Week van OMF #53-2020

Ik heb even getwijfeld of ik dit weekoverzicht wel online moest zetten vandaag want het was echt even zoeken naar leuke foto’s om met jullie te delen haha. Ik was niet zoveel bezig met mijn telefoon en onze vakantie was niet helemaal wat ‘ie normaal is. We krijgen privé nogal wat te verduren momenteel waar ik niet over kan uitweiden maar het zorgt ervoor dat onze dagen wat rommelig verlopen. Tel erbij op dat ik tijdens de vakantie vooral aan het hobby’en was én dat Vic sinds afgelopen vrijdag ineens onder de waterpokken zit (en daar echt heel veel last van heeft) en het recept voor weinig foto’s is compleet. Maar aangezien jullie dit artikel altijd missen als het er niet is, heb ik toch alles bij elkaar geraapt!

IMG 9200

Maandag

We begonnen de week met een hele relaxte dag. De kindjes waren bij vriendjes spelen en Tim en ik hadden een dagje vrij. Tim had een vriend over de vloer dus ik sloot me op de hobbykamer op met mijn diamond painting en een flinke mok warme chocolademelk met slagroom.

IMG 9206

Wel gezellig om deze twee zoveel thuis te hebben nu hoor. Ze kunnen zo goed spelen samen!

IMG 9207

H&M had zijn Harry Potter lijn uitgebreid en daar moesten we natuurlijk even gebruik van maken. Of althans, ik haha. Voor mezelf bestelde ik deze sweater.

D4B50B59 DE50 4642 AE6C E918A2632615

En voor Vic dit baseball jack. Kon het niet laten.

IMG 9216

Dinsdag

Mijn dinsdag zag er een beetje hetzelfde uit als maandag. Al begon ik met een nieuwe diamond painting – haha.

IMG 9233

Woensdag

Goedemorgen lachebekkie.

IMG 9238

Terwijl de jongens aan het spelen waren organiseerde ik deze bende in een nieuwe map.

IMG 9237

Little King <3

IMG 9243

Donderdag

Oudejaarsdag begon uiteraard met het maken van oliebollenbeslag. We maakten de oliebollen en appelflappen ook dit jaar weer lekker zelf.

IMG 9247

Een hele flinke berg; een deel daarvan ging naar mijn ouders.

IMG 9252

We borrelden de hele dag en ’s avonds bleef Vic extra lang op, die wilde met ons film kijken. Al vertrok hij niet heel veel later naar boven; hij vond de film toch een beetje eng.

IMG 9256

Ondanks het vuurwerkverbod was er toch nog wel wat (sier!)vuurwerk te zien en dus maakten we Vic wakker om twaalf uur want die vindt vuurwerk altijd erg tof. En ik stiekem ook dus heel stiekem genoot ik er toch van.

IMG 9257

Vrijdag

Nieuwjaarsdag begon met een oliebollenontbijt, uiteraaard!

IMG 9258

En daarna verder met de volgende traditie: Vegter’s rolletjes met slagroom.

IMG 9266

En toen begonnen ineens de waterpokken bij Vic. Ik had altijd het idee dat het een vrij onschuldig virus was maar Vic is er écht beroerd van geweest. Hij zat dan ook van top tot teen helemaal onder en had er met gemak honderden. We zijn hier het hele weekend druk mee geweest.

877A2D57 CD2E 4B7E AED7 0D3765CAFCDA

Weekend

Meerdere keren per dag insmeren, luchtige kleding, zetpillen, havermoutbadjes… Ik kan me niet herinneren dat ikzelf zoveel ellende heb gehad met de waterpokken. Kwestie van pech hebben bij Vic denk ik.

IMG 9286

Uiteindelijk sliep ik van zaterdag op zondagnacht bij Vic op zijn kamer zodat in ieder geval Tim nog normaal zou slapen. Tussen ons in leggen werkt gewoon niet, dan slapen we alle drie amper. En hé, het was best gezellig zo! Gisteren was dan wel echt een brakke dag.

En dat was ‘m: weinig spannends om te laten zien dus maar zoals ik al zei: het was een andere vakantie dan normaal en we konden simpelweg niet zoveel.

Vandaag ga ik weer aan het werk. Vanuit huis weliswaar want Cody moet vanochtend weer voor vaccinatie naar het consultatiebureau. Aankomende vrijdag staat een brainstorm voor de jaarplanning van Ohmyfoodness op de agenda. Eens kijken wat we allemaal gaan doen dit jaar!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close