Week van OMF #46-2021

Zo, wat een week! Of wat een weekend vooral, die vlóóg echt voorbij. En nu is het zondagavond en ben ik eigenlijk nog aan het werk. Dat zijn een beetje de ‘nadelen’ van perstripjes zoals afgelopen week. Méga leuk, onwijs gezellig en ultieme verwennerij, maar het zorgt altijd voor een hopeloze achterstand in het normale werk. Maar goed, we klagen niet! Want hoe fijn is het dat we ondanks deze rotsituatie nog zulke leuke dingen kunnen en mogen doen!

IMG 5526

Maandag

De week begon op kantoor met de nodige foodpost. Van Humble & Crumble Cookies kreeg ik hun 4-pack Fantastic Beasts, weer van die lekkere grote koeken.

IMG 5527

En Villa Massa stond op de stoep met dit mooie pakket voor de feestdagen.

Capture0019

Daarna dook ik de keuken in voor een samenwerking. Dit heerlijke recept komt vrijdag op mijn Instagrampagina.

IMG 5540

Dinsdag

Ik had er eigenlijk niet zoveel tijd voor dinsdagochtend omdat ik op tijd in Utrecht moest zijn, maar ik dacht: een beetje sporten is beter dan helemaal niet, dus ik dook nog even de sportschool in nadat ik Vic had weggebracht naar school.

IMG 5544

En daarna op naar Utrecht voor een kerst-kookworkshop met WMF! Daar stonden deze heerlijke monchou cupcakes van Try my pie op ons te wachten. Zó lekker.

IMG 5546

En daarna mochten we zelf de keuken in. We kookten een drie-gangen lunch en die was zó lekker.

IMG 5549

Confijte pompoen met gefrituurde basilicum en burrata en zalm op brioche met zeekraal en dragonhollandaise. Naar recepten van Janneke Philippi. Heel lekker allemaal.

IMG 5552

En het toetje was ook top! Stoofpeertjes gestoofd in IPA met yoghurtmascarpone en hazelnootkruim.

IMG 5554

Er waren cupcakes over dus die mocht ik mee naar huis nemen voor de jongens. Zo lief.

IMG 5562

Ik kreeg deze mooie producten van WMF mee naar huis. Heel benieuwd naar de pan!

IMG 5563

’s Avonds om 20.00u kroop ik weer achter de laptop voor een interview voor mijn studie. Het interview duurde uiteindelijk anderhalf uur – pfoei. Maar súper nuttig en bruikbaar, echt mega fijn.

IMG 5564

Woensdag

Ik moest woensdagochtend nog even langs kantoor om spullen weg te brengen en bestellingen op de bus te doen, dus de kleine directeur nam weer even plaats op de stoel.

IMG 5572

Uit school kwam er spontaan een vriendje mee naar huis om te spelen. Gezellig!

IMG 5570

’s Middags werd het eerste boek voor mijn universitaire opleiding Psychologie geleverd. Pfoeeei, da’s wel even andere koek.

IMG 5573

Maar ZO interessant allemaal! Echt heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan binnenkort.

IMG 5576

Om 18.00u liet ik Senna uit en zag ik gewoon al een vallende ster. Zo tof.

IMG 5577

’s Avonds weer aan de studie! Ik wil heel graag de laatste twee papers voor mijn propedeuse voor de Kerst afhebben en het ziet ernaar uit dat dat wel gaat lukken.

IMG 5581

Donderdag

Donderdag en vrijdag waren Tim en ik op pad voor Visit Veluwe! via Instagram heb ik jullie meegenomen en er komt nog een uitgebreid artikel aan, dus ik deel nu niet al teveel. We startten in ieder geval de dag bij Hotel Monopole met een flink stuk appeltaart.

IMG 5601

Er werd vooral veel gegeten deze dag.

IMG 5612

We verbleven in Europarcs de Zanding in een Tiny House. Helemaal niet zo tiny want we kregen een huisje voor 4 personen, maar het was ZO gezellig. Lekkere bank, palletkachel, kaarsjes aan – top.

IMG 5629

Vrijdag

De volgende dag begon bij het Aardhuis in Apeldoorn waar we ook lekker mochten lunchen.

IMG 5642

De middag hadden we vrij en doken we even Arnhem in voor de eerste kerstcadeaus. Daar vonden we ook deze briljante méga chocoladekruidnoten. Heel lekker.

IMG 5655

De dag sloten we af bij ons favoriete restaurant Huisje James. Geniéten was het, echt heerlijk.

IMG 5676

Weekend

Mijn schoonzusje paste op de kindjes deze dagen dus we namen het er nog even van zaterdag. We doken bij ons in Apeldoorn de stad in en aten bij Anne & Max onze ‘lunch’: koffie en taartjes haha.

IMG 5678

Daarna naar de bioscoop! Het werd Eternals, de nieuwste Marvel film. Heel vermakelijk.

IMG 5680

En mijn nieuwe pan van Le Creuset werd geleverd terwijl we op pad waren, waaaaahhhhh.

IMG 5685

Is ‘ie niet GEWELDIG? Je moet HP-fan zijn om dit leuk te vinden denk ik, maar ik vind het echt de allertofste pan ooit.

IMG 5688

Het lekkerste na een paar dagen weg te zijn geweest: knuffelen en televisie kijken in bed.

IMG 5690

Gisteren wandelde ik met mijn moeder in de ochtend en ’s middags deed ik boodschappen met Vic. Bij Coffee Fellows verkochten ze verse stroopwafels dus die moesten we natuurlijk even proberen.

Aankomende week ben ik vooral voor campagnes bezig. Al het ‘normale’ koken zit erop voor dit jaar dus nu is het de komende weken full focus op alle samenwerkingen voor december en de plannen die ik heb voor het nieuwe jaar. Daarbuiten zijn ook nog een aantal privé afspraken. Zo heb ik eindelijk een etentje met vriendinnetje Annemie, is het tijd voor Vics allereerste zwemles (whiiii, zo spannend!) en moet ik met Cody naar het consultatiebureau. Een knettervolle week is het weer.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Wat een volle week! Mocht je voor je studie bij de interviews ook notities willen maken corresponderend met het geluid; bekijk eens ELAN, dit is een erg handig annotatie programma.

    1. Sabine Author says:

      Oeh, ik ga direct even kijken. Dankjewel voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close