Week van OMF #46-2021

Zo, wat een week! Of wat een weekend vooral, die vlóóg echt voorbij. En nu is het zondagavond en ben ik eigenlijk nog aan het werk. Dat zijn een beetje de ‘nadelen’ van perstripjes zoals afgelopen week. Méga leuk, onwijs gezellig en ultieme verwennerij, maar het zorgt altijd voor een hopeloze achterstand in het normale werk. Maar goed, we klagen niet! Want hoe fijn is het dat we ondanks deze rotsituatie nog zulke leuke dingen kunnen en mogen doen!

Maandag

De week begon op kantoor met de nodige foodpost. Van Humble & Crumble Cookies kreeg ik hun 4-pack Fantastic Beasts, weer van die lekkere grote koeken.

En Villa Massa stond op de stoep met dit mooie pakket voor de feestdagen.

Daarna dook ik de keuken in voor een samenwerking. Dit heerlijke recept komt vrijdag op mijn Instagrampagina.

Dinsdag

Ik had er eigenlijk niet zoveel tijd voor dinsdagochtend omdat ik op tijd in Utrecht moest zijn, maar ik dacht: een beetje sporten is beter dan helemaal niet, dus ik dook nog even de sportschool in nadat ik Vic had weggebracht naar school.

En daarna op naar Utrecht voor een kerst-kookworkshop met WMF! Daar stonden deze heerlijke monchou cupcakes van Try my pie op ons te wachten. Zó lekker.

En daarna mochten we zelf de keuken in. We kookten een drie-gangen lunch en die was zó lekker.

Confijte pompoen met gefrituurde basilicum en burrata en zalm op brioche met zeekraal en dragonhollandaise. Naar recepten van Janneke Philippi. Heel lekker allemaal.

En het toetje was ook top! Stoofpeertjes gestoofd in IPA met yoghurtmascarpone en hazelnootkruim.

Er waren cupcakes over dus die mocht ik mee naar huis nemen voor de jongens. Zo lief.

Ik kreeg deze mooie producten van WMF mee naar huis. Heel benieuwd naar de pan!

‘s Avonds om 20.00u kroop ik weer achter de laptop voor een interview voor mijn studie. Het interview duurde uiteindelijk anderhalf uur – pfoei. Maar súper nuttig en bruikbaar, echt mega fijn.

Woensdag

Ik moest woensdagochtend nog even langs kantoor om spullen weg te brengen en bestellingen op de bus te doen, dus de kleine directeur nam weer even plaats op de stoel.

Uit school kwam er spontaan een vriendje mee naar huis om te spelen. Gezellig!

‘s Middags werd het eerste boek voor mijn universitaire opleiding Psychologie geleverd. Pfoeeei, da’s wel even andere koek.

Maar ZO interessant allemaal! Echt heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan binnenkort.

Om 18.00u liet ik Senna uit en zag ik gewoon al een vallende ster. Zo tof.

‘s Avonds weer aan de studie! Ik wil heel graag de laatste twee papers voor mijn propedeuse voor de Kerst afhebben en het ziet ernaar uit dat dat wel gaat lukken.

Donderdag

Donderdag en vrijdag waren Tim en ik op pad voor Visit Veluwe! via Instagram heb ik jullie meegenomen en er komt nog een uitgebreid artikel aan, dus ik deel nu niet al teveel. We startten in ieder geval de dag bij Hotel Monopole met een flink stuk appeltaart.

Er werd vooral veel gegeten deze dag.

We verbleven in Europarcs de Zanding in een Tiny House. Helemaal niet zo tiny want we kregen een huisje voor 4 personen, maar het was ZO gezellig. Lekkere bank, palletkachel, kaarsjes aan – top.

Vrijdag

De volgende dag begon bij het Aardhuis in Apeldoorn waar we ook lekker mochten lunchen.

De middag hadden we vrij en doken we even Arnhem in voor de eerste kerstcadeaus. Daar vonden we ook deze briljante méga chocoladekruidnoten. Heel lekker.

De dag sloten we af bij ons favoriete restaurant Huisje James. Geniéten was het, echt heerlijk.

Weekend

Mijn schoonzusje paste op de kindjes deze dagen dus we namen het er nog even van zaterdag. We doken bij ons in Apeldoorn de stad in en aten bij Anne & Max onze ‘lunch’: koffie en taartjes haha.

Daarna naar de bioscoop! Het werd Eternals, de nieuwste Marvel film. Heel vermakelijk.

En mijn nieuwe pan van Le Creuset werd geleverd terwijl we op pad waren, waaaaahhhhh.

Is ‘ie niet GEWELDIG? Je moet HP-fan zijn om dit leuk te vinden denk ik, maar ik vind het echt de allertofste pan ooit.

Het lekkerste na een paar dagen weg te zijn geweest: knuffelen en televisie kijken in bed.

Gisteren wandelde ik met mijn moeder in de ochtend en ‘s middags deed ik boodschappen met Vic. Bij Coffee Fellows verkochten ze verse stroopwafels dus die moesten we natuurlijk even proberen.

Aankomende week ben ik vooral voor campagnes bezig. Al het ‘normale’ koken zit erop voor dit jaar dus nu is het de komende weken full focus op alle samenwerkingen voor december en de plannen die ik heb voor het nieuwe jaar. Daarbuiten zijn ook nog een aantal privé afspraken. Zo heb ik eindelijk een etentje met vriendinnetje Annemie, is het tijd voor Vics allereerste zwemles (whiiii, zo spannend!) en moet ik met Cody naar het consultatiebureau. Een knettervolle week is het weer.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Wat een volle week! Mocht je voor je studie bij de interviews ook notities willen maken corresponderend met het geluid; bekijk eens ELAN, dit is een erg handig annotatie programma.

    1. Oeh, ik ga direct even kijken. Dankjewel voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close