Week van OMF #9-2021

En toen zat de eerste week van maart er alweer op! Het was voor wat betreft werk een drukke week maar ook was ik iedere avond aan het studeren voor mijn eerste examen afgelopen vrijdag. Gelukkig werd de week afgesloten met een heerlijk weekendje op het strand. Man, wat heb ik daar naar uitgekeken: even drie dagen uitstaan, niet op moeten staan ’s ochtends omdat er kindjes zijn die moeten eten, even niet bezig zijn met school of werk: zálig.

IMG 0185

Maandag

Maandag was het dan eindelijk zover: Vics allereerste schooldag. Of nouja, een wenochtend. Hij vond het he-le-maal te gek, had het heel leuk gevonden en afscheid nemen was ook totaal geen probleem. Voor mezelf voelde het een beetje weemoedig hoor, mijn kleine jongen ineens zo groot haha!

IMG 0188

Ik werkte thuis zodat Tim en ik hem om 12.00u weer konden ophalen van school.

IMG 0192

Beide kindjes waren ineens uit hun broeken gegroeid, op de een of andere manier gebeurt dat altijd in één nacht ofzo. Een nieuwe stap besteld bij HEMA en direct gymschoenen voor Vic besteld.

IMG 0196

Dinsdag

Dinsdag was ik wel gewoon op kantoor en omdat ik een kookdag had, lunchte ik lekker. Met veel groenten deze keer!

DSC5063

Deze bars waren helaas niet naar smaak maar ze zagen er wel gruwelijk lekker uit, de foto deelde ik dus wel even op Instagram.

IMG 0208

’s Avonds zat ik aan de studie: leren voor mijn examen.

IMG 0209

Woensdag

Ik kreeg een mailtje van SLAM! FM of ze me mochten bellen tijdens de ochtendshow vanwege het NK Tosti Bouwen en natuurlijk kon dat, alleen maar leuk. Ik sloot me wel even op in de slaapkamer zodat er geen getetter van kindjes op de achtergrond te horen zou zijn.

IMG 0212

Vervolgens gauw aan het huishouden. Ik zweet me altijd he-le-maal kapot tijdens het schoonmaken, mede dankzij de vloerverwarming. Schoonmaken doe ik dus altijd met trui uit, haha.

IMG 0226

Na een lange baddersessie ’s avonds ging ik in bed verder leren, top keuze!

IMG 0230

Donderdag

Hop weer naar kantoor, deze keer om kookvideo’s te filmen. Ik wilde je deze bakvaste chocolatechips even tippen, goede prijs kwaliteit en te bestellen bij Baktotaal Bouwhuis!

IMG 0232

De rest van de dag was vooral heel druk, ik kreeg mijn to-dolijst niet eens af dus ik maakte verder ook geen foto’s. Tot ’s avonds, toen ik wederom met mijn neus in de boeken zat om voor de laatste keer nog even de theorie te herhalen voor mijn examen.

IMG 0234

Vrijdag

De dag startte met mijn examen Algemene Psychologie, die haalde ik met een 7.9 – wooohoooo!

IMG 0237

IMG 0241

Daarna was het tijd om mijn spullen te pakken en naar Zeeland te rijden waar Nanda en ik verbleven in een strandhuisje van Roompot Beach Resort. Dit uitzicht vanuit je huisje, meer heb je eigenlijk niet te wensen toch?

IMG 0245

Helemaal met zonsondergang was het fantastisch.

IMG 0247

Zaterdag

De dagen rustig beginnen, met een lekker ontbijtje.

IMG 0248

En eindelijk weer eens tijd hebben om een normaal boek te lezen i.p.v. een studieboek.

IMG 0274

We besloten zaterdag naar Middelburg te gaan.

IMG 0254

Uiteraard scoorden we daar een roombolus!

IMG 0263

Ik hou echt van de kneuterigheid van Middelburg, het voelt nog zo lekker nostalgisch en relaxt.

IMG 0267

We deden een stadswandeling waarbij je voor €5 op bepaalde plekken een hapje en drankje kon scoren.

IMG 0269

Hoewel je nergens kon blijven zitten, was het geen straf om in de zon te eten.

IMG 0271

Uiteraard werd er ook kibbeling gegeten!

IMG 0276

Aan het eind van de middag scheen de zon zo lekker dat we even buiten op ons terrasje konden zitten. Wel met sjaal om tegen de wind, maar verder was het echt heerlijk.

IMG 0307

We hadden een menu besteld bij Brasserie Blush dat we ’s avonds opaten. Met het mooiste uitzicht ooit op de achtergrond.

IMG 0315

Zondag

Na een relaxte ochtend reden we naar Domburg waar we door de duinen en over het strand wandelden. Ik ben écht een strandmens, vind het er zo heerlijk.

IMG 0318

Gelukkig was er een tentje open waar we koffie konden halen en buiten konden zitten op strandstoelen.

Halverwege de middag reed ik weer naar huis, een flinke rit van 2,5 uur maar met een podcast aan prima te doen.

Aankomende week heb ik een aantal deadlines te halen en zit ik vooral achter de pc om content uit te werken. Er staat een kookdag op de planning voor het nieuwe boek en vrijdag heb ik de eerste praktijkdag voor mijn studie. Helaas niet in real life vanwege de coronamaatregelen, dus ik zit het gros van de dag achter Zoom.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Meike says:

    Heerlijk weekoverzicht weer. Ik ben stiekem even benieuwd: welke podcast raad je aan?

    1. Sabine Author says:

      Ik heb De Dienst geluisterd, vond ik méga interessant. Gaat over het werk dat de AIVD doet. Verder vind ik ManManMan leuk om te luisteren als je zin hebt in geouwehoer en vandaag ben ik begonnen met de podcast over Laura H.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close