Week van OMF #36

Zo, na drie weken nauwelijks foto’s te hoeven maken moest ik er wel weer inkomen afgelopen week. Met deze Week van OMF is er officieel een einde gekomen aan de vakantieperiode, er moet weer gewerkt worden! Afgelopen week was voor ons een waanzinnig leuke week. Tim en ik maakten officieel onze zwangerschap bekend en Vivian en ik vlogen op donderdag naar Barcelona voor de covershoot van Reishonger. Feitelijk betekende dit dat ik maar 2,5 dag had om te werken en dat was even flink aanpoten. September is sowieso een hectische maand. Van de 22 echte werkdagen die de maand telt, heb ik er feitelijk maar een stuk of 10 om echt te werken (lees: aan de blog te werken). Op de andere dagen zit ik of in het buitenland of heb ik afspraken. Dat vraagt om een goede, strakke planning waar niet echt van afgeweken kan worden. Gelukkig gaat dat tot nu toe erg goed! Kijk je eerst nog even mee naar afgelopen week?

foto1

Na de vakantie trekken we de broekriem weer wat strakker aan. En dan begin je natuurlijk met een goed ontbijt. BioGarde yoghurt met homemade granola en blauwe bessen, met daarbij citroen-muntwater.

foto2

Daarna gauw aan de slag! Er moesten veel mails weggewerkt worden en uiteraard stonden er ook weer wat artikelen te maken.

foto3

Ukkie groeit ondertussen goed daarbinnen zo te zien.

foto10

Dinsdag was de dag van onze termijnecho. Wel spannend hoor, je bent na zo’n echo toch officieel uit de ‘gevarenzone’. Gelukkig was alles goed en was onze kleine druk bezig daar binnen. En kijk hoe leuk deze screenshot is van de echo. Baby in vol ornaat met alles erop en eraan. En dat terwijl het pas 5 centimeter groot is. Bizar toch!

foto7

Lidl bracht me een toepasselijk perspakket later die dag #not, haha!

foto8

Nadat Tim en ik onze zwangerschap via Facebook en Instagram bekend hadden gemaakt wilde ik eigenlijk alleen maar felicitaties incasseren. Het is zo leuk en bijzonder! Maar ik moest toch echt aan het werk van mezelf, wilde ik alles afkrijgen voor de trip naar Barcelona. Video’s op nemen dus, hup hup.

foto9

En deze ook maar direct editen, dan is dat maar vast gedaan.

foto11

Na de vakantie was het ook weer tijd om te trainen, dus dat heb ik braaf gedaan afgelopen week.

foto12

Al nam ik daarna wel een stuk cheesecake om het goede babynieuws te vieren. Het waren maar kleine puntjes, vandaar dat ik twee stukjes op mijn bordje had gelegd, maar na één punt zat ik propvol. Die ander ging dus weer terug de koelkast in.

foto13

Na de site helemaal klaar te hebben gezet voor de komende week, dook ik even de stad in. Ik wilde namelijk nog een leuk jurkje scoren voor de covershoot. En die vond ik bij H&M. Wat een perfecte kleur.

foto14

Eenmaal thuis lag er een cadeautje op mij te wachten.

foto15

En kijk nou hoe lief!! Dit soort pakketjes zijn nóg leuker dan alle foodpakketten <3

foto16

Sinds ik zwanger ben, ben ik wat meer van de makkelijke lunches en heb ik vaak zin in brood. Zoals nu met kaas en tomaat, jummm.

foto17

Tijd om de trolley in te pakken voor drie dagen Barcelona!

foto18

En daarna nog even trainen.

foto19

Donderdag vlogen Vivian en ik naar Barcelona. Ik vertel nog veel meer over deze trip in een apart artikel. Maar ik kan alvast verklappen dat we, naast dat we prachtige foto’s hebben gemaakt, ook hebben genoten van het heerlijke Spaanse eten.

foto4

Nadat ik Vivian zaterdag weer thuis afzette, lunchten we met z’n vieren (Tobias, Viv, Tim en ik) nog even in het zonnetje op het terras. Wat een heerlijk weer in Nederland en wat een heerlijke kroketten ;)

foto6

Charlie vond het ook wel leuk dat ik weer thuis was.

foto5

Gisteren was een lekkere relaxte dag. Dat mag ook als je weekend maar één dag duurt. Voor het eerst sinds wéken (serieus, het lukte ons zelfs in de vakantie niet) sliepen we uit tot half 10. We deden het huishouden, keken een film en ik dook ’s middags op de bank om te gamen. Ik game letterlijk nóóit op de PlayStation (überhaupt game ik tegenwoordig nooit meer), maar nu had ik er ineens zin in. Lang leven Tim en zijn consoles, haha.

Deze week is de enige week deze maand die ik in z’n geheel in Nederland doorbreng. Er moet dus veel gedaan worden en er staan veel dingen op de planning. Morgen is een spannende dag, dan heb ik weer een echo in het ziekenhuis waarbij de nekplooi van onze baby wordt gemeten. Dit om te kijken of er een vergrote kans is op het Syndroom van Down. Uiteraard lezen jullie daar aanstaande zaterdag in de nieuwe zwangerschapsupdate meer over. Donderdag is een boekdag en heb ik de boeklancering van Laura, vrijdag eet ik bij Nanda. Deze date moesten we 10 jaar geleden al plannen. Daarnaast zijn we voor OMF begonnen met de planning voor Kerst – we hebben daar héle leuke ideeën voor namelijk – en zit mijn hoofd al in de najaarsrecepten terwijl het buiten nog bloedje heet is. Een gekke, drukke maar superleuke maand dus.

Tot volgende week! x

Join the Conversation

 1. johannaowlette says:

  Proficiat met je zwangerschap! Over een jaartje kan je baby- en peuter-proof receptjes beginnen posten :)

 2. Daniëlle says:

  Wat een leuke week en ook hier nogmaals gefeliciteerd met de zwangerschap! Zo leuk!

 3. Brenda says:

  Van harte met de zwangerschap! Spannend! En leuk!

  1. Sabine Author says:

   Je reageert op een artikel van 2016 hè? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close