Week van OMF #51 – 2017

De donkere dagen voor kerst waren in dit huis ook echt wel een beetje donker. Ik vertelde vorige week al dat Vic op vrijdag ziek werd en dat heeft zeker nog een paar dagen geduurd. Van maandag t/m woensdag was ik voornamelijk aan het moederen, pas vanaf donderdag kon ik weer echt goed aan het werk en was mijn kleintje godzijdank weer een beetje beter. Niets aan om je kindje zo ziek te zien, ik lig tien keer liever zelf ziek op bed. Maar goed, al met al was het wel een productieve week. Er kwam weer de nodige foodpost binnen, ik mocht weer op pad voor Gelderse Streken en nam kookvideo’s op met Fatima wat super gezellig was. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto1 3

Vic kreeg van mijn moeder hele lieve kerstsokjes, hoe schattig zijn ze?! Daarnaast ook nog heel handig want die sneeuwvlokjes zijn van die anti-slip plakkertjes.

foto2 3

Nog een babyding: deze ‘happy bowl’ van Ezpz is súper handig. Het is een siliconen placemat die zich vastplakt aan tafel en aan die placemat zit het kommetje vast. Zo kan je ukkie dat kommetje dus niet zomaar van tafel bonjouren, ideaal. Heb ‘m overigens zelf gekocht.

foto3 3

Waanzinnig leuke foodpost van Godiva: een belachelijke hoeveelheid chocolade en verder allemaal leuke props om cadeautjes mee in te pakken. Daar hebben we goed gebruik van gemaakt!

foto4 3

Verder was vooral dit het uitzicht maandag: knuffelen wanneer Vic wilde knuffelen, spelen wanneer Vic wilde spelen. Sneu poppetje.

foto5 3

En ik moet zeggen: ik vond het bést heftig. Tim was maandag later thuis en dat gecombineerd met een hond die uit moet, een baby die ziek is, de boodschappen die moesten worden opgeruimd, deadlines die moesten worden gehaald en eten dat nog gekookt moest worden vond ik écht even pittig. Respect voor alle alleenstaande ouders, foei.

foto6 3

Maandagavond dook ik met laptop op de bank en keek ik naar de DJ’s die het Glazen Huis in gingen. Voelde me een soort van verplicht gezien het huis in Apeldoorn stond dit jaar.

foto7 3

Cadeautje van Eliza was here: een leuk etuitje van kurk.

foto8 3

Vic voelde zich langzaam ietsjes beter en speelde met zijn speelgoed terwijl ik even gauw de keuken in dook voor een samenwerking.

foto9 3

Dit goedje werd uiteindelijk een Gin & Tonic siroop. Waarvoor ik dat gebruikte zie je aankomende week.

foto12 3

Huilerige baby, hond die uit moet en regen buiten.. dan maar weer een keer in de draagzak. Ook best gezellig!

foto10 3

Gelukkig ‘hielp’ hij me in de middag ook met werk. Haha.

foto11 3

foto14 3

Cadeautje van fonQ voor de kerst! Een super mooi notitieboekje van On the Rocks en een plantje die de lucht in je huis ‘verschoont’. Thanks fonQ!

foto13 3

’s Avonds pakten Tim en ik vast de cadeaus voor Kerst in, staat zo gezellig onder de boom. Het zijn er weer flink wat.

foto20 3

Woensdagochtend kwamen de gordijnen voor het nieuwe huis binnen die ik had besteld via Wehkamp. Ze zijn nog veel te lang, maar mijn handige mama kan ze gelukkig korter maken.

foto19 3

Ook kwam er foodpost binnen van Oreo! Heeeeerlijke cupcakes, jum.

foto18 3

Donderdag ging Vic weer naar de gastouder, gelukkig voelde hij zich weer beter. Ik zelf ging richting Groesbeek voor een nieuwe streekgids, deze keer over het Rijk van Nijmegen! Binnenkort meer hierover.

