Week van OMF #29-2019 | Ups & downs

Zo, dat was me het weekje wel weer zeg… Veel ups & downs in een week en daardoor gingen we, of in ieder geval ik, best wel een beetje vermoeid het weekend in. Ik had vorig weekend een te druk weekend en daar heb ik met mijn zwangere lijf drie dagen voor moeten boeten. Het is echt even wennen om een stap(je) terug te doen nu en het stomme is: ik kom er altijd te laat achter of iets teveel is geweest of niet. Gelukkig zat ik de laatste twee dagen van de werkweek weer vol energie en heb ik weer flink wat werk kunnen verzetten. Wel moesten we tussendoor nog even met Senna naar de dierenarts, helaas.

foto15 3

Maandag

Zoals je gisteren in het eetoverzicht al hebt kunnen lezen begon de week niet helemaal zoals gepland. Ik werkte onverhoopt vanuit huis en ben wederom dankbaar voor mijn werk dat dit gewoon kan. Met de laptop onderuit op de bank dus. Gelukkig kreeg ik alsnog redelijk veel gedaan!

foto18 3

Ik kreeg deze prachtige bos bloemen thuisgestuurd van een mede-ondernemer als bedankje dat ik haar had voorgesteld bij een nieuwe klant. Zo lief!

foto17 3

Zo af en toe verplaatste ik van de bank naar de eettafel. Vic was wel gewoon naar de gastouder dus er kon ik alle ‘rust’ gewerkt worden maandag.

foto16 3

Een cadeautje van papa, twee zwaarden van schuim. Een keer raden waar Vic de hele week mee heeft gezeuld en zelfs mee heeft geslapen, hahaha!

foto8 3

Zo mooi!

foto9 3

Dinsdag

Vanwege de min of meer verloren maandag ging mijn weekplanning op de schop maar gelukkig kon Vic een extra dagje naar de gastouder. Wel moest ik van kantoor tussentijds even naar huis omdat ik onze boodschappenbestelling niet meer kon annuleren.

foto10 3

Ik filmde dinsdag onder andere een variatierecept met de No Bake cheesecakebakmix en hij is zó lekker geworden. Ik weet zeker dat ‘ie bij jullie ook in de smaak gaat vallen. De video komt binnenkort online.

foto11 3

Woensdag

Mamadag! In de ochtend deed ik het huishouden en lapte ik onder andere alle ramen in het huis. Gelukkig wel met hulp van Vic. Soort van dan.

foto12 3

En toen dacht ik na het lappen van alle ramen even rustig met Vic te lunchen. THINK AGAIN MAMA!

foto13 3

De proefdruk van het geboortekaartje voor broertje kwam binnen en dit betekent dat we ook voor het eerst dé naam gedrukt hebben zien staan. We zijn er nog steeds weg van en het kaartje was ook perfect. Zo leuk weer!

foto1 3

Onze vijver ligt er zo mooi bij momenteel met al die waterlelies.

foto14 3

Voor degenen die zich afvragen hoe het met mijn MCAS (darmziekte) gaat tijdens de zwangerschap.

foto2 3

Donderdag

Op naar kantoor maar weer voor de eerste filmdag deze week. Ik zou eigenlijk dinsdag filmen maar fysiek trok ik dat nog even niet. Donderdag was alles weer ok en dook ik de keuken in. Ik maakte onder andere een recept uit het nieuwe boek van Matt Preston.

foto3 3

En super leuke kraamweek cheesecakes. Het recept hiervan komt wel pas half november online, sorryyyyy!

foto4 3

Feest want FairTrade bestaat 60 jaar! Ik kreeg van hun een doosje Brownies per post thuisgestuurd. Leuk, ik heb deze brownies zelf al meerdere malen aan mensen verstuurd maar ze zelf nog nooit geproefd. Inmiddels natuurlijk wel en ik had het vermoeden dat in deze specifieke brownies chilipeper is gebruikt ofzo? Ze waren zó scherp! Stiekem wel een beetje jammer.

foto5 2

Georganiseerde chaos op mijn werkblad. Het is zo heerlijk om op kantoor op een ‘grote computer’ te werken in plaats van op een laptop.

foto6 3

Vrijdag

Filmdag nummer tweeeee! Er staan na deze week weer 8 video’s op tape. Nog 29 te gaan voor tijdens mijn verlof en nog eens 16 voor de weken ervoor. Uiteindelijk komen we er.

foto7 3

Ik stuurde Tim deze foto om ze vast te verlekkeren voor de lunch, haha.

foto23 2

In middag gingen we met Senna naar de dierenarts. Ze had een wond(je) aan haar poot waar ze maar niet vanaf kon blijven. Merk nog weinig verbetering moet ik zeggen, ondanks de zalf, pijnstilling en antibiotica dus wellicht weer even terug deze week.

foto22 3

Thuis lag er foodpost op me te wachten van Werther’s Original. Ik ben nooit fan geweest van Werther’s omdat ik er altijd een hekel aan had zolang op te moeten zuigen, maar nu zijn er dus Soft Caramels. HOERA! Super lekker.

foto21 3

Nog meer foodpost, deze keer van online slagerij Spoelder. Twee kalfsspareribs die aankomend weekend op de barbecue gaan. Ben benieuwd!

foto20 3

Weekend

Zaterdagochtend gingen Tim en Vic even langs de opa en oma van Tim; ik installeerde mezelf heel even in de babykamer om een babyupdate te filmen.

foto19 3

Daarna deed ik rustig aan, ik wilde dit weekend graag een beetje bijkomen. Ik begon eindelijk aan het nieuwe boek van Lisette, Verknocht, en las hem in 24 uur uit. Toppertje weer!

De rest van het weekend maakte ik geen foto’s. Ik had datenight met Tim zaterdag, we gingen een biertje (0.0% voor mij uiteraard) drinken, uit eten en naar de bioscoop en gisteren deden we het huishouden en verder vooral heel weinig.

Vanaf aankomende week wordt het allemaal even iets anders. Onze gastouder is drie weken op vakantie en dat betekent dat ik mijn vaste drie werkdagen even niet heb. Gelukkig past mijn schoonzus twee dagen per week op Vic waardoor ik die dagen in ieder geval naar kantoor kan, maar op de overige dagen wordt het echt even puzzelen. Ik gok dat ik wel wat avondjes aan het werk ben om het werk allemaal af te krijgen de komende weken. Niet iets waar ik per se naar uitkijk maar goed, we hebben even geen keuze. Aankomende dinsdagmiddag ben ik in Den Haag te vinden voor een meeting, vrijdag moet ik weer voor een check naar de verloskundige én ga ik ergens met Viv een taartje eten. We zien elkaar eigenlijk veel te weinig dankzij die drukke agenda’s van ons en we hebben een hoop om over bij te praten.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close