ooit zal ik gaan horen. Meerdere keren, op repeat. En o wee als ik dan iets anders opzet!

foto5

We gingen in de ochtend op kraamvisite bij Marije om de mooie Noor even te bewonderen. Lekker roze plaatje zo he?

foto17

Vrijdag

Vrijdagochtend trainde ik en daarna ging ik naar de fysio om voor de laatste keer mijn knie los te maken. Het gaat weer goed gelukkig!

foto19

Foodpost van Becel met hun nieuwe plantaardige drinks en nog veel meer andere lekkere dingen. Ik ga er fijne ijskoffies mee maken; die komen binnenkort online.

foto20

Weekend

We begonnen het weekend met een training op zaterdagochtend. We nemen Vic dan mee en trainen om en om. Kan prima.

foto22

Mijn bestelling springvormen kwam binnen. Voor het cheesecakecafé moet ik behóórlijk wat bakken dus ik kan maar beter genoeg materiaal in huis hebben. Met 8 springvormen kan ik wel even vooruit.

foto21

Mooie lucht op zaterdagavond <3

Gisteren deden we niet zoveel. Huishouden, boodschappen en ik las mijn boek uit. Even relaxen op zondag.

Aankomende week wordt wederom rustig, al merk ik nu (zondagavond) dat ik wel wat meer inspiratie en motivatie heb dus hopelijk krijg ik veel gedaan. Volgens mij wordt het ook wat minder mooi weer vanaf donderdag hè? Nog maar even twee/drie dagen genieten dan…

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Marion says:

    Ik kan niet wachten tot eind september cheese cake op mijn deurmmat valt!

  2. Marion says:

    Ik kan niet wachten tot cheesecake eind september op mijn deurmat valt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close