De week van OMF #17

Wat een gekke week zo met een Tweede Paasdag aan het begin van de week en de allereerste Koningsdag in het weekend. Dankzij Pasen had ik toch continu het idee dat ik een dag miste, ik liep een beetje achter de feiten aan. Mijn werk stond voornamelijk uit werken in het hotel en verder wat rustig aan doen. Ik bracht een (minder fijn) bezoek aan de huisarts en keek veel afleveringen van Suits. De komende weken zijn megadruk, deze week probeerde ik nog een beetje mijn rust te pakken. Wellicht wat saai voor De week van OMF, maar ik neem jullie zoals iedere week gewoon weer mee in mijn afgelopen week.

Maandag

foto 1De week startte met Tweede Paasdag, voor ons niet meer dan een heerlijke zondag. We startten de dag met een uitgebreid ontbijt. Diverse broodjes, Egg Benedict en een lekker fruitsapje.

foto 2De rest van de dag was voornamelijk bedoelt om te relaxen. Ik dook de keuken in om te bakken voor OMF.

foto 3En ik maakte mijn eigen donuts die waanzinnig goed lukten. Het recept komt binnenkort voorbij in Fastfood Friday!

De rest van de dag blogde ik een beetje en ’s avonds keek ik Suits via Netflix.

Dinsdag

foto 4Dinsdag weer vroeg op om een ochtenddienst te draaien in het hotel. ’s Avonds ging ik voor het eerst in weken weer CrossFitten. Mega zwaar, maar wel heerlijk. Wat een leuke sport is dat toch.

Woensdag

foto 5Weer een ochtenddienst in het hotel. Echter ging ik dinsdag iets eerder weg want ik moest naar de huisarts. Degenen die mij al langer volgen weten dat ik enkele jaren geleden een operatie aan mijn knie heb gehad nadat ik vier jaar (wegens onkunde van diverse artsen) heb rondgelopen met een gescheurde meniscus en gebroken kraakbeen. Vanwege die vier jaar duurde het herstel van de operatie ook enkele maanden. Langzaamaan heb ik alles wat betreft het sporten weer opgebouwd waardoor ik nu een paar kilometer kan hardlopen en vrijwel pijnvrij kan sporten. Echter is er door de verhuizing (en waarschijnlijk de IJsselloop) weer wat mis gegaan waardoor ik het idee had dat er weer iets niet goed zat. En de huisarts was het daar mee eens, naar alle waarschijnlijkheid is diezelfde meniscus wéér gescheurd. Dikke kans op weer een operatie dus. Aankomende woensdag heb ik een afspraak in het ziekenhuis. Meh.

foto 6Mooie quote :)

foto 7Eenmaal thuis had ik nog even tijd voordat ik moest koken en werkte ik alle mail weg. Yes!

foto 8’s Avonds lekker op de bank met Suits! Die serie moet iedereen zien.

Donderdag

foto 9Donderdag gelukkig de laatste ochtenddienst in het hotel. Daarna ging ik met Tim naar de oogarts, een rot tijdstip aangezien iedereen zoveel mogelijk laat op de dag hun afspraken inplant. We zaten dus een poos te wachten bij de apotheek naderhand.

foto 16Eigenlijk zou ik naar een borrel van mijn mediabureau gaan maar ik voelde me de hele dag al niet lekker en was onwijs moe en dus bleef ik lekker thuis. Ik kreeg foodpost binnen van onder andere Magnum! Het ijsmerk bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit met een nieuwe limited edition: Magnum met Marc de Champagne en melkchocolade. Erg lekker.

foto 11En dit vond ik ook lekker. Aardbeien met yoghurt en witte chocolade van Jumbo.

Vrijdag

foto 12Vrijdag was voor mij een vrije dag. Bijna dan. ’s Ochtends stond ik tegelijk met Tim op en kroop ik nog even achter mijn laptop om wat werk te verzetten.

foto 13Daarna met Nanda naar de Primark in Nijmegen. Shoppingsss! De winkel viel me een klein beetje tegen moet ik zeggen, maar ik kocht een paar dienen.

foto 14

foto 15Vervolgens een terrasje pakken met Radler (héérlijk) en lunch. Ik nam een geitenkaassalade. Onder het vlees lag nog een berg sla ;-)

foto 10Eenmaal thuis werkte ik nog wat mails weg en kleedde ik me om. Ik besloot voor het eten te gaan sporten. Helaas ging dat niet zo goed, zeker de helft van de workout kon ik vanwege mijn knie niet afmaken en als ik ergens niet tegenkan is het wel falen vanwege een lichamelijk mankement. Argh.

