Week van OMF #21-2018

Oh jongens, wat hebben we weer een weekend vol vakantiegevoel achter de rug. Des te zwaarder valt het vandaag dat we weer massaal aan het werk moeten als ik eerlijk moet zijn maar gelukkig kan ik al dagen gaan aftellen, we gaan bijna op zonvakantie naar Italië! Afgelopen week was qua afspraken lekker rustig en daardoor heb ik heerlijk meters kunnen maken. Ik hoef nu nog maar 6 recepten te koken voor CHEESECAKE en dan zit het bakken er al op. De cover is nagenoeg rond en dus kunnen we hopelijk deze week beginnen met de pre-orders en ook de planning voor OMF tijdens onze vakantie heeft meer vorm gekregen. Kortom: de stress begint langzaamaan te verdwijnen en ik kom steeds meer in de vakantie vibe. Gelukkig. Ik maakte voor deze Week van OMF niet bijzonder veel foto’s, waarvoor excuses. Tweede Pinksterdag pakte ik vorige week al bij Week van OMF dus ik begin hem deze week op dinsdag.

foto7 3

Dinsdag

Dinsdag was voor mij een filmdagje. Hoewel het er nu niet bijzonder uit ziet, filmde ik deze twee heerlijke recepten.

foto5 3

Ook nam ik daarna de proefvideo op waarin ik jullie bizarre smaakcombinaties testte. Wat werd er leuk op deze video gereageerd! Dankjewel!

foto6 3

De video’s editte ik ’s middags in de zon. Omdat er regen was voorspeld had ik de kussens van de loungeset binnen gelaten, maar uiteindelijk bleken ze er met de weersvoorspellingen voor Apeldoorn er de héle week naast te zitten. Het was zulk mooi weer!

foto1 3

Altijd een feestje om foto’s te editen, vind dat zo leuk om te doen. Ik edit altijd met Lightroom.

foto2 3

We zijn langzamerhand op zoek naar een nieuwe eettafel omdat onze huidige echt niet mooi meer is en we stuitten eindelijk op de perfecte. Maar €1.200 voor een eettafel gaat ons toch iets te ver… En weer verder kijken dus.

foto4 3

Woensdag

Ik moest boodschappen in de schuurkoelkast stoppen en toen ik me omdraaide was ik 5 centimeter verwijdert van dit gevaarte. OMG, ik heb nog nooit zó’n grote wesp gezien! Via InstaStories kreeg ik te horen dat het een hoornaar was, een paardenwesp. Die beesten kunnen dus 3,5 – 5 centimeter groot worden. Ik schrok me kapot.

foto3 3

Iedere keer als ik door onze wijk loop ben ik nog zo blij met onze keuze om hier te gaan wonen. Kijk nou hoe mooi dit is! Instant vakantiegevoel.

foto13 3

Leuk nieuws, ons kindje begon woensdag ineens te lopen – jaaaaaa! Van hele voorzichtige stapjes vorig weekend tot non-stop lopen sinds woensdag. Zó leuk. Hij was er zelf ook heel blij mee zoals je ziet. Iedere keer als hij nu loopt, loopt ‘ie te glunderen. En ik ook, trotse mama!

Donderdag

Donderdag was CHEESECAKE dag. En er komen in het boek ook een paar op cheesecake-geïnspireerde recepten die minstens zo lekker zijn.

Ineens stond er een bloembezorger voor de deur met een bosje bloemen namens Ken, Annemie en Nick. Omdat ik cheesecake voor ze mee had genomen vorige week. Ook al zo lief!

foto11 3

Vrijdag

Na een ochtend heel hard buffelen doken schoonzusje Lot en ik de stad in om wat te winkelen. We streken naar voor lunch bij Café de Paris waar ik voor een broodje carpaccio ging. Zo lekker.

foto10 3

foto19 3

Eenmaal terug uit de stad gingen we voor ons huis zitten om met Vic te spelen. Voor zowel Senna als Vic heel lekker want het waaide er goed, aangenamer dan in de achtertuin in ieder geval.

foto9 3

’s Avonds dook ik buiten op de bank om dit prachtige boek door te bladeren. Er staan recepten en cocktails uit China, Japan, Thailand en Vietnam in en tevens hele handige overzichtjes van de meest populaire gerechten uit deze landen en absolute musthaves wat betreft ingrediënten. Ik ga hier binnenkort zeker eens uit koken, het zag er allemaal zo lekker uit.

Zaterdag

Zaterdagochtend haalden we in Emmen de nieuwe bedrijfsauto van Tim op. Een flink einde op en neer voor ons en dit nam dan ook het grootste deel van onze ochtend in beslag. Ik maakte geen foto’s.

foto14 3

De afgelopen twee dagen was het in Apeldoorn tropisch warm en omdat we geen zin hadden om beide dagen naar het zwembad te gaan, bliezen we zaterdag ons eigen zwembad weer op. Was ook meer dan prima voor Vic.

foto15 3

Zelf genoot ik optimaal van de zon en kwam ik eindelijk weer eens aan lezen toe! Ik zei toch dat de stress in mijn hoofd begint af te nemen? ;)

foto16 3

Zondag

Klusjestijd! Het huishouden moest gedaan worden gisterochtend en ook bestelde ik afgelopen week eindelijk een spiegel voor in onze gang. Mocht even duren, ik kon namelijk maar geen geschikte vinden.

foto17 3

Maar deze ronde van Xenos hangt echt perfect.

foto18 3

Na Vic zijn ochtendslaapje en onze klusjes gingen we naar het Boschbad hier in Apeldoorn. We spendeerden daar het gros van de middag met Ken, Annemie, Nick, Lotte en buurmeisje Nina. ’s Avonds zagen we elkaar weer allemaal en rookten we deze heerlijke zalmmoten op de barbecue en namen we het er nog even van op de laatste weekenddag.

Het is nu zondagavond 21.00u dat ik dit artikel afmaak. We zitten nog even lekker in de tuin te genieten van de fijne temperaturen en van het fijne weekend dat we hebben gehad. Aankomende week wordt niet zo heel spannend. Ik heb twee deadlines voor campagnes staan, een filmdagje, de laatste recepten voor CHEESECAKE worden gekookt, er staat een afspraak in mijn agenda voor een MRI van mijn dunne darm (buik is nog steeds niet ok helaas) en het openingsfeest van de Barbell Club is aankomende zaterdag, gezellig.

Fijne week!

Join the Conversation

  1. Dorien says:

    Oh wat een mooie foto’s en wat leuk dat Vic kan lopen :)
    Heel veel succes deze week met de MRI, hopelijk kunnen ze wat vinden en heb je daarna minder last van je buik.
    En ik ben super benieuwd naar het Cheesecake kookboek :)

  2. Altijd zo leuk om te lezen! Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close