“Komt er nog een broertje of zusje voor Vic?” (video Q&A)

Een hele goedemorgen! Hopelijk hebben jullie fijne paasdagen gehad? Ik weet niet hoe jullie Pasen altijd vieren maar bij ons staan deze dagen eigenlijk altijd in het teken van brunchen. Uitgebreid wel te verstaan. Wij hebben ons de afgelopen twee dagen dan ook volgepropt met paaseitjes en heerlijke ontbijt-/brunchgerechtjes en met het avondeten niet te moeilijk gedaan. Na zulke feestdagen ben ik altijd een beetje klaar met eten. Ik heb vaak geen zin om wéér de keuken in te duiken en wil gewoon even een pauze van eten en koken, kun je het je voorstellen? Zelfs mij overkomt dat dus. Omdat ik me voor kan stellen dat ik vast niet de enige ben met dit ‘probleem’ heb ik vandaag een lekker luchtige video voor jullie klaarstaan. Via YouTube kreeg ik een paar keer de vraag of ik weer eens een Q&A op wilde nemen en dus riep ik jullie even geleden via de community tab op tot het insturen van vragen. Ik ben er even goed voor gaan zitten en in de onderstaande video geef ik antwoord op vragen als “komt er nog een broertje of zusje voor Vic?” en “zijn er nog dingen die jullie willen veranderen aan jullie nieuwe huis?”. Veel plezier met kijken (en uitbuiken van alle paaseitjes)!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Maudy says:

    Wat een leuke video en wat heb je een leuke, positieve uitstraling! Heel leuk :)

  2. Nicole says:

    Om te voorkomen dat je snijplank verschuift kun je ook een nat vaatdoekje onder de snijplank leggen, verschuift die ook niet ;)
    En Pinch of Yum vind ik ook echt een super buitenlandse foodblog :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close