De rest van de avond bracht ik dan ook balend met een grote kom pasta (comfortfood) en Suits door op de bank.

Zaterdag

foto 17De eerste Koningsdag ooit! Ik heb er stiekem niet zo heel veel mee. We begonnen de dag met een bezoekje aan de markt (waar ik 2 kilo asperges mee na, woop!). Vervolgens kroop ik achter mijn laptop om nog wat te werken.

foto 18Om 14.00 uur stapten we op de fiets naar de stad. We liepen wat winkels binnen en streken daarna neer op een terrasje in de zon met biertjes en een zak Vlaamse friet. Dat laatste was onze lunch. Moet kunnen op Koningsdag ;)

foto 19Daarna een rondje over de kermis, ik blijf het leuk vinden om daar altijd even een rondje overheen te lopen zonder ergens in te gaan. Tim moest uiteraard nog wel even de grijpmachines testen. Zonder geluk dit jaar helaas ;) Vervolgens pakten we weer een terras!

spareribsOm 19.00 uur gingen we spareribs eten zoals je gisteren al hebt kunnen lezen. Traditie voor ons op Koningsdag.

foto 22Normaliter gaan we op Koningsdag ook altijd naar het vuurwerk, maar deze keer hadden we er geen zin in. We fietsten even gauw naar huis om ons wat warmer aan te kleden en fietsten daarna weer terug naar de stad. Op naar de bioscoop! Heerlijk zo’n dag waarop je gewoon een beetje aan het relaxen bent, doen waar je zin in hebt zonder enige verplichtingen. We bezochten overigens Captain America, niet helemaal mijn ding. Tim vond het gelukkig wel erg leuk.

Om 01.30 uur waren we weer thuis en gingen we naar bed.

Zondag

foto 20Echt heel erg uitslapen kan ik tegenwoordig niet meer, hoe laat we ook in bed liggen dus al voor 08.30 uur was ik wakker. We begonnen de dag met het huishouden, iets waar ik de afgelopen week niet aan toe was gekomen. Wasjes draaien, stofzuigen, dweilen, poetsen.. Heerlijk zo’n schoon huis!

foto 21Daarna sloot ik mezelf op in mijn kantoor: werken, werken, werken. Blogjes schrijven, recepten uitwerken, foto’s bewerken en ondertussen een aspergesoepje maken.

foto 24Deze doerak hield me even gezelschap.

foto 23Lekkerste chocolade ooit, nomm!

Om 16.00 uur deden we  nog samen de weekboodschappen. Het scheelt mij een hoop gezeul en veel tijd heb ik er niet voor aankomende week. ’s Avonds besloot ik het er nog even van te nemen en dook ik op de bank met Suits <3

Aankomende weken ben ik megadruk, er staan zoveel dingen op de planning! Vandaag, morgen en donderdag werk ik in het hotel. Aankomende woensdag breng ik een bezoek aan het ziekenhuis waar ik wel een paar uur kwijt ben en ’s middags ga ik op kraamvisite. Vrijdag ben ik Den Haag voor een afspraak met mijn mediabureau en sta ik de rest van de dag in de keuken. Zaterdag zijn we de hele dag in de weer met de voorbereidingen voor zondag: onze housewarming en mijn verjaardagsfeestje! Tussendoor moet ik nog ergens tijd zien te vinden om voor OMF bezig te zijn. Ik heb vanochtend een telefonisch interview en neem een video op. Verder zal ik vooral veel tijd doorbrengen in de keuken.

Ik hoef mij niet te vervelen aankomende week!

Fijne (werk)week of meivakantie!

Join the Conversation

 1. leuke foto’s, fijne week!

 2. MySimplySpecial says:

  Wat vervelend van je knie! Verder wel leuke foto’s!

 3. Hester says:

  Balen van je knie, je was net zo lekker bezig met sporten enzo! Volgens mij wel fijn dat dit even een wat rustigere week was, en lekker is dat hè, een dagje ‘zomaar wat doen’!

 4. Brenda says:

  Wat vervelend van je knie Sab, ik hoop dat het meevalt!
  Wij zijn ook verslaafd aan Suits <3 zijn nu aan het derde seizoen begonnen!
  Succes met je drukke (maar leuke!) schema deze week!

 5. Daniëlle says:

  Vervelend van je knie, ik hoop dat het snel over is!

 6. Susanne says:

  Wat balen van je knie! Ben je net zo lekker bezig met sporten en dan dit. Een rustige week is ook wel eens fijn, zeker als er weer een drukke week in het vooruitzicht is!

 7. Mirjam says:

  Ach wat jammer van je knie, veel sterkte ermee!!!
  Wat is trouwens de naam van die chocolade?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close