Week van OMF #8-2019 | Tech-praat en tv-opnames

Wat is het toch heerlijk om na een paar dagen ziek te zijn geweest, weer een normale week te hebben. Afgelopen week was namelijk echt fijn! Ik had mijn drie ‘normale’ werkdagen al werd een daarvan gedomineerd door opnames voor televisie. Ik had datenight met Tim, datenight met vriendinnetje Kevser en meer dan genoeg quality time met mijn kleine man. En wat was het heerlijk dat het zonnetje af en toe scheen hè? Je staat direct heel anders naast je bed op zo’n zonnige dag. Ik dan in ieder geval.

foto6 3

Maandag

Ik was maandag een dagje op kantoor en spendeerde mijn tijd vooral achter de computer. Wel ging ik in de middag lekker met Senna lopen in het Oranjepark waar het al echt lente leek te worden. Zoveel bloemetjes, heerlijk.

foto5 3

Thuis lag er foodpost voor me op de mat, het Tasty Kookboek! Aankomende donderdag ga ik met een recept aan de slag, de review volgt dus.

foto4 3

Dinsdag

Onze dreumes was in een vreselijke terrorbui dinsdagochtend en dus heb ik niet zoveel foto’s gemaakt. Wel geinig vond ik dit plaatje op onze eettafel: een pot Merci en een fruitschaal vol fruit, haha. Iets met balans.

foto3 3

Ik besloot zowel Senna als Vic maar even uit te laten en dat was een succes. Meneertje werd direct een stuk vrolijker en was super trots dat hij even met Senna mocht lopen. No worries, het was echt nog geen 5 meter – ik let er wel op dat ze hem niet omver kan trekken.

foto2 3

Hoi stoertje. Vorig jaar had Vic nog een hekel aan zonnebrillen, nu wil hij steeds die van ons op.

foto12 3

Woensdag

Jaaa, mamadag! Ik zette Vic in de auto en samen reden we naar de kinderboerderij waar we 2 uur non stop hebben gespeeld. Hij was vooral ook druk met bouwen.

foto1 3

En er was een alpaca geboren!

foto11 3

Thuis mikte ik gauw een cheesecake in de oven voor de tv-opnames van donderdag. Na zoveel cheesecakes te hebben gebakken heb ik zo’n vanillecheesecake in 10 minuten in de oven staan – ideaal.

foto10 3

En er kwam heerlijke foodpost binnen van Becel! Becel lanceerde afgelopen week Becel Pure: margarine zónder palmolie. Super goed nieuws. In het pakket zaten heerlijke gezonde ingrediënten, wat een verwennerij.

foto9 3

Zodra Tim thuis kwam uit zijn werk reed ik naar Arnhem waar ik afgesproken had met vriendinnetje Kevser. We gingen een hapje eten en daarna naar een lezing van Alexander Klöpping in het Musis Theater. Hij vertelde onder andere over de grootste 5 tech-bedrijven ter wereld (Apple, Facebook, Amazon, Google en Microsoft) en de manier waarop zij date van jou verzamelen en wat ze hier vervolgens mee doen. Mega interessant.

foto8 3

Donderdag

Donderdag had ik om 09.00u al afgesproken bij Central Park in Apeldoorn, RTL 5 uur Live kwam namelijk items draaien voor het programma. We startten de dag bij Central Park omdat ik vind dat je daar hele lekkere cheesecake kunt eten.

foto7 3

En nog meer lekkere taarten trouwens. Ik bedoel, KIJK!

foto18 3

Na het item bij Central Park reden we naar mijn huis waar we de keuken in doken om zelf cheesecake te bakken. En die was goed gelukt, jum!

foto17 3

We waren al bijtijds klaar en daarom besloot ik ’s middags nog naar kantoor te rijden. Mijn bestelling van Wehkamp was binnengekomen. Ik heb nog zoveel ruimte over in mijn props kasten dat ik in de sale wat toffe items scoorde. De merken die je hier op de foto ziet zijn House Doctor, HK Living, Bloomingville en Serax.

foto16 3

Geweldig niet? Mijn werk is altijd zo’n goed excuus, heerlijk.

foto15 3

Van mijn kantoorburen (lees: de collega’s van Tim) kreeg ik een welkomstcadeautje, zo lief!

foto14 3

Donderdagavond bereidde ik vast het een en ander voor voor vrijdag. Ik pakte mijn spullen die mee moesten naar kantoor en deed vast een groot deel van het eten in de slowcooker zodat ik die vrijdagochtend alleen maar aan hoefde te zetten. Een goede voorbereiding is het halve werk!

foto13 3

Vrijdag

Ik sloot de week af met een kantoordagje, heerlijk vind ik dat. Ik had een fikse to-do lijst vrijdag en zette onder andere deze lekkernijen op de foto. Wat een crime als je tegelijkertijd op je eten wilt letten, haha. Ik heb na de shoot gauw alles opgeruimd en in potten gestopt en van de aardbeien gesnoept. *schouderklopt*.

foto26 1

Wehkamp kwam de stoel die ik had besteld brengen. Nu is het kantoor écht bijna compleet. Alleen de keuken nog aankomende week en dan is het af.

foto19 3

Vic zijn allerbeste vriendinnetje kwam met deze shirts aan zetten, hahahaha. Fantastisch toch?

foto20 2

Weekend

We hebben een heerlijk weekend achter de rug. We startten de zaterdag met een hele ochtend zwemmen.

foto25 1

’s Avonds hadden Tim en ik datenight. Vic ging uit logeren en wij doken het terras op met een biertje…

foto24 1

Gingen vervolgens heerlijk uit eten…

foto23 1

Even poolen…

foto22 1

En daarna nog naar de bios! Het was een heerlijke avond.

foto21 2

Gisteren was een typische zondag: huishouden en genieten van het mooie weer. Tim en ik namen ook weer een proefvideo op, deze komt binnenkort online.

Aankomende week wordt super spannend, vandaag wordt namelijk de keuken geleverd op kantoor! Morgen gaan ze direct beginnen met de installatie hiervan en dan is het kantoor eindelijk af en kan ik de definitieve kantoortour gaan filmen. Ik zal jullie tijdens het plaatsen van de keuken dinsdag op Instagram Stories meenemen. Verder moet ik deze week donderdag even langs de tandarts voor controle en heb ik een videodag gepland staan. Vrijdag heb ik een afspraak in Zwolle en verder gebeurt er vrij weinig deze week. Ik geniet nog even een heel klein beetje van de rust voordat deze over een paar weken weer ver te zoeken is.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Joyce - SomedayTodayNL says:

  Ziet eruit als een geslaagde week! Heerlijk weer was het he

 2. Cathy says:

  Ik heb die fauteuil ook…! In een super toffe donkergroene kleur hij staat ook heel mooi in jouw hoekje

  1. Sabine Author says:

   Deze is ook donkergroen! Zo mooi he <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close