Week van OMF #05-2018

Zo jongens, daar zit ik dan. Zondagavond, en stramme spieren van het vele verven van de afgelopen drie dagen. Onze verhuizing is in volle gang en momenteel zijn we druk bezig met alle muren sauzen. Door het hele huis ja en ik kan je vertellen: dit zijn er nogal wat! Ik hoop dat we morgen het meeste kunnen afronden en kunnen beginnen met het ophangen van de lampen en het in elkaar zetten van meubelen. Aankomende vrijdag gaan we namelijk over! Het is nogal wat, jeetje wat een lange dagen maar wat is het onwijs leuk om te doen! Ik heb een housetour in het lege huis gefilmd en film er ook weer eentje als het nieuwe huis helemaal af is. De video’s komen binnenkort online uiteraard, maar nu is het eerst tijd voor Week van OMF. De afgelopen dagen heb ik dan wel niet zoveel foto’s gemaakt, de dagen ervoor gebeurde er nog genoeg!

foto1

Maandag

Maandag begon de dag nog even met bloedprikken om te checken hoe het gesteld is met mijn bloedwaardes na een paar weken ijzerpillen te hebben geslikt. Morgen krijg ik hier de uitslag van.

foto2

Soepje voor de lunch, jum.

foto3

Maandagmiddag ging ik op kraamvisite bij lieve Merlijn van vriendinnetje Pauline en daarna reed ik door naar Amsterdam voor een hele leuke afspraak met Smeg! Binnenkort meer hierover.

foto4

Dinsdag

Tijd om vast wat klusspullen te kopen. Bij Action haalden we vooral veel afplaktape, rollers en verfbakken. Vic vond het wel gezellig zo in de kar, altijd genoeg te zien in zo’n winkel.

foto5

Daarna ging ik even langs bij opa en oma (mijn ouders) waar Vic zich helemaal kapot speelde met opa, haha. Hij sliep al zodra ik de hoek om was, zo grappig.

foto6

Ik lunchte met drie crackertjes met homemade tonijnsalade die ik maakte op basis van Skyr. Was niet helemaal tevreden over de smaak dus moet nog even puzzelen met het recept.

foto7

Deze leuke kussenhoes scoorde ik voor vijf euro bij Action! Staat straks super leuk in ons nieuwe huis denk ik.

foto9

Vervolgens pakte ik weer wat dozen in. De keuken wordt leger en leger…

foto10

In de avond was het tijd om me uit te sloven in de sportschool.

foto11

Woensdag

De woensdag starte met een fijn ontbijtje: twee beschuitjes met gerookte kipfilet, tomaat en gekookt ei.

foto12

Ik pakte vast een krat in dat we direct mee willen nemen naar het nieuwe huis. Vooral met schoonmaakspullen, thee etc.

foto13

Met mijn schoonzusje reed ik naar Arnhem voor een dagje winkelen. Vic hield zich prima zolang hij maar te eten krijgt, haha. Gelukkig heeft ‘ie ook een poos in de wagen geslapen.

foto14

Lunchen deden we bij Dudok waar ik ging voor de salade met pulled chicken, erg lekker.

foto15

Vic verorberde ondertussen een verse croissant. Van wie zal hij al dat eten toch hebben?

foto16

Twijfels over dit vloerkleed van Sissy boy. Vond hem uiteindelijk toch te klein helaas.

foto17

Eh ja, dit glasplaatje dat op mijn telefoon zat was wel echt toe aan vervanging ja.

foto18

Aankopen uit Arnhem! Slabbers en een trui voor Vic plus een trui voor Tim. Voor mezelf niets, haha.

foto19

Donderdag

Ik lunchte met een restje linzensoep. Ongepureerd want ik kwam er tijdens het maken van de soep achter dat de staafmixer al ingepakt was, hahaha. OEPS.

foto20

Om 15.30u was HET moment. Eerst hadden we de eindinspectie van ons huis en daarna gingen we dan echt naar de notaris. Zo’n bizar moment! Ineens ben je huiseigenaar en een mega schuld rijker, haha.

foto21

Na het tekenen reden we direct door naar het huis om wat spullen te brengen en alles af te plakken zodat we vrijdag direct konden beginnen met verven.

foto23

Vrijdag – zondag

KLUSTIJD! Dit was de afgelopen dagen het uitzicht in onze nieuwe woonkamer.

foto24

Late night snack: augurkjes in plakjes kipfilet gewikkeld.

foto27

Dit kleine aapje was zaterdagochtend om half 6 al up and running. Mijn hemel.

foto8

Zo blij met de kleur op Vic zijn nieuwe kamer! Het is 100% marmer van Flexa maar dan gemengd met GAMMA verf (veel goedkoper!).

foto22

Tijd om de afschuwelijke, sorry – echt niet onze smaak, oranje muur uit de woonkamer weg te werken.

foto25

Nieuwe kleur in de woonkamer! In het echt is de kleur wat donkerder/iets meer richting leger groen en dus minder fel. Het is de kleur Secret Scarabee van Flexa maar wederom gemengd met GAMMA verf. We betalen alle verf overigens zelf, niets is gesponsord.foto26

 

Gister aan het eind van de middag haalden we Vic op bij mijn schoonmoeder, hij was daar een nachtje blijven slapen zodat wij even flink door konden in het nieuwe huis. ’s Avonds was ik aan het werk en bestelde ik wat nieuwe lampen en muurstickers voor Vic zijn kamer.

Was ‘m weer! Aankomende week richten we ons uiteraard volledig op het nieuwe huis. Aankomende vrijdag gaan we over en voor dit tijd is er nog genoeg te doen. Ik hoop dat ik eraan denk om voldoende foto’s te maken voor de volgende Week van OMF! Ik heb trouwens al wel aardig wat foodpost binnengekregen in het nieuwe huis, die laat ik volgende week zien als ik de dozen heb opengemaakt.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Marije says:

  Oei, lelijk die oranje muur! Het nieuwe kleurtje vind ik heel tof! Succes met alle kluswerkzaamheden deze week! Verhuizen is zó leuk, maar kan ook zo ontzettend vermoeiend zijn haha.

 2. Margot says:

  Gefeliciteerd met de sleutel en succes met alles! Ik ben benieuwd hoe alles eruit gaat zien.

 3. Fatima says:

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning Sabine en heel veel plezier met het klussen en inrichten!

  Liefs,
  Fatima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close