Week van OMF #35-2023

Weer week bommetjevol afspraken achter de rug. Het was een mengelmoes van zakelijke en privé afspraken en door dat allemaal naast mijn reguliere werk te doen, was het best een volle week!

Wel waren er hele leuke dingen. Annelieke van Kolkman Wonen kwam bij mij thuis langs om alles in te meten voor nieuwe gordijnen en een vloerkleed (ZO GAAF), ik mocht kijken in het nieuwbouwhuis van mijn ouders en het Zomerfeest bij mijn werkplek Workmode stond in de agenda.

IMG 9425

Maandag

De week begon onwijs leuk. Samen met Annelieke van Kolkman Wonen koos ik namelijk nieuwe gordijnen en een vloerkleed uit. Ik ken Annelieke via mijn werkplek en we besloten elkaar te versterken. Ze kwam bij me thuis met alle gordijnstalen…

IMG 9428 1

… en met stalen voor een nieuw vloerkleed! Door de nieuwe vloer die er nu in ligt, ziet de kamer er heel anders uit en daardoor vielen de huidige gordijnen een beetje uit de toon. En is er dus ruimte voor een vloerkleed.

IMG 9429 1

Na vrij kort beraad, we waren het super snel eens over alles – haha, zijn dit de stalen die we hebben uitgekozen. In betweens, velvet gordijnen (die zijn in het echt iets lichter dan op de foto) en een tof vloerkleed. Kan niet wachten om het resultaat te delen, maar alles wordt op maat gemaakt dus dat duurt even.

IMG 9433

Daarna ging ik gauw de keuken in voor de volgende afspraak, een shoot met Iglo!

IMG 9434

Zo’n kleurrijk gerecht werd het, dus de foto’s waren zo gemaakt.

IMG 9441

’s Avonds pakte ik mijn studiemateriaal er weer eens bij, had zoveel zin om weer aan de slag te gaan! Ook al is het vak dat ik nu volg (statistiek) echt niet mijn ding, het is wel leuk om weer met de studie bezig te zijn.

IMG 9443

Hou van de manier waarop deze lamp licht geeft! De eettafel is ook aan vervanging toe, maar ik ben er nog niet helemaal uit wat ik wil. Rond, ovaal, hout, zwart?

IMG 9452

Dinsdag

Dinsdagochtend stond ik lekker in de keuken om nieuwe recepten te koken voor OMF. Tussen de bedrijven door werd een leuk pakket van Grand’Italia bezorgd met allemaal lekkers én een te gekke strandtas. Die laatste moet ik mee zien te nemen naar Sicilië aankomende week!

IMG 9456

In de middag had ik een afspraak met mijn vader in hun nieuwbouwhuis. Die wordt momenteel nog gebouwd, maar er was een kopersmiddag en mijn moeder kon zelf helaas niet. En dus ging ik mee! Leuk om na ruim een jaar eens te kunnen kijken!

IMG 9460

Na de avondspits ging ik met de jongens naar karate en toen zij eenmaal in bed lagen, dook ik weer even de statistiek in.

IMG 9461

Ook landde er nog een pakketje van Tony’s Chocolonely in de bus met daarin hun nieuwe Lil’Bits, kleine chocoladebolletjes. En die zijn echt gruwelijk lekker en verslavend.

IMG 9469

Woensdag

Mamadag! Sinds mijn opnames bij Neuteboom, de koffiebranderij van Fairtrade Original, probeer ik wat vaker mijn koffie zwart te drinken. Ben nog steeds geen groot fan, maar ik warm er langzaam voor op!

IMG 9470

Samen met Cody deed ik boodschappen toen we Vic naar school hadden gebracht, en bij Zeeman kwam ik deze te gekke jas tegen. Instant verliefd en Cody ook, dus die ging mee naar huis.

IMG 9474

Omdat Vic een kinderfeestje had uit school, waren we de hele dag met zijn tweetjes. We hebben veel spelletjes gedaan samen. Zo gezellig.

IMG 9476

En gelukkig werd het halverwege de middag toch nog droog en konden we ook lekker naar buiten.

IMG 9496

Donderdag

Er kwam niet heel veel uit mijn vingers donderdag. Vrij irritant, maar het zij zo. Ik werkte achter de laptop, had een zakelijke online meeting en daarna een intakegesprek op de basisschool voor Cody. Over twee maanden gaat hij ook naar school, bizar!

IMG 9498

Er kwam een leuk pakket binnen van Deliciously Ella. Vooral in Engeland heel bekend. Ik geloof dat ze ooit als blogger is begonnen, inmiddels meerdere ontbijt/koffietentjes heeft en dus ook een hele productlijn die tegenwoordig dus ook hier verkrijgbaar is.

IMG 9501

Om 17.00u stapte ik op de fiets naar Workmode voor het Zomerfeest. Het was druk, gezellig én we konden op het dakterras omdat de zon scheen – woohoo.

IMG 9503

Maar na zoveel afspraken deze week, lag ik er stiekem een beetje af. Dus ik ging op tijd weer naar huis en plofte nog even op de bank met boek, koffie…

IMG 9507

… en Cass!

IMG 9514

Vrijdag

Ik was vrijdag thuis aan het werk, maar maakte niet bijzonder veel foto’s daarvan. Ik was vooral bezig met de website (achter de schermen) en alles klaarzetten voor deze week.

IMG 9513

Dit moet toch wel een van de tofste parfumflessen zijn die je hebt gezien? Life is now van Pepe Jeans is het. Heerlijke geur ook.

IMG 9523

Weekend

Het weekend was simpel, maar heerlijk. We hadden zaterdag zwemles en mijn vader was jarig, dus daar gingen we ’s middags heen.

IMG 9528

Mijn ouders wonen tijdelijk in de buurt van het stoomtrein spoor en dit weekend was er een soort festival van de stoomtrein. Daar liepen ik met de jongens even heen om naar de trein te kijken.

IMG 9529

Om 16.00u met papa de quali van F1 kijken!

IMG 9531

Gisteren deden we rustig aan. Ik deed een beetje huishouden en snoeide een deel van de heg. Ook ging ik met de jongens naar de speeltuin…

IMG 9533

… werd er gekleid.

IMG 9537

En uiteraard F1 gekeken.

IMG 9538

We sloten de zondag af met een pizzarette feestje met z’n drieën. “Net een restaurant zo hè mama!” Heerlijk!

De komende twee weken komt er geen weekoverzicht online in verband met mijn vakantie. Mocht je het leuk vinden om me tijdens de vakantie een beetje te volgen, dan kan dat via Instagram. Zo niet, dan ‘zie’ ik jullie snel weer.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close