foto17 3

Ik kan alvast verklappen dat ik blown away was door de gruwelijk lekkere wijn die in Groesbeek gemaakt wordt.

foto16 3

En ik heb een nieuw vriendje gemaakt, zoals altijd als ik ergens een hond zie haha.

foto21 3

Eenmaal thuis haalde ik gauw Vic op en toen Tim thuis kwam deden we vast de eerste lichting boodschappen voor het kerstdiner.

foto15 3

Ook stond er post te wachten. Onder andere deze kruidenmixen van Green Gypsy waarvan Francesca de Winter Wonder Blend heeft gemaakt, zo leuk!

foto22 3

In januari doe ik een samenwerking met Weight Watchers en daarvan kreeg ik een heel leuk welkomstpakketje.

foto23 3

Vrijdag kwam Fatima langs om samen te filmen. In de ochtend legde ik alvast de spullen klaar die ik nodig had.

foto24 3

We filmden twee video’s: één voor haar kanaal en een voor de mijne. Het was SUPER gezellig.

foto27 3

Foodpost van King met hun rijstolie en ingrediënten om oliebollen te bakken.

foto25 3

Om 16.00u haalde ik Vic weer op van de gastouder. Hij wordt zo groot nu hij overal tegenaan gaat staan.

foto26 3

Zo rond vijf uur was vriendinnetje Nanda hier. Tim had een kerstuitje van zijn werk en Nanda was een dag vrij. We hebben bijgekletst, een kerstfilm gekeken en toen Tim thuis kwam reden Nanda en ik naar het marktplein voor Serious Request. Moest ik toch een keer zijn geweest nu het in Apeldoorn stond.

foto28 3

Sam Feldt trad op met een hele fijne set. Was heel gezellig samen.

foto29 3

Zaterdagochtend ging de wekker om 7.15u al was Vic iets vroeger dan dat. Ik moest namelijk de hele dag aan het werk in Amsterdam. Wel lastig als deze er nog zo lekker bij ligt in bed hoor.

foto30 3

Maar hop, naar Amsterdam! De laatste shootdag voor mijn kookboek in opdracht stond gepland. Vandaag schoten we de cover en de sfeerfoto’s voor in het boek.

foto31 3

Serieuze zaken wel hoor dit, haha.

Aan het einde van de middag was ik weer thuis en de rest van de avond besteedde ik op de bank nadat Vic op bed lag. Ik maakte een start met The Sinner. Wat een toffe serie tot nu toe.

foto32 3

Gisteren was voor ons een typische ‘dag voor kerst’. We gingen even langs bij de opa en oma van Tim waar Vic een heel leuk cadeau kreeg, deden de voorbereidingen voor het kerstdiner van vandaag en verder keek ik weer afleveringen van The Sinner. ’s Avonds hadden Tim en ik snackdiner met z’n tweetjes en keken we traditiegetrouw het eerste deel van The Hobbit.

Vandaag en morgen is het natuurlijk kerst! Traditiegetrouw vieren we dat met onze familie en heel veel cadeaus. Vandaag komt mijn schoonfamilie hier eten en morgen gaan we naar mijn ouders. De rest van de week is een beetje rommelig. Ik heb niet echt vakantie maar heel veel tijd om te werken is er ook niet. Woensdag gaan we waarschijnlijk naar IKEA ter voorbereiding op ons nieuwe huis, maar de rest van de dag moet ik gewoon aan de slag. Donderdag heb ik helaas weer een onderzoek gepland staan in het ziekenhuis (ZO geen zin in) en vrijdag hebben we een date-dag met Ken, Annemie en kleine Nick. Het aangename wordt afgewisseld met het minder aangename aankomende week, haha.

Fijne dagen! x

Join the Conversation

  1. Daniëlle says:

    Gelukkig is Vic weer opgeknapt. Zo sneu als die kleintjes ziek zijn. Hele fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close