Week van OMF #26-2023

Het was een gekke week met een bruiloft in het midden en daaromheen een mamadag en werkdagen. Alles was dus enigszins versnipperd maar dat geeft niet. Het was een ontzettend gezellige week en alsnog zijn er bergen werk verzet.

IMG 8114

Maandag

Na een vol weekend dook ik op maandag de keuken weer in voor een kookdag. Er stonden vier gerechten op de planning om te maken en deze keer lukten ze, in tegenstelling tot vorige week donderdag, wél.

IMG 8126

De rest van de dag zat ik achter de laptop, ik had namelijk aardig wat deadlines staan en achter de schermen zijn we heel veel aan het optimaliseren met OMF.

IMG 8129

Deze TE GEKKE broek van Bonprix kwam binnen. Ik vind ‘m zó leuk. Ga ik in de herfst veel in lopen gok ik.

IMG 8148

Dinsdag

Na het wegbrengen van de kinderen fietste ik door naar kantoor waar ik een paar uur weg tikte.

IMG 8156

Ik had Retinol op mijn huid gesmeerd omdat ik wat puistjes had, maar dat was geen goed idee. Ik heb de héle week last gehad van droge huid inclusief schilfertjes. OEPS.

IMG 8157

Woensdag

Ik was woensdag met name bezig met de voorbereidingen van de bruiloft van donderdag. Ik deed mijn eigen nagels, die er heel leuk uitzien maar totaal niet lekker op de foto te zetten zijn.

IMG 8160

Bij Kruidvat scoorde ik heel last minute nog leuke oorbellen die perféct bij mijn jumpsuit paste.

IMG 8163

En YESSSSS, mijn Ninja Creami ijsmachine kwam binnen. Zoooooo leuk.

IMG 8169

Ik kon het niet laten en zette direct drie pints met mixjes in de vriezer.

IMG 8194

Donderdag

Ik was donderdag al redelijk vroeg op. Ik bracht Cass weg en reed daarna door naar Arnhem. Ik had namelijk een lens gehuurd voor de bruiloft en die moest ik daar ophalen.

Ik had nog iets tijd over en besloot direct de drie ijssmaken te testen in de Ninja Creami. Wauuuuw, geniaal. De resultaten zet ik op Instagram!

IMG 8196

Outfit of the day voor de bruiloft.

4cc9d778 3940 4d50 a520 f1f5a1dc6518

Ik maakte foto’s van het bruidspaar en gezelschap en werd zelf nog even op de foto gezet door een van de gasten – haha. Het was een geweldige dag.

IMG 8208

Vrijdag

Ondanks de lange dag donderdag was ik de dag erna weer vroeg uit de veren. Ik bracht de gehuurde lens terug naar Arnhem en ging daarna aan de slag met het bewerken van de bruiloft foto’s. Daar was ik een paar uur mee bezig.

IMG 8209

Ik zat de hele dag op kantoor, zo fijn, en had lekkere lunch meegenomen voor mezelf.

’s Avonds deed ik lekker rustig aan, het ware volle dagen zo.

IMG 8223

Weekend

Ook het weekend was vrij rustig. Ik ging zaterdag naar de markt poetste het hele huis en las mijn boek op de bank.

IMG 8224

Tussendoor maakte ik een nieuwe batch granola.

IMG 8226

En daarna stapte ik in de auto richting Amsterdam. Daar deed ik gewoon TWEE UUR over. Wat een drukte op de weg, man man.

IMG 8227

Samen met vriendin Nanda ging ik eten bij Wowcrab. Zoals je gisteren in het eetoverzicht hebt kunnen zien, was dat een groot succes.

IMG 8235

Voor koffie en een toetje besloten we ergens anders heen te gaan. We deelden deze Katmer (een soort krokant/zacht en warm flensje met ijs en pistache) bij SNOB. Ook bijzonder lekker.

En gisteren deed ik vrij weinig. Ik ging wandelen met mijn moeder, keek de F1 race en las mijn boek uit. Een heel fijn relaxt weekend.

Aankomende week is zowaar een keertje normaal. Er staan geen bijzondere afspraken of happenings in de agenda. Het is weliswaar Vics laatste schoolweek, maar buiten dat ben ik gewoon lekker aan het werk. Het duurt nog even voordat ik zelf ook vakantie heb namelijk.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close