Week van OMF #26-2023

Het was een gekke week met een bruiloft in het midden en daaromheen een mamadag en werkdagen. Alles was dus enigszins versnipperd maar dat geeft niet. Het was een ontzettend gezellige week en alsnog zijn er bergen werk verzet.

Maandag

Na een vol weekend dook ik op maandag de keuken weer in voor een kookdag. Er stonden vier gerechten op de planning om te maken en deze keer lukten ze, in tegenstelling tot vorige week donderdag, wél.

De rest van de dag zat ik achter de laptop, ik had namelijk aardig wat deadlines staan en achter de schermen zijn we heel veel aan het optimaliseren met OMF.

Deze TE GEKKE broek van Bonprix kwam binnen. Ik vind ‘m zó leuk. Ga ik in de herfst veel in lopen gok ik.

Dinsdag

Na het wegbrengen van de kinderen fietste ik door naar kantoor waar ik een paar uur weg tikte.

Ik had Retinol op mijn huid gesmeerd omdat ik wat puistjes had, maar dat was geen goed idee. Ik heb de héle week last gehad van droge huid inclusief schilfertjes. OEPS.

Woensdag

Ik was woensdag met name bezig met de voorbereidingen van de bruiloft van donderdag. Ik deed mijn eigen nagels, die er heel leuk uitzien maar totaal niet lekker op de foto te zetten zijn.

Bij Kruidvat scoorde ik heel last minute nog leuke oorbellen die perféct bij mijn jumpsuit paste.

En YESSSSS, mijn Ninja Creami ijsmachine kwam binnen. Zoooooo leuk.

Ik kon het niet laten en zette direct drie pints met mixjes in de vriezer.

Donderdag

Ik was donderdag al redelijk vroeg op. Ik bracht Cass weg en reed daarna door naar Arnhem. Ik had namelijk een lens gehuurd voor de bruiloft en die moest ik daar ophalen.

Ik had nog iets tijd over en besloot direct de drie ijssmaken te testen in de Ninja Creami. Wauuuuw, geniaal. De resultaten zet ik op Instagram!

Outfit of the day voor de bruiloft.

Ik maakte foto’s van het bruidspaar en gezelschap en werd zelf nog even op de foto gezet door een van de gasten – haha. Het was een geweldige dag.

Vrijdag

Ondanks de lange dag donderdag was ik de dag erna weer vroeg uit de veren. Ik bracht de gehuurde lens terug naar Arnhem en ging daarna aan de slag met het bewerken van de bruiloft foto’s. Daar was ik een paar uur mee bezig.

Ik zat de hele dag op kantoor, zo fijn, en had lekkere lunch meegenomen voor mezelf.

’s Avonds deed ik lekker rustig aan, het ware volle dagen zo.

Weekend

Ook het weekend was vrij rustig. Ik ging zaterdag naar de markt poetste het hele huis en las mijn boek op de bank.

Tussendoor maakte ik een nieuwe batch granola.

En daarna stapte ik in de auto richting Amsterdam. Daar deed ik gewoon TWEE UUR over. Wat een drukte op de weg, man man.

Samen met vriendin Nanda ging ik eten bij Wowcrab. Zoals je gisteren in het eetoverzicht hebt kunnen zien, was dat een groot succes.

Voor koffie en een toetje besloten we ergens anders heen te gaan. We deelden deze Katmer (een soort krokant/zacht en warm flensje met ijs en pistache) bij SNOB. Ook bijzonder lekker.

En gisteren deed ik vrij weinig. Ik ging wandelen met mijn moeder, keek de F1 race en las mijn boek uit. Een heel fijn relaxt weekend.

Aankomende week is zowaar een keertje normaal. Er staan geen bijzondere afspraken of happenings in de agenda. Het is weliswaar Vics laatste schoolweek, maar buiten dat ben ik gewoon lekker aan het werk. Het duurt nog even voordat ik zelf ook vakantie heb namelijk.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close