Sab’s Eetoverzicht week 35-2023

Vrijwel niets hoefde ik echt lastminute te bedenken voor het avondeten deze week. Er stond een shoot op de planning, een kookdag voor OMF en zoals ik vorige week al voorspelde, konden we daarmee een heel eind vooruit in de eetweek.

Het was een erg lekkere en gevarieerde eetweek en van vrijwel alle gerechten die je hier voorbij ziet komen, komen deze maand de recepten nog online.

IMG 9418

Zondag

Tijdens het doen van de boodschappen realiseerde ik me, dat ik dit jaar nog helemaal geen mosselen heb gegeten. Op een of andere manier is het iets dat ik niet zo snel voor mezelf alleen zou klaarmaken, maar ik besefte me dat dit echt onzin is.

En dus kocht ik een kilo mosselen, bakte er wat frietjes bij en een kom salade. Héérlijk en gewoon in mijn eentje van genoten.

IMG 9440

Maandag

Ik had maandag een shoot voor Iglo staan en omdat deze plaatsvond aan het eind van de middag, konden we er ’s avonds lekker van eten.

Het was aardappelpuree met kruiden en yoghurt (dikke tip trouwens, zo lekker was dat!), gegrilde little gem, tomatensalade met halloumi en vissticks. Erg lekker.

IMG 9449

Dinsdag

Dinsdag was mijn kookdag voor OMF en ik kookte vier recepten die allemaal gebruikt konden worden voor het avondeten. Dinsdag aten we Spaghetti Alfredo uit de oven, een heerlijk en verrassend pastarecept. Ook bij de jongens viel het goed in de smaak.

IMG 9478

Woensdag

Vic had een kinderfeestje waarvan hij vlak voor etenstijd terugkwam en op woensdagavond is altijd het ‘wisselmoment’. We aten dus met zijn vieren en ik zette een grote pan gebakken rijst op tafel met kip. Omdat Vic op het laatste moment toch mee bleek te eten, stoomde ik er ook nog wat gyoza bij. Toch handig om dat altijd in de vriezer te hebben liggen!

IMG 9499

Donderdag

Donderdagavond was het Zomerfeest bij Workmode en hoewel ik wist dat er pizza’s zouden worden bezorgd, koos ik er toch voor om van te voren nog even te eten. Ik had nog restjes in de koelkast staan en die wilde ik echt opmaken.

Het ziet er een beetje rommelig uit op het bord, maar het was nog een restje tomatensalade, chimichurri gehaktballetjes en aardappeltjes met pesto en Parmezaan.

IMG 9518

Vrijdag

Vrijdagmidag kwamen de kinderen weer thuis en aangezien ik nog een pak melk in de koelkast had staan die echt op moest, besloot ik pannenkoeken te bakken. Goede start van het weekend, toch?

IMG 9530

Zaterdag

Mijn vader was gisteren jarig en hoewel ik er geen rekening mee had gehouden dat we daar zouden eten, bleven we er uiteindelijk toch voor hangen. Kippensoep met mini burgertjes, yum!

Aankomende twee weken moeten jullie het weer even zonder eet- en weekoverzichten doen. Ik vertrek vrijdag voor een week naar Sicilië en omdat ik mijn laptop niet meeneem, kan ik ter plekke mijn overzichten niet maken.

Na mijn vakantie krijgen jullie uiteraard een zeer uitgebreid overzicht van al het lekkers dat we op Sicilië hebben gegeten.

Tot die tijd: fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close