Viv’s Eetoverzicht #38-2022

Ja goedemiddag. We zijn er weer, met een compleet nieuw eetoverzicht. Ik had uiteraard weer een aardige planning op orde dus we hebben alles gemaakt wat ik had bedacht. Deze keer best wel wat gerechten die even nodig hadden op het vuur en ik dénk dat dat met het weer te maken heeft gehad want ik zit al he-le-maal in de herfst-stemming. Kom maar door met die stevige(re) gerechten. Verder kookte ik weer een keertje voor twee dagen omdat dat wel goed uitkwam en gisteren kookte ik helemaal niet maar stond ik in een avondzonnetje op een gezellige barbecue. Ik denk dat het de laatste van het jaar was…

IMG 7894 scaled

Zondag

Ik had al bedacht dat we dit zondag zouden eten en het was een hele lekkere zondagavond hap kan ik je vertellen. Ik had er niet veel werk aan want deze pulled pork maakte ik gewoon door de kip te koken en daarna uit elkaar te trekken. Er ging een lekkere marinade overheen, ik bakte het nog even op en serveerde de hele bende op een volkoren wrap. Pittig en fris, lekker!

 

Eetoverzicht Vivian week38 1

Maandag & Woensdag

Ons avondeten van zondag was het enige lichte gerecht wat op de planning stond want vanaf maandag werden er andere dingen gekookt. Zo maakte ik maandag deze curry van Shane Kluivert en die is echt súper lekker. Er zit zoete aardappel in, wortel en spinazie. Maandag at ik het met een naanbrood, woensdag zonder en ook dat is helemaal prima door de zoete aardappel die erin zit. Rijst erbij is bijna niet nodig.

 

Eetoverzicht Vivian week38 2

Dinsdag

Ik vond het wel weer eens tijd voor roti. Ik heb hier een potje roti kruiden staan van Jonnie Boer en daar maak ik het meestal mee, en met nog wat extra kerriekruiden. Overigens geen roti met kip hier, maar een vegetarische variant waarbij ik kikkererwten gebruikte. Gewoon om eens uit te proberen, en het beviel goed.

Eetoverzicht Vivian week38 3

Donderdag

Pasta Bolognese maak ik steeds vaker en dan stop ik van alles in de saus. Lekker laten pruttelen op zacht vuur en ondertussen de pasta koken. Hier ging nog een berg kaas overheen maar uiteraard weer ná de foto, want anders zien jullie niet wat er op mijn bordje ligt ;-)

Eetoverzicht Vivian week38 4

Vrijdag

Ik maak graag risotto en maakte vrijdag een variant met tomaat. Toen de risotto bijna klaar was stopte ik nog wat tomaatjes in de oven om te roosteren. De helft ervan ging nog door de risotto, de rest bovenop onze bordjes. Erg lekker met geitenkaas dit, aanrader!

Eetoverzicht Vivian week38 5

Zaterdag

Ik had gisteren een barbecue en het was eigenlijk een soort lopend buffet. Er was al veel voorbereid dus toen de eerste burgers klaar waren vulden we allemaal onze borden met (gegrilde) groenten, sausjes en fruit. Zoals je ziet een lekker zonnetje en dat was perfect!

Voor vanavond ga ik nu maar eens bedenken wat het gaat worden en ook voor de rest van de week moet ik nog even aan de slag. De boodschappendienst a.k.a. Tobias en Louie regelen morgen weer dat alles in huis is, dus daar hoef ik in ieder geval niet meer mee aan de slag :-)

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

 1. Selma says:

  Lekkere eetweek heb je achter de rug.
  Sabine heb ik al tijdje geen eet- en weekoverzichten van gezien. Gaat alles goed?

  1. Maaike says:

   Sabine was ruim een week naar San Francisco geloof ik!

  2. Sabine says:

   Ja hoor, alles is goed! Ik ben een week in San Francisco geweest waardoor twee weekenden worden gemist en het weekend daarna was ik op perstrip. In het buitenland is het niet te doen om eet- en weekoverzichten bij te houden. Aankomende week zijn ze er weer!

   1. Selma says:

    Gezellig weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close