Week van OMF #46-2022

Afgelopen woensdag was ik een avondje uit met een vriendin en zij zei “bij mij gaan de weken al snel, maar bij jou moeten ze helemáál voorbij vliegen of niet?” en dat klopt! De laatste weken van het jaar zijn altijd gekkenhuis en ook dit jaar is dat niet anders.

Tel daarbij op dat er behoorlijk wat dingen ook achter de schermen gaande zijn die niet direct te maken hebben met het creëren van content voor de feestdagen, en mijn agenda is iedere week behoorlijk gevuld.

Maar ergens word ik heel blij van deze tijd van het jaar. De lampjes overal, het enthousiasme van mijn kinderen, het regelen van cadeaus en het bezig zijn met lekker eten… Goed, in januari heb je helemaal niets aan mij want dan is de motor wel even leeg, maar voor nu ga ik er bijzonder lekker op!

Mijn week was lekker vol met veel to do’s, campagnes en dingen om te regelen. Ook was ik twee keer in Amsterdam te vinden en ging de restyling van ons huis verder.

IMG 3482

Maandag

Het was de bedoeling om maandag naar kantoor te gaan, maar doordat de nieuwe bank zou worden geleverd viel dat plan even in het water. Maar hé, niets leukers dan nieuwe meubels in huis, toch?

IMG 3484

Er kwamen behoorlijk wat pakketjes binnen afgelopen week. Waaronder van Rutger, zijn nieuwe ‘Toetjesbijbel’ is onlangs verschenen. Aanrader voor mensen die dol zijn op desserts.

IMG 3486

ZO BLIJ met de nieuwe bank en het ombouwen van de woonkamer. Nu al en dat terwijl het nog niet eens af is. We hebben echt al zoveel plezier gehad van de nieuwe bank in een week tijd. Lekker met z’n allen erop hangen en het Sinterklaasjournaal kijken.

IMG 3487

Maar goed, niet alles draaide om het interieur hoor, ik spendeerde ook véél uren achter de laptop om te typen.

IMG 3490

Dit. Onze vorige bank was mooi maar het was geen lekkere hangbank. Dat is deze wel, dit is toch héérlijk aan het einde van de dag.

IMG 3491

Ik kon het niet laten om me ’s avonds op de bank te nestelen tijdens het studeren, haha. Ik ben nu aan het leren voor een volgend tentamen dus dan hoef ik niet per se achter mijn bureau te zitten.

IMG 3492

Dinsdag

Het laatste kerstgerecht stond op de planning om te maken dinsdag. Fijn dat ik alles op tijd heb kunnen afronden wat dat betreft.

IMG 3513

Vic ging uit school bij een vriendinnetje spelen en ik reed even naar de Karwei voor een verftester. Deze te leuke kopjes scoorde ik er ook.

IMG 3517

Zodra iedereen thuis was eten en door naar karate met Vic! Na karate stapte ik direct de auto weer in om te padellen met mama. De dinsdag avondspits is altijd wat voller dan op andere dagen.

IMG 3527

Woensdag

Het was woensdag helemaal niet zulk lekker weer en we hadden niet zoveel zin om erop uit te gaan. Dus ik bleef met Cody en later met Vic vooral binnen.

IMG 3529

Geeft niets, nu er veel meer ruimte in de woonkamer is om te spelen doen ze dat gek genoeg ook meer.

IMG 3528

Tussendoor kwam er foodpost binnen van Mister Kitchens: nieuwe vegan sauzen en mayonaises. Ik ben vooral benieuwd naar de pestosaus en sesammayonaise. Binnenkort maar eens testen.

IMG 3532

Aan het eind van de middag stapte ik in de auto naar Amsterdam, door Jim Beam was ik uitgenodigd voor hun eerste Nederlandse Welcome Session. Ik nam vriendin Annemie mee.

IMG 3534

We werden verwelkomt met heerlijke cocktails en kregen ook iets te eten.

IMG 3537

Daarna kregen we een optreden van Rondé voorgeschoteld, te gek was dat!

IMG 3543

Donderdag

Ik zou donderdag eigenlijk de hele dag in Amsterdam zijn, maar veel plannen werden gewijzigd. Dus ik ging met Vic mee naar de spelinloop op school ’s ochtends en tikte daarna uren weg achter de laptop.

IMG 3622

’s Avonds had ik een eetdate met mijn vriendin Nanda bij Sazanka in Amsterdam. Daar heb je gisteren al over kunnen lezen.

IMG 3623

Dit was ons menu. In één woord: GEWELDIG.

IMG 3647

Na het eten deden we nog een drankje in Twenty Third bij Hotel Okura.

IMG 3646

Mooi futuristisch uitzicht zo met de reflectie haha.

IMG 3648

Vrijdag

Ik was niet vooruit te branden vrijdag, zo moe – heel irritant. Ik reed nog even langs de outlet voor een nieuw vloerkleed en die vond ik voor twee tientjes. PERFECT.

IMG 3651

Studeren lukte voor geen meter. Honderd keer dezelfde zin lezen en dan nog niet opslaan wat er stond.

IMG 3656

Dit práchtige boek waar ik al een paar weken naar uit keek kwam eindelijk binnen. Vol met Japanse recepten. Zoveel zin om mee aan de slag te gaan.

IMG 3671

Weekend

Ik was het weekend alleen met de jongens. We deden de normale dingen zoals zwemles en het huishouden maar gingen ook naar Sinterklaas op het winkelcentrum. Dat was spannend maar vooral ook héél leuk. ’s Avonds kwamen mijn ouders gezellig eten en ik plofte op de bank met nieuwe afleveringen van Manifest.

IMG 3679

De schoen werd gezet, cadeautjes opengemaakt.

IMG 3684

En er werd veel gespeeld! Zondag is hier altijd pyjamadag, dan lopen we zolang mogelijk in pyjama en als we nergens heen hoeven is dat soms gewoon de hele dag. Heerlijk.

IMG 3689

Nog zo’n tof boek dat binnenkwam: Food Fotografie in de picture van fotografe Lucie Beck. Boordevol bruikbare tips. Heel leuk!

IMG 3692

Ik had verf besteld voor de slaapkamer en besloot gisteren een poging te wagen. De jongens hielpen mee.

De rest van de dag deden we rustig aan en keken we uiteraard F1. We sloten de zondag af met thuisbezorgde sushi, yum.

Aankomende week ben ik wat minder op pad en vooral aan het werk en studeren. Ik kook de eerste gerechten voor januari en rond (hopelijk) veel dingen af voor campagnes. Vic heeft twee kinderfeestjes aankomende week dus mijn mamadag wordt er eentje met Cody alleen. Ook wel eens fijn!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close