Week van OMF #27-2020

Zo jongens, onze mini vakantie in eigen land zit er weer op; wat hebben we het súper leuk gehad. Vic heeft de hele week gevraagd of we weer terug konden naar de boerderij en de tent, haha. Het cliché is wel waar: als je kind het naar zijn zin heeft, heb jij dat automatisch ook. We sloten in ieder geval onze vakantie af met een bezoekje aan de Efteling, wat ook een groot succes bleek te zijn. Vanaf dinsdag ging ik gewoon aan het werk terwijl Tim genoot van een weekje vakantie. Wel een beetje gek dat maar een van ons twee vakantie had, maar mij lukte het niet om een weekje vrij te nemen en voor Tim was het ook fijn om weer een keer alleen thuis te zijn. Ik bracht een groot deel van mijn werktijd in ieder geval door in de keuken. Er stonden wat deadlines, er moesten wat cheesecakes gemaakt worden, evenals een Fastfood Friday. Vervelen deed ik me zéker niet.

IMG 6100

Maandag

Zoals ik al zei begonnen we de week en sloten we onze vakantie af in De Efteling. Het was echt jaren geleden dat Tim en ik hier zijn geweest en voor Vic was het de eerste keer in een pretpark. Hij vond het gewéldig.

IMG 6101

Ik moet zeggen dat in de Efteling ook alles top was geregeld trouwens. Looproutes waren duidelijk, afstandsmarkeringen waren overal aanwezig en er was meer dan genoeg (extra) sanitair. We hebben de maatregelen totaal niet als last ervaren dus props voor De Efteling.

IMG 6107

We hebben vijf uur in het park gestruind en stapten daarna in de auto naar huis. Op de terugweg haalden we pannenkoeken bij het Pannenkoekenhuis. Top afsluiter van een heel gezellige minivakantie.

IMG 6112

Dinsdag

Over tot de orde van de dag, ik ging weer aan het werk. Op kantoor lag er een pakketje op me te wachten: Esteé’s Culi Kit met benodigdheden om zelf macarons te maken. Ik heb nog nooit (geen grapje) zelf macarons gemaakt, wellicht trekt dit me over de streep.

IMG 6113

Hup, de keuken in maar weer. Niet om macarons te maken overigens, haha. Ik heb het maken van karamel op inductie nog steeds niet onder de knie trouwens. Het kostte me drie pogingen voor het lukte, grr.

IMG 6117

IMG 6119

Héle toffe post van Create & Co, zij stuurden me twee prachtige foto-ondergronden op. Pink Marble en Green Concrete. Ze zijn zo mooi en stevig, echt ideaal om te gebruiken. Hopelijk komen er nog meer mooie designs in hun webshop bij.

IMG 6125

Laatste dag van het kwartaal betekent ook administratie doen. Joepie…

IMG 6127

Thuis lag er ook foodpost, deze keer voor onze kleintjes. De Kleine Keuken heeft bioliogische mini crackers in de smaak tomaat uitgebracht. Ben dol op de producten van de Kleine Keuken dus dit werd ook goed ontvangen.

IMG 6130

Woensdag

Op mama(en papa-, want die was ook thuis deze keer)dag werd er zowaar uitgeslapen tot 08.30u door de jongens. WOW! Die moesten vast even bijkomen van de drukke dagen. Werden we overigens later op de dag wel voor afgestraft want Cody weigerde de rest van de dag te slapen. Maar hé, lekker was het wel even.

IMG 6134

Het houdt niet op met de foodpost en met name onze jongens hadden geluk deze week. Ella’s Kitchen heeft nieuwe zuivelvrije hapjes op basis van kokos. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

IMG 6142

Donderdag

Zodra ik op kantoor kwam donderdag dook ik de keuken in. Er stonden drie recepten op de planning om te maken, twee om af te maken en in totaal vijf om te fotograferen. Genoeg te doen dus.

IMG 6145

Dit boek bestelde ik een aantal weken geleden via Bol.com. Er was nog nul informatie beschikbaar, de omslag stond nog niet afgebeeld en volgens Bol zou het pas eind augustus beschikbaar komen. Maar hé, de titel sprak me aan, de auteur is een oud deelnemer van Masterchef Australia dus misgaan kon het bijna niet. En ik ben ook echt heel enthousiast! Ik ga er binnenkort mee aan de slag in Cook the Books.

IMG 6146

Ondertussen ging ik zelf lekker verder met foto’s bewerken. Ik vind het altijd heerlijk om ’s ochtends in de keuken te staan om dan ’s middags alles uit te werken.

IMG 6147

Perféctie.

IMG 6148

Tim was bij thuiskomst naar een borrel van zijn werk, dus ik ging vast met Senna en de jongens naar buiten. Vic fietst ein-de-lijk op zijn fiets.

IMG 6152

Nog steeds into Animal Crossing New Horizons!

IMG 6154

Vrijdag

Ik was vrijdag gewoon op kantoor aan het werk. Fotografeerde het een en ander, werkte heel veel uit en schreef vooral veel artikelen. Qua foto’s valt er daardoor ook weinig te zien. Wel maakte ik hier een foto van: dingen die jullie eigenlijk nooit zien maar die wel gebeuren. Influencers hebben het imago zo’n beetje alles voor het geld te doen, maar hier wordt ook vaak zat iets door mij afgewezen als ik de match niet zie/het niet bij me vind passen. Brandvoice is de software waarin mijn agency en ik samen campagnes in verwerken.

zaterda

Weekend

Het weekend was heel standaard! We deden boodschappen, maakten het huis schoon, ik ging met mama wandelen en daarnaast kwam Annemie met haar jongens langs.

Aankomende week wordt een hele maffe en drukke week en voor mij, aan ‘normaal’ werken kom ik vrijwel niet toe. Vandaag ga ik op pad met de Santa Maria Foodtruck en verrassen we de SEH-afdeling van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem en aan het eind van de middag heb ik nog een telefonische meeting. Morgenmiddag heb ik een afspraak waardoor ik ook alleen de ochtend op kantoor aanwezig ben. Woensdag en donderdag ben ik thuis met de kindjes en vrijdag ga ik naar Nanda in Amsterdam; we gaan een Harry Potter marathon houden – wooohoo. Dat wordt werken tussen alle bedrijven door dus. Kleine uitdaging want er is wel heel veel te doen, maar het moet maar even.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Lotte says:

    Vic en de draak :)

    1. Sabine Author says:

      Mooi hè, vond hij wel spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close