Week van OMF #10-2019 | Opgebroken werkdagen

Zo jongens, er is alweer een week voorbij. Week 10! Zo af en toe heb ik nog het idee dat het jaar net is begonnen, maar niets is minder waar. Ik had een gekke week, mijn drie werkdagen waren namelijk allemaal een stukje opgebroken. Zo zat ik op maandagochtend eerst met Vic bij de huisarts voordat ik naar kantoor ging, was ik donderdag eerst voor een lancering in Utrecht en trainde ik vrijdagochtend bij de Barbell Club voordat ik naar kantoor ging. In zulke weken ben ik extra dankbaar voor mijn heerlijk baan waarin ik mijn werktijden flexibel kan indelen. Wat ook fijn is, is dat we dit weekend lekker in CenterParcs zitten met het gezinnetje. Heerlijk dagenlang spelen, zwemmen en lekker eten. Zulke vakantieparken krijgen toch wel een extra leuke factor zodra er een kindje mee is hoor. Zalig.

Maandag

Zoals gezegd zat ik maandag eerst met Vic bij de huisarts, we wilden hem toch even laten nakijken na al zolang kwakkelen. Ook had hij vorige week zo vaak hoge koorts en geen eetlust dat we ons een beetje zorgen maakten. Gelukkig bleek er weinig aan de hand, Vic had een virale infectie die vanzelf over moest gaan. Inmiddels gaat het al een stuk beter!

foto5 1

Nadat ik Vic had afgezet bij de gastouder reed ik door naar kantoor waar deze gigántische dozen werden bezorgd. De studioverlichting voor op kantoor.

foto4 1

Dinsdag

Dinsdag werkte ik thuis maar Vic was natuurlijk ook gezellig thuis. Het is op zo’n dag altijd een beetje aanmodderen. Ik dook eerst de keuken in om een WW-proof recept te maken. En die lukte super goed dus binnenkort kunnen jullie iets lekkers verwachten op OMF.

foto6 1

Ik moest iets opzoeken op de blog en kwam deze screenshot tegen van begin januari. Inmiddels is er ruim 10 kg minder van mij dankzij WW en kijk wat een verschil dat maakt, bizar he.

foto3 1

Mango is één van mijn favoriete fruitsoorten en ook die van Vic, dus samen aten we dit schaaltje leeg.

foto2 1

Daarna was hij zo lief om me even te helpen met de foodstyling voor de WW-proof brownies. Hij zette al die muffinvormpjes dus neer zónder de brownies aan te raken. Knap toch? De chocolate chips die ik over de brownies heen strooide at hij later wel allemaal op trouwens.

foto1 1

Toen ’s middags het zonnetje scheen gingen we even lekker naar buiten. Vic wordt nu zo groot. Waar hij eerst nog vooral bezig was met goed lopen en ons volgen, gaat hij nu steeds vaker ‘op pad’ om dingen te ontdekken. Deze keer zeulde hij de hele weg twee takken mee.

foto12 1

Eenmaal thuis de keuken in voor het avondeten. Bergje groenten in de pan.

foto11 1

Woensdag

Woensdag kwam Mora langs met een pakket waar méga enthousiast op werd gereageerd via Instagram. Nieuw in het assortiment zijn deze vegetarische snacks en als ik jullie moet geloven zijn ze super lekker. Tim en ik gaan binnenkort een proefvideo opnemen met o.a. deze vega snacks.

foto10 1

Niet veel later kwam Magnum langs. Hoe mooi is dit gepersonaliseerde doosje? Mijn initialen stonden op de zijkant!

foto9 1

In het doosje zat de nieuwe Vegan Magnum. Best benieuwd naar! In tegenstelling tot veel ander vegan-ijs is dit niet met amandelmelk gemaakt. Heb hem nog niet geproefd trouwens, zelfbeheersing.

foto8 1

Vic en ik zaten woensdagmiddag gezellig samen op de bank. Hij met een bakje chipjes (van WW, haha), ik met een kop koffie. En die moest hij naderhand natuurlijk wel even leeg lepelen want stel je voor dat er opgeschuimde melk achterblijft.

foto7 1

’s Avonds lekker trainen bij de Barbell Club! Ik ben drie keer geweest afgelopen week, was zo fijn.

foto13 1

Donderdag

Ik mocht al vroeg op pad donderdag, om 09.30u moest ik bij de Bijenkorf in Utrecht zijn waar Miljuschka haar servies lanceerde onder het genot van een lekker ontbijtje.

foto16 1

Kijk hoe mooi het is geworden! Vanaf nu te koop bij Bijenkorf.

foto15 1

Daarna door naar kantoor waar ik de studioverlichting testte voor de keuken en de rest van de middag aan het werk was.

foto20 1

Vrijdag

Na eerst te hebben getraind was ik vrijdag precies op tijd op kantoor om een pakketje van Ben & Jerry’s in ontvangst te nemen. Nieuw in hun assortiment zijn  On the Dough slices. In feite zijn het plakken ijs die uit het midden van een pint zijn gesneden en omhuld zijn met chocolade. Ideaal als je zo’n hele pot teveel voor je is of niet zoveel ruimte hebt in de vriezer. De collega’s van Tim waren weer blij, haha. En ik zelf trouwens ook.

foto19 1

Bij Central Park besprak ik de catering voor de eerste Ohmyfoodness VRIJMIBO en ik kon het niet laten een lekkere lunch mee te nemen. Ik ging voor de salade met warme kip.

foto18 1

Na het werk pikten we Vic op, laadden we de auto in en gingen we op naar CenterParcs! De afgelopen dagen verbleven we op park de Eemhof. We haalden bij aankomst friet en Vic ging een stuk later naar bed dan normaal maar het ging prima zoals je ziet.

foto17 1

Weekend

Ons weekend bestond uit zwemmen, dansen bij de kinderdisco, al stond Vic voornamelijk stil op het podium of rende hij rondjes door de zaal – lol.

foto21 1

Ezels en geitjes aaien in de kinderboerderij. En verder vooral heel veel relaxen en leuke dingen doen. Top weekend.

Vandaag zijn zowel Tim als ik nog een dag vrij. Vanochtend zijn we weer naar huis gereden en vanmiddag gaan we langs de opa en oma’s. De rest van de week staan er behoorlijk wat afspraken op de planning. High Tea bij het Waldorf Astoria, donderdag een afspraak op kantoor, vrijdag een in Utrecht en twee op kantoor… Genoeg te doen!

Fijne week! x

 

Join the Conversation

  1. Nathalie says:

    Vind het echt heel knap van je dat je al zoveel kg’s kwijt bent! Werkt voor mij ook motiverend :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close