Week van OMF #29

JAAAAAA ZOMER! En dat verdient natuurlijk dikke vette capslock want hoe lang hebben wij wel niet moeten wachten op een paar opeenvolgende mooie dagen? Veel te lang als je het mij vraagt. Wat was het heerlijk he, afgelopen week? Ondanks dat ik gewoon aan het werk was heb ik er wel van genoten. Het is zoveel fijner om zonder jas of paraplu(!) te lopen. Zonnebril op, airco in de auto aan… yes! Tijdens het terugzoeken van de foto’s voor deze Week van OMF zie ik dat ik niet zoveel werkgerelateerde foto’s heb gemaakt. Hierdoor lijkt het waarschijnlijk zo dat afgelopen week voornamelijk bestond uit chillen, boekjes lezen en genieten van het mooie weer. Is niet zo hoor! Omdat er niet zoveel afspraken zijn in deze tijd van het jaar, sta ik vooral veel in mijn eigen keuken en zit ik héél veel achter de computer. De afgelopen week bestond voornamelijk uit schrijven, schrijven en af en toe een keer fotograferen. Heel fijn om weer een beetje bij te benen en vooruit te werken, mijn vakantie komt er immers nog aan. Anyways, wellicht een iets vertekende Week van OMF maar hopelijk nog steeds leuk om te zien.

foto1

Afgelopen week was onze boekdag op dinsdag in plaats van donderdag en dat betekende dat ik maandag voornamelijk in de keuken stond om recepten te koken. Kleine sneak peek op deze foto. Enig idee?

foto2

Ik bestelde twee nieuwe objectieven voor mijn camera. Ik fotografeer en film altijd met mijn 50mm objectief maar voor het filmen vind ik dat deze lens te dichtbij komt terwijl ik met fotograferen af en toe niet dichtbij genoeg kan komen. En tja, dat kun je niet oplossen met maar één objectief. Nieuw in mijn camerastash: een 100mm macro lens en een 28mm breedhoek lens. Ik heb ze afgelopen week al een paar keer gebruikt en YES, zo blij mee. Ik kan nu veel meer variëren met foto’s.

foto3

Woensdag nam ik de video op voor de Peanutbuttercupfudge die vanochtend online kwam. Oef… ik heb één stukje gegeten in verband met het proeven in de video, maar verder heb ik het niet aangeraakt. Trots op mezelf!

foto4

Het was die dag écht onwijs warm en dus installeerde ik me met de laptop op de bank halverwege de dag. Daar was ’t namelijk lekker koel.

foto5

We zijn ook nog steeds fanatiek aan het Pokémonnen hoor. Pikachu en Squirtle op één dag. Mazzel.

foto6

Afgelopen week(end) las ik ook eindelijk de LINDA’s. die ik nog had liggen.

soupenzo

Vrijdag hadden Viv en ik een afspraak met de uitgever en de vormgever van mijn nieuwe boek. We bespraken de moodboards en aankomende deadlines. Vivian en ik gaan de covershoot in La Boqueria in Barcelona doen, hoe gaaf is dat! Begin september vliegen we er heen, whiiii. Na afloop van onze afspraak lunchten we met z’n drieën bij Soup En Zo aan de Van Baerlestraat.

foto7

De CrossFit Games 2016 waren inmiddels ook begonnen! Dat werd natuurlijk uitgebreid gevolgd de afgelopen dagen.

foto8

Dertig graden of niet, Senna wil knuffelen.

foto9

De enige (toch…?) foodpost van afgelopen week kwam van Smoothie Operators. Hoe grappig is die naam. Bij Smoothie Operators bestel je een foodbox waar alle ingrediënten in zitten voor verschillende smoothies en/of juices. Ze laten zich inspireren door het seizoen, vandaar dat er in mijn box onder andere een lekker rijpe mango zat.

foto10

Finals Week bij Masterchef Australia. Aankomende week zijn de laatste afleveringen, booo.

foto11

Verse fruitsalade met fruit van de markt. Altijd lekker.

foto12

Gisteren hesen we ons in onze sportkleding om foto’s te schieten in de box van Tobias. Deze zijn voor zijn nieuwe site die binnenkort wordt gelanceerd!

week_van_omf29-2016

Daarna met een welverdiend biertje (of watertje haha, nog steeds Fit Challenge!) op het terras.

foto14

Viv had lekker gekookt voor het avondeten!

foto15

En eenmaal thuis stuitten we tijdens het uitlaten van Senna op dit zwanenstel met baby’s. Zo tof!

Dat was ‘em weer. Het was een hele fijne week. Aankomende week gaat hopelijk niet anders zijn, ook al wordt het weer wat minder geloof ik. Op de planning voor aankomende week staan in ieder geval vooral video’s. Ik moet nu écht vooruit gaan filmen wil ik tijdens mijn vakantie gewoon twee video’s per week uploaden. Eigenlijk is het maar goed dat de temperatuur een beetje daalt, want filmen met dertig graden is niet zo grappig. Verder ga ik met Nanda naar Lepeltje Lepeltje, is mamma zondag jarig en ben ik het weekend alleen thuis. Ik zal proberen wat meer te laten zien van mijn werkweek zodat het niet lijkt alsof ik niets doe in een week, haha!

Fijne week! X

Join the Conversation

 1. Laura - Dagelijkse hap says:

  Wat?! Een nieuwe Masterchef Australia?? :D Die ga ik meteen kijken!

  1. Sabine Author says:

   Jaaaa, seizoen 8! :D

 2. MARIJKE says:

  Ik kan niet wachten tot master chef weer op tv komt. Zo ontzettend leuk! Ziet er uit als een lekkere week. En wat tof dat je de foto’s in Barcelona gaat maